Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

Mes su vyru visada tik sita saugojimosi buda ir naudojam jau daug laiko, nes mano vyras visad buvo pries KT vartojima, o su prezervatyvais tiesiog nesmagu..
Be to jis pats sako, kad jam labiau patinka baigti ne viduje,o kai as jam padedu smile.gif Nes tada didesne stimuliacija be jo pastangu ir O stipresnis, kai jis gali tik i tai susikoncentruoti..
o del nestumo, tai mes butume labai laimingi jei koks netyciukas pasitaikytu smile.gif Kazkaip sunku isivaizduoti mylejimasi, kai galvoje sukasi mintis, kad dabar darom vaika, daug smagiau myletis is aistros ir malonumo bei kada nors, kai bus lemta, suzinoti apie netyciuka, be jokiu planavimu.
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 07 13, 12:36)
Nusprendžiau nebegerti KT, vakar paskutinę išgėriau  mirksiukas.gif Todėl manau, kad dabar naudosim šį būdą. Nes gumyčių abu nekenčiam, o visokiem kremukam ir pan. esu alergiška.
Aš tik norėjau pasiklausti kaip jus darote su vaisingomis dienomis? Ar per jas irgi naudojat šį būdą ar tiesiog susilaikote?

Mes tai ne. Sunku butu susilaikyti nuo tokio malonumo... 4u.gif
Jis pakankamai saugus. Aisku priklauso ir nuo vyro sugebejimu bei patirties sioje srityje, nes jei netycia baigtu viduj tai nekas... na bet mums jokiu problemu del to nekyla rolleyes.gif
Atsakyti
Del visu tu baimiu, tai galiu pasakyti,
kad tada kazkas ne taip yra tarp dvieju zmoniu, arba nera pasitikejimo,ne tik tuo, kad nebaigs viduj, bet kad bus vyras kartu visada su tavimi, kad ir kas gyvenime nutiktu, kad pasirupins ir t.t.,
arba nera tikros meiles...
Taip as jauciausi su pirmu vyru, tada ir KT geriau ir dar + prezervatyvus naudojom, nes baisiai bijojau pastoti. Rasdavau visokiu pasiteisinimu nenoreti vaiku, tai mokslai, tai finansai, tai siaip ne laikas...
Bet tai tik issisukinejimai..

Kai sutikau dabartini vyra tai dingo visos baimes, uz jo ar salia jo jauciuosi kaip uz sienos, saugi ir t.t.
Zinau, kad del nieko siam pasauly galiu nebesukti galvos, nes jis manim pasirupina ir pasirupins..
Del to dar pries mylintis pirma karta pasikalbejom, kad jis pries KT ir neleis man ju gerti, o kiti budai mums taip pat nepriimtini, tai liko sis. Jau seiai ji naudojam ir nesukam sau galvos.
O del neplanuoto nestumo, tai musu pazinties pradzioj vyras man pasake, kad as esu ta, su kuria jis nori tureti vaiku ir kad tik as busiu jo vaiku motina:) , man tie zodziai svarbesni net uz fraze: ar tekesi uz manes...
Todel mes saugomes mums maloniausiu budu ir prisipazinsiu,kad labai jau laukiam zinios apie netyciuka smile.gif

Tikriausiai sis budas nera tinkamas tada,kai santykiuose kazkas ne taip...
Nes kai tikrai myli ir pasitiki tai nestumo nebijai. mes su vyru kartais net sakom, kad viskas dievo rankose, jei nori tegu siuncia mums kad ir desimt netyciuku, mes vis tiek dziaugsimes vienas kitu, o seima ir vaikai tai didziausias turtas..
Atsakyti
Nustojau gerti KT,prezervatyvai MAN nepatinka,jausmas nemalonus,todel AS nusprendziau ir tik paskui pasikalbejau su MB lotuliukas.gif Jis pritare man del KT,o preziku ir nenori,todel nevaisingom dienom pilnas malonumas,neaiskiom dienom NLA,vaisingom - susilaikymas,tik nezinau kaip ilgai tuo saugosimes rolleyes.gif Tikiuosi viskas bus OK,o jei pastosiu - uzauginsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 07 27, 23:25)
Nustojau gerti KT,prezervatyvai MAN nepatinka,jausmas nemalonus,todel AS nusprendziau ir tik paskui pasikalbejau su MB  lotuliukas.gif  Jis pritare man del KT,o preziku ir nenori,todel nevaisingom dienom pilnas malonumas,neaiskiom dienom NLA,vaisingom - susilaikymas,tik nezinau kaip ilgai tuo saugosimes  rolleyes.gif Tikiuosi viskas bus OK,o jei pastosiu - uzauginsim  thumbup.gif

