Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų patirtis

QUOTE(Miaška @ 2009 03 11, 18:58)
O tai skysčių visai nevartoji? g.gif

Aš kartais nusiperku didelį butelį negazuoto mineralinio darbe, kai jį išgeriu - vis pasipildau iš "burbulo", kol butelys susidėvi biggrin.gif
Taip pat elgiuosi su vandeniu, kurį nešuosi į sportus: prisipilu vandens darbe iš burbulo ir nešiojuos tą patį buteliuką.

Jei galeciau irgi taip daryciau.Deja pas mus darbe ner burbulu,uztad pas mane ant stalo visad mineralinis stovi.Tegu visi mano kad man amzinos pagirios,bet as geriu kaip dramblys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 11, 17:39)
As noriu zinot kad ir karcia teisybe kiek as isleidziu.Nes nueinu pvz i tema apie islaidas maistui ir tik vepsau i skaicius nieko nesuprasdama,negaliu palygint,neisivaizduoju kiek pati isleidziu.Zodziu noriu "prareget",o tada gal kazkokius limitus nusistatyt.Jau matau kad prageriu daug.Beveik kasdien isgeriu negazuoto Vichy po 1.5l,o butelys kastuoja virs 2lt.Privargstu tuos butelius tampyt,paskui ismetinet.Idomu kiek kainuoja tie sifonai kur imones uzsisako lotuliukas.gif Man patiktu kad atvaziuotu is firmos ir pakeistu,nereiketu man nesiot tokiu sunkenybiu biggrin.gif

o iš krano vanduo negi netinkamas gerti?
pas mus darbe stovi tie Neptūno bumbulai, bet arbatinukas nuo jo lygiai taip pat sėkmingai kalkėja kaip ir nuo vandens iš krano. šiaip misliju, kad greičiausiai papilsto vandens iš krano, nes nei skonis, niekas nesiskiria cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 11, 17:58)
O tai skysčių visai nevartoji? g.gif

Neblogas skystis bėga virtuvėj iš čiaupo smile.gif
Be to, mama dažnai pašefuoja savo spaustom uogų sunkom, tai ir gaiviaisiais gėrimais pasivaišinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 11, 18:13)
Be to, mama dažnai pašefuoja savo spaustom uogų sunkom, tai ir gaiviaisiais gėrimais pasivaišinu smile.gif

Namie ir aš iš čiaupo geriu, darbe - iš burbulo, bet kartais norisi mineralkės... rolleyes.gif
O tos sunkos tai gerumėlis, kažkada virdavau tokį sirupą iš vyšnių lapų ir juodosios aronijos uogų, puikus skonis gaudavosi.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 11, 18:39)
Idomu kiek kainuoja tie sifonai kur imones uzsisako lotuliukas.gif Man patiktu kad atvaziuotu is firmos ir pakeistu,nereiketu man nesiot tokiu sunkenybiu biggrin.gif

Dideles backos pakeitimas kainuoja 9,99 Lt (visiskai 100 proc. nesu garantuota). As tai pati parsivezu is benzino koloneles.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 11, 19:09)
o iš krano vanduo negi netinkamas gerti?
pas mus darbe stovi tie Neptūno bumbulai, bet arbatinukas nuo jo lygiai taip pat sėkmingai kalkėja kaip ir nuo vandens iš krano. šiaip misliju, kad greičiausiai papilsto vandens iš krano, nes nei skonis, niekas nesiskiria cool.gif

Is dideles bedos tinkamas rolleyes.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 03 11, 19:13)

Pavydziu del uogu.
QUOTE(niedulis @ 2009 03 11, 19:28)
Dideles backos pakeitimas kainuoja 9,99 Lt (visiskai 100 proc. nesu garantuota). As tai pati parsivezu is benzino koloneles.

Gal zinai kur detalesne info rast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 11, 18:17)
O tos sunkos tai gerumėlis, kažkada virdavau tokį sirupą iš vyšnių lapų ir juodosios aronijos uogų, puikus skonis gaudavosi.

Ir mes kažkada darėm, skanumėlis, nežinotum - neįtartum, kad tikrų vyšnių ten nerasta smile.gif
Atsakyti
As tai prisisaldau vasara vysniu,tresniu,braskiu,o ziema verdu kompotus,ir sveika ir skanu vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 11, 16:35)
Beje, taip pat pravalau ir skalbiankę - su citrinos rūgštimi ir aukščiausia temperatūra. Buvo dvokutis apsigyvenęs skalbiankėje, tai tik su citrinrūgšte išvaliau viską.

Skalbiankę reiktų ir man prasivalyt g.gif O kur tą citrinos rūgštį dėt? Į būgną ar į stalčiuką? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2009 03 11, 16:48)
Nu nieko sau blink.gif Cia gal nuo virdulio dar priklauso.As kai viena gyvenu turiu maziuka virduliuka,max litras ten telpa,tai ji kas pora savaiciu nukalkinu,nes labai labai apsinesa..neperdedu.

Pas mane ir tas pats doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2009 03 11, 16:50)
Jei rimtai uzkalkeje, tai su actu reiks gana ilgai valyti. Su chemija ir greiciau, ir svariau isvalo. Aisku paskui reikia kelis kartus virinti vandeni. Plauti virduli.

Man užtenka vieną kartą su actu užvirint ir virdulys kaip naujas ax.gif Anksčiau ir aš tuos miltelius naudodavau, kol vieną kartą nepakliuvo ant rankos, taip uždeginos, praėjo noras su juo virdulį valyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 11, 19:18)
Skalbiankę reiktų ir man prasivalyt  g.gif O kur tą citrinos rūgštį dėt? Į būgną ar į stalčiuką?  ax.gif

Tiesiai į būgną supilti tą mažą pakutį ir prasukti vieną skalbimo ciklą be skalbinių didžiausioje temperatūroje - tokią procedūrą reikia kartoti tiek kartų per metus, kiek šeimos narių.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 11, 19:21)
Tiesiai į būgną supilti tą mažą pakutį ir prasukti vieną skalbimo ciklą be skalbinių didžiausioje temperatūroje - tokią procedūrą reikia kartoti tiek kartų per metus, kiek šeimos narių.

Nu vsio, ryt einu pirkt citrinos rūgšties ir suksiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau metai laiko,kai iš savo virtuvės ištrenkiau Fairy verysad.gif Buvau vienoj prezentacijoj,kur reklamavo indus,ir konsultantė papasakojo,koks tai yra nuodas.Žiūriu,kad pastoviai suskilinėję nagai,o buvo kaip kauptuko dantys lotuliukas.gif Dabar naudoju sodą,kai reikia ką nors pašveisti,o tie indai,kuriuos įsigijau,pakaitini juose truputį vandens,viskas atšoka,išpili,su ranksluostuku nusausini ir thumbup.gif Ir nagai atsigavo bigsmile.gif
Atsakyti