Mes su MB praktikavom NLA, bet nei jis, nei as likom patenkinti, nes paskui vistiek lenda visokios mintys, o kas jeigu
Tuo labiau malonumo nejauciam abu, tai nors ir kaip nenorejau, bet nusprendziau pradet vartot KT
Manau daug kas priklauso nuo tarpusavio santykiu,as pasitikiu MB 100% tik su tuo sekretu galim prisizaist,bet kadangi nebijau
tai jokio streso ir nera
Mano nuomone pharmateks dar blogiau uz KT
Mes su žmona NLA naudojam jau 15 metų, kol kas jokių netikėtumų nepasitaikė. Po antros atžalos gimimo MB apie metus laiko naudojo gydytojo paskirtas kontraceptines tabletes,bet gana nesėkmingai. Po kokių keturių mėn. makštyje išviso dingo gleivės, o po metų krūtyje atsirado gūzelis. Iš pradžių tai labai baisu buvo, nes įtarė labai baisią ligą. Atlikus tyrimus nustatė, kad tai iššaukė sutrikusi hormonų pusiausvyra. Aš jokiu budu nepropaguoju NLA, nes dabar ir kontraceptikai daug tobulesni. Sako prieš 17 metų juose budavo arkliški hormonų kiekiai. Kai išmetėme tabletes kuri laiką naudojom prezervatyvus ,bet irgi nesėkmingai-dėl hormonų iššaukto sausumo jie kelis kartus plišo. Bijodamas, kad ir vėl pliš prieš išsiliejant ištraukdavau patikrinti ir pastebėjau,kad po tokio patiktinimo aktas pailgėja dvigubai, jei dar kartą patikrini tai ir trigubai. Taip supratau, kad galima kontroliuoti spermos išsiliejimą. Taip ir pradėjome naudoti NLA. Ar NLA kenkia vyro sveikai nežinau, man per tuos 15 m. tikrai nepakenkė. Pradėjus ji naudoti kaip tik viskas atsistatė į savo vietą. Dingo baimė: pliš-nepliš, pakenks-nepakenks. Žmona kiekvieną kartą pasiekia O ir ne po vieną, o gleivių buna tiek, kad viskas pasidaro slidu ir net paklodė nukenčia. Jeigu nekontroliuočiau išsiliejimo tai tikrai nespėtų nieko pajausti, nes ir dabar be sustojimo viską pabaigčiau per kokias 2 ar 3 min. Kai jaučiu, kad tuoj viskas baigsis sustoju ir kokia minutę palaukiu, tada vel pradedu iš antro karto paprastai žmona pasiekia O, po jos O vėl trumpam sustoju, po to vėl iki O, po to iš nugaros iki O ir t. t. Baigiam paprastai iš priekio, laikau kojas už kelių pakeltas į viršų ir suspaustas. Prieš pabaigą, bet nepaskutinę sekunde ištraukiu ir baigiu tarp kietai suspaustu šlaunu. Viskas gaunasi saugiai nes sperma išsilieja ant pilvo toli nuo pavojingos vietos. Aišku daug kas sakys, kad sustojus dingsta malonumas ar panašiai, bet mums tai pats geriausias budas nes viskas tęsiasi tiek kiek mes to norime. MB patiria O tiek kiek jų tuo metu reikia, o man didžiausias malonumas tai matyti, jausti. Aišku baigti tarp šlaunų nėra taisyklė, kartais ji man pabaigia ranka, dar kartais galima baigti tarp krūtų, nes viskas lengvai slysta. Kas liečia analinį tai mes abu priš jį, nes tos vietos kita paskirtis.
Nu va sakiau,kad vyrams nekenkia
Mums su MB ir panasiai,sustoja palaukia ir vel galima,ir istraukia ne paskutine minute todel manau,tai visai patikimas budas saugotis,aisku tik tiems kuriu MB gali valdyti spermos issiliejima,ir kuriems tai priimtina
QUOTE(Gintatute @ 2009 08 16, 09:44)
Nu va sakiau,kad vyrams nekenkia
Mums su MB ir panasiai,sustoja palaukia ir vel galima,ir istraukia ne paskutine minute todel manau,tai visai patikimas budas saugotis,aisku tik tiems kuriu MB gali valdyti spermos issiliejima,ir kuriems tai priimtina 
Visi galėtų, jei norėtų. Yra internete specialūs pratimai vyrams, kaip galima išmokti tai valdyti.