Gintatute tu juk nesenai netei KT? Ane? Kaip tu vaisingas dienas nustatai? g.gif Nes man kolkas tai nesekasi, pirmas mėnesis be KT, gal dar ciklas nelabai koks. Beto girdėjau, kad pirmą mėnesį metus KT labai didelė tikimybė nestuke.gif
Atsakyti
Taip,as matuoju temperatura,su gleivem pirma men.nelabai ka pastebejau,dar stebiu kakleli,tai dabar daugiau laiko susilaikymas,ciklo pradzioj NLA,niu tikiuosi nepaves mano isvedziojimai lotuliukas.gif o jei ir paves,busiu laiminga nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Silan @ 2009 07 22, 13:42)
Del visu tu baimiu, tai galiu pasakyti,
kad tada kazkas ne taip yra tarp dvieju zmoniu, arba nera pasitikejimo,ne tik tuo, kad nebaigs viduj, bet kad bus vyras  kartu visada su tavimi, kad ir kas gyvenime nutiktu, kad pasirupins ir t.t.,
arba nera tikros meiles...
Taip as jauciausi su pirmu vyru, tada ir KT geriau ir dar + prezervatyvus naudojom, nes baisiai bijojau pastoti. Rasdavau visokiu pasiteisinimu nenoreti vaiku, tai mokslai, tai finansai, tai siaip ne laikas...
Bet tai tik issisukinejimai..

Kai sutikau dabartini vyra tai dingo visos baimes, uz jo ar salia jo jauciuosi kaip uz sienos, saugi ir t.t.
Zinau, kad del nieko siam pasauly galiu nebesukti galvos, nes jis manim pasirupina ir pasirupins..
Del to dar pries mylintis pirma karta pasikalbejom, kad jis pries KT ir neleis man ju gerti, o kiti budai mums taip pat nepriimtini, tai liko sis. Jau seiai ji naudojam ir nesukam sau galvos.
O del neplanuoto nestumo, tai musu pazinties pradzioj vyras man pasake, kad as esu ta, su kuria jis nori tureti vaiku ir kad tik as busiu jo vaiku motina:) , man tie zodziai svarbesni net uz fraze: ar tekesi uz manes...
Todel mes saugomes mums maloniausiu budu ir prisipazinsiu,kad labai jau laukiam zinios apie netyciuka smile.gif

Tikriausiai sis budas nera tinkamas tada,kai santykiuose kazkas ne taip...
Nes kai tikrai myli ir pasitiki tai nestumo nebijai. mes su vyru kartais net sakom, kad viskas dievo rankose, jei nori tegu siuncia mums kad ir desimt netyciuku, mes vis tiek dziaugsimes vienas kitu, o seima ir vaikai tai didziausias turtas..

