Mes šį būdą praktikuojam daugiau nei 5 m. Nevaisingomis dienomis nesisaugom. Kai dienos pavojingos, naudojam NA arba prezervatyvus. Dažniau NA. Kol kas mums tai buvo 100% apsauga
Tikiuosi ir ateity taip bus
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 09 19, 00:09)
ir mes ta praktikuojam dabar
na kolkas sekasi gerai.
o idomu ar labai daznai pasitaiko nestumas taip zaidziant? 
O aš skaičiau, kad šiuo būdu pora per pirmuosius metus sulaukia neplanuoto nėštumo, bet tai tik statistika (į kurią ir aš papuoliau
QUOTE(Hottea @ 2009 09 19, 21:29)
Tai abu suneliai planuoti buvo? 
Taip. Tik prieš pirmą nėštumą aš dar gėriau KT. Kai nutarėm susilaukti vaikučio, nustojau gerti KT. Po to niekada ir nebegėriau. Naudojom NA, retkarčiais prezervatyvus. Kai panorom dar vieno vaikučio, paprasčiausiai nustojom saugotis. Daugiau vaikų neplanuojam, bet apsaugos priemonės išliko tos pačios- NA, kartais "sargiai".
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 06, 14:53)
o as maciau laida,kad pakanka ir vyro laselio ,kad
taptum
nepraktikuoju sito..nes gyvent baimei uzknysa 
gyvent baimei uzknysa taip
Nu man isvis keista kaip tai vyksta ,tarkim vyras baigia greiciau ,kaip cia issireiskus aplaisto
ant kazkur ,o paskui eina nusipraust ,kad ten nepatektu ne lasas ,o tu turi laukt
tai taip iseina
QUOTE(sume @ 2009 09 20, 14:48)
Papildyta:
QUOTE(mamyte# @ 2009 09 19, 22:15)
O aš skaičiau, kad šiuo būdu pora per pirmuosius metus sulaukia neplanuoto nėštumo, bet tai tik statistika (į kurią ir aš papuoliau
)
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2009 09 21, 08:41)
Nu man isvis keista kaip tai vyksta ,tarkim vyras baigia greiciau ,kaip cia issireiskus aplaisto
ant kazkur ,o paskui eina nusipraust ,kad ten nepatektu ne lasas ,o tu turi laukt
tai taip iseina
tarkim nera,vyras baigia paskutinis
Papildyta:
QUOTE(mamyte# @ 2009 09 19, 22:15)
)
mes ir papuolem,bet gal tik todel kad persiskaiciavom dienas...
Mano dvi draugės pastojo ir darėsi išvalymus paskui dėl tokios apsaugos..
QUOTE(Nireglina @ 2009 09 19, 20:02)
Mes šį būdą praktikuojam daugiau nei 5 m. Nevaisingomis dienomis nesisaugom. Kai dienos pavojingos, naudojam NA arba prezervatyvus. Dažniau NA. Kol kas mums tai buvo 100% apsauga
Tikiuosi ir ateity taip bus 
O mano tevai su NA tris dukras uzderejo. Gal ir neblogas rezultatas
Puiku, kai poros 'perpranta' šitą sistemą ir gali taip ne vienus metus mylėtis.
Bet man atrodo keista dalintis patirtimi, aptarinėti viską - pasiseks ar ne, kai visi žmonės skirtingi. Moterų ir vyrų fiziologija skirtinga. Niekad negali žinoti kiek reikės moteriai ir kokios vyro spermos kad pastotų ar ne.
Aš asmeniškai nepripažįstu KT, nes jų neigiamas poveikis seniai ištirtas. Bet taip pat noriu ramiai gyventi tai gerai, kad tokiu atveju dar yra gumytės. Kiekvienam pagal poreikį, bet jeigu vaikas nelaukiamas, man atrodo kvaila pastoti taip žaidžiant o po to eit darytis išvalymą. O toms poroms, kurioms nėra baisu susilaukti mažylio - tai net neabejotinai tai normalus apsisaugojimo būdas.
Bet man atrodo keista dalintis patirtimi, aptarinėti viską - pasiseks ar ne, kai visi žmonės skirtingi. Moterų ir vyrų fiziologija skirtinga. Niekad negali žinoti kiek reikės moteriai ir kokios vyro spermos kad pastotų ar ne.
Aš asmeniškai nepripažįstu KT, nes jų neigiamas poveikis seniai ištirtas. Bet taip pat noriu ramiai gyventi tai gerai, kad tokiu atveju dar yra gumytės. Kiekvienam pagal poreikį, bet jeigu vaikas nelaukiamas, man atrodo kvaila pastoti taip žaidžiant o po to eit darytis išvalymą. O toms poroms, kurioms nėra baisu susilaukti mažylio - tai net neabejotinai tai normalus apsisaugojimo būdas.