Šiandien paskaitinėjau šiame forume apie KT šalutinį poveikį-baisu. Gėda skaityt- geria tabletes, kenčia nes vyrui jaučiasi gumutė ir tai, matai, nelabai jam patinka. Pačios pagalvokit, jeigu žino ir vistiek leidžia gert tai net nežinau nei ką pasakyti. Kai mano žmona vartojo KT tai ji blogai nesijautė tik tas sausumas ir tas guzas paskui. Mes net nežinojome nuo ko tai. Tada aš irgi turėjau didelę problemą, labai greitai išsiliedavo sperma, kartais net neišeidavo įeiti. Tai net neaišku buvo nuo ko čia viskas. Kai viskas paaiškėjo tai pasakiau arba jokių priemonių, arba iš viso nereikia jokių santykių. Nuo KT ne tik atsirado gūzas krūtyje, bet dar sutriko ir skydliaukės veikla. Teko važinėti į Kauno klinikas pas endokrinologą. Laimė viskas laimingai baigėsi. . Kol nepradėjom NLA, manau, žmona nekarto nejautė O nes nekontroliuojant išsiliejimo man neišeidavo normaliai viską padaryti. Nesuprantu kaip jauna moteris nepabėgo nuo manęs. Tai kas geriau NLA ar KT. Visur kur tik paskaitai rašo NLA labai kenkia vyro sveikatai, o kad KT gali pakenkti moteriai tai neteko skaityt. Manau,kad NLA turi ir teigiamų savybių. Visa atsakomybė už saugumą tenka vyrui ir manau tai malonus jausmas, be to malonu kai žinai, kad žmona del tavęs negadina sau sveikatos, ir dar labai jaudina kad ji tavimi pasitiki. NLA manau nekenkia vyrui jeigu viskas daroma teisingai. Pačioj pradžioj man budavo taip: iš pradžių viskas normaliai, bet žmonai artėjant prie O labai pradedi jaudintis ir jauti, kad jau viskas. Tada staigiai šoki, kaip bitės įgeltas į užpakalį, ištrauki prieš pat žmonos O. Paskui pats vartaisi, negali užmigti vis galvoji spėjau ar nespėjau. Manau toks NLA kenkia ir vyrui ir dar labiau moteriai nes viskas staiga nutrūksta prieš pat jos O, be to beveik garantuotas šeimos pagausėjimas. Dabar kai jau yra patirties tai viskas vyksta be jokių stresų. Norint naudoti NLA BUTINA bent šiek tiek mokėti kontroliuoti spermos išsiliejimą, tai nėra sudėtinga (sekanti kartą papasakosiu kaip išmokti). Viską pradedam kaip ir visi. Po kokių 2-3 min kai pradedu jausti pabaigą sustoju arba užtenka sulėtinti tempą, kai susijaudinimas sumažėja vėl viską darom normaliai. Antras kartas paprastai tęsiasi jau žymiai ilgiau (gal apie kokias 10 min) ir žmona dažniausiai pasiekia O. Po O sulėtinu tempą arba visai sustoju. jeigu jai reikia dar vieno O vel viską tesiame. Taip O galima padaryti tiek kiek nori žmona, nes pats nuo O iki O nespeju susijaudinti iki pavojingos ribos. (tai trunka neilgiau kaip kokias 2 min). Paprastai po pirmo arba antro O iniciativą perima žmona ir paciam tik belieka grožėtis tuo ką ji sugeba. (Ateik iš nugaros, noriu ant tavęs ir t.t.). Pabaigoje visada ateinu iš priekio ir po visko niekada nereikia staigiai išraukti, paprasčiausiai ramiai pabunu kuri laiką tada pamažu išraukiu ir pabaigiu tarp stipriai suspaustų šlaunų, sperma išsilieja ant pilvo. Dar geriau atsiguli ant nugaros ir atsipalaiduoji žmona pabaigia ranka, galima pilnai atsipalaiduoti-darbas atliktas. Keli O nėra taisyklė tai priklauso nuo abiejų nuotaikos paros laiko ir t. t. Dažniausiai užtenka ir vieno, bet po visko visada reikia šiek tiek pabuti ramiai ir ištraukus pabaigti kitais budais. Dar vienas labai svarbus dalykas, niekada nereikia iki pabaigos daeiti makštyje, pirma tai nesaugu, antra ištraukus laukti kol pradės bėgti, kaip iš kokio kranelio, labai ne koks jausmas. Atrodo,kad nepilnai viskas išsiliejo, po visko ilgai maudžia pilvo apačia iš šonų. Prieš išsiliejant ir išsiliejant spermai daikčiukas turi buti stipriai jaudinamas. Viskas. Paskutinis patarimas-jeigu ruošiatės pradėti naudoti NLA pradžiai BUTINAI naudokite prezervatyvą bus saugiau ir nereikės šokinėti kaip sugeltiems bičių.
Na man tai NLA nepatinka, nes negaliu atsipaliduoti, rimtai galvoju pradėt naudoti pleistra, gal yra vartojusiu, ka galite pasakyti apie ji? ar atsirado sunkumu planuojant leliuka? vartojau prarmatex ovules, bet ilgaiu naudojant prasidejo deginimas, perstejimas ir toks jausmas, kad ten viska isgrauzia jos.
QUOTE(julyyte @ 2009 08 20, 16:02)
Na man tai NLA nepatinka, nes negaliu atsipaliduoti, rimtai galvoju pradėt naudoti pleistra, gal yra vartojusiu, ka galite pasakyti apie ji? ar atsirado sunkumu planuojant leliuka? vartojau prarmatex ovules, bet ilgaiu naudojant prasidejo deginimas, perstejimas ir toks jausmas, kad ten viska isgrauzia jos.
Neduok Dieve,nei vienai nepatariu,naudojau tik menesi,tai ir testa pirkau ir ciut is baimes nemiriau,ir dar kiek pinigu ismeciau