Kad ir kaip mylėčiau savo draugą, bet... vaiko dabar nenoriu ir, manau, artimiausiu metu nenorėsiu. Alpome ir iš meilės, ir iš aistros, bet saugus seksas mano mintyse. cool.gif Nesutikčiau, kad jei poroje kažkas ne taip, tada taip nesisaugo, nes... tokiu atveju daug meilės sąjungų galima skelbi nelabai vykusiomis, kadangi n žmonių renkasi kitas ir, mano nuomone, patikimesnes apsisaugojimo priemones. rolleyes.gif Nesu šventoji, kartą taip sužaidėme, bet po dienos kitos laukiau mm, tad neteko plaukų nuo galvos rautis iš nežinios, bet... daugiau tam nepasirašyčiau, nes kirmėliukas, kad ir mažas, viduje buvo. Tavu atveju viskas ramu, nes, manyčiau, jog vaiko jau nori, tad nieko keisto, kad per daug galvos sau nesuki. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 30 liepos 2009 - 21:23
Mes ir praktikuojam šį NLA būdą jau 3,5 metų, nium tfu tfu tfu (kad ne prisišnekėt ax.gif ) dar nieko biggrin.gif Naudojam šį būdą vien todėl, kad nebebijom vaikučių (na dar reik studijas užbaigt, bet jei jau uzkibčiau - tai ne problema čia būtų) - jei nenortumem vaikų - tai tikrai taip nesisaugotumem schmoll.gif be to čia reik labai pasitikėti vaikino/vyro reakcija biggrin.gif
Atsakyti
As taip saugojausi su ex, na netyciuku nebuvo, bet ir malonumo taip pat.
O ir jauna, nepatyrusi buvau, tabletes isgert uzmirsdavau o Mirena tada kainavo baisius pinigus.Paskui sutikau MB, paaugau ir dabar turiu Mirena, ir ne uz ka negrizciau i tas dienas.
1.malonumo mazai, o Orgazmo isvis nesu patyrusi.
2.kenkia vyrui, nutrauktas lytinis aktas.
3.drebeti, kad pastosi,nea, ne man, 2 turiu ir daugiau nei pakanka, o dar su tokia ekonomine padetimi.
Bet, jei kam tai yrapatogu, ir abiems priimtina - valio.
p.s. o ka daro tos moterys, kurios nori myletis, kad ir kasdien, kaip tada per vaisingas dienas?
Atsakyti
Mano patirtis dar maza,bet turiu gera pazystama,kuri su vyru jau apie 16 metu,turi mergyte (planuota) ir ji niekada gyvenime nenaudojus KT,prezervatyvu ar tuo labiau spiraliu,mylisi kada nori visada NLA ir abu patenkinti ir laimingi,labai norisi priestarauti,kad tai kenkia vyrui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 08 05, 12:10)
Mano patirtis dar maza,bet turiu gera pazystama,kuri su vyru jau apie 16 metu,turi mergyte (planuota) ir ji niekada gyvenime nenaudojus KT,prezervatyvu ar tuo labiau spiraliu,mylisi kada nori visada NLA ir abu patenkinti ir laimingi,labai norisi priestarauti,kad tai kenkia vyrui  rolleyes.gif

Aš irgi abejoju ar NLA kenkia vyrui g.gif Juk sėkla išsiveržia tik ne moteryje, o kitur (pvz. MB baigia ant pilvuko arba ant nugaros blush2.gif ) Aš kadangi tik pirmas mėnesis kaip negeriu KT, tai naudojam gumytes, bet po kelių mėnesių kai susinormalizuos ciklas naudosim šį būdą, vaisingomis dienom gunytes dėl viso pikto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 08 05, 12:10)
Mano patirtis dar maza,bet turiu gera pazystama,kuri su vyru jau apie 16 metu,turi mergyte (planuota) ir ji niekada gyvenime nenaudojus KT,prezervatyvu ar tuo labiau spiraliu,mylisi kada nori visada NLA ir abu patenkinti ir laimingi,labai norisi priestarauti,kad tai kenkia vyrui  rolleyes.gif

Mano pažįstamo brolis taip su drauge saugojosi ir... turi dabar dukrą. rolleyes.gif Čia kaip kam praslys. Kenkti, ko gero, gali psichologiškai, juk pačiame įkarštyje vyras turi pristabdyti, tad negali būti 100 % atsipalaidavimo.
Atsakyti
Dar manau,kad tas NLA nelygus NLA,kiti gal ir istraukia tik tik pries,tada ir tas sekretas issiskiria,mano MB anksciau istraukia tada baigiam kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti