Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

NA nera taip paprasta kaip kitos KP. Norint išvengti netikėtumų reikia tam pasiruošti. Pirmiausia vyras turi išmokti kontroliuoti spermos išsiliejimą, antra atsitiktinis neštumas netragedija. Norint gerai įvaldyti NA reikia įdėti nemažai pastangų, to išmokstama NE PER VIENUS METUS. Jeigu Jus nutarėte bandyti šį metodą- butinai naudokite ir prezervatyvą, nes kitu atveju šeimos pagausėjimas neišvengiamas. Jeigu NLA nėra malonus, kelia stresą tai turbut geriausia galvoti apie kitas nehormonines KP. Manau šis metodas turi gautis savaime, gal pradžiai jį galima naudoti per nevaisingas d. ar pan. Mums, su žmona, kol kas šis budas pats geriausias, per 16 metų jokių nesklandumų ar šalutinio poveikio nepasitaikė.
Atsakyti
Mes su MB jau tris metus su NLA zaidziam.. Na, paivairinimui kartais prezervatyvais pasinaudojam. Buciau pries tris metus sita tema pasiskaicius, tai tikrai to budo nebuciau naudojus, nes dauguma mano, kad baisiai pavojinga.. smile.gif
Mano atveju mylintis netrukdo jokios baimes ar pan, nes jei patapciau nestuke.gif nebutu tragedija. Turiu prisipazint: bijau, kad niekada taip ir nenuspresiu: va dabar tai jau laikas kudikiui! Todel NLA siuo atveju labai tinka, ale saugojais, tai kaip ir netyciukas, bet labai gerai, nes baisu ar kada prisiruosi tyciukui.. smile.gif
Siaip ar taip per tris metus nestuke.gif nepatapau, o NLA skaiciuoja pas mus paskutines dienas, nes stalciuj jau laukia ziedas. Norejosi pabandyt. Tikiuosi, mm nebus tokios skausmingos ir kad oda pagrazes.. blush2.gif

PS kai su draugem diskutuojam apie KP, man visada kirba klausimas: o ka, jeigu po desimties metu chemijos kisimo i kuna, visokiu pasaliniu poveikiu kentimo ir galvos sukimo, ka cia dar isbandzius galiausiai norima pastot ir paaiskeja, kad tu siaip ar taip nevaisinga! mega_shok.gif Oj kaip gaila butu.. o dar visus KP isleistus pinigelius suskaiciavus..
Atsakyti
Aš tai gėriau KT, mečiau tai saugojamės prezervatyvais, bet kadangi pripratę be nieko tai laaabai sunku su jais maloniai jaustis, todėl pasitaiko ir nutraukto akto... ir va praeitą savaitę tikrai galėjom prisidirbti, nes nenaudojom prezervatyvo, o pažiūrėjau kaip ir vaisingos dienos galėjo būti... dabar taip neramu doh.gif ot kvaila galva doh.gif jau skaičiuoju dienas, kada testą galėsiuos daryti...
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2009 10 20, 14:32)
Aš tai gėriau KT, mečiau tai saugojamės prezervatyvais, bet kadangi pripratę be nieko tai laaabai sunku su jais maloniai jaustis, todėl pasitaiko ir nutraukto akto... ir va praeitą savaitę tikrai galėjom prisidirbti, nes nenaudojom prezervatyvo,  o pažiūrėjau kaip ir vaisingos dienos galėjo būti... dabar taip neramu  doh.gif ot kvaila galva  doh.gif jau skaičiuoju dienas, kada testą galėsiuos daryti...

Mes visada naudojam šį būdą, tik vaisingom dienom prezervatyvus arba susilaikom, nors labai sunku blush2.gif Norim pradėti NŠP naudoti, renkuosi informacija, manau eisim ir į kursus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 20 spalio 2009 - 13:43
mes irgi taikom nutrauktą aktą kartais... kol kas pasisekdavo... tikėkimės ir toliau, nors vaikai yra gyvenimo gėlės... tad kai nebaisu prisidirbti, tai toks metodas puikiai tinka
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 20, 14:42)
Mes visada naudojam šį būdą, tik vaisingom dienom prezervatyvus arba susilaikom, nors labai sunku  blush2.gif Norim pradėti NŠP naudoti, renkuosi informacija, manau eisim ir į kursus.

Na aš nelabai juo pasitikiu iš tikro, nes kai įsijaučiam abu tai nebemąstom... niekad neleisdavau per vaisingas dienas, nebent jau prieš pat mėnesines taip pažaisdavom, o dabar vat nežinau išsiilgę matyt buvom... labai negerai, vaikučių dar tikrai nereikia, tikiuosi neprisižaidėm ir kitą mėnesį reiks su galva pradėt galvot, o ne su kitom kūno dalim doh.gif
Atsakyti
Mes jau 4 metus taip smile.gif kartais pagalwoju kad jau ir galeciau pastot smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat 4 metai taip saugomes.O netyciuko net labai noreciau,nes,kaip kazkuri jau rase,tyciuka daryti greit fantazija atsoka del daugybes GAL NE doh.gif
Atsakyti
mes jau daug metuku siuo budu saugojames ir nieko. jokiu vaisingu dienu neziurejom. tiesiog vyrui patinka baigti ne viduje, kai as jam padedu ranka ar pan smile.gif ir sis budas mums idealiai tinka smile.gif
Atsakyti
Man sunkiai suprantama, kaip galima atsisakyti to malonumo kartu wub.gif Aišku kiekvieno fiziologija gal skirtinga, bet mums nėra nieko malonesnio kaip vienu metu jausti malonumą.
Atsakyti
Pas mumis jau dvi netyciukes auga pasinaudojus NLA 'apsauga' rolleyes.gif Na tiksliau buvo du kartai kuriuos nespejo istraukt vyras ir abu tiesiai i taikini biggrin.gif Kiekviena dukryte aisku po to buvo labai laukiama ir yra labai mylimos, bet kadangi daugiau vaikuciu nebenorim /nebegalim sau leisti turet, atsiprasem kazkada issizadetu gumyciu.
Atsakyti
Mes su vyru irgi naudoja NLA ir esam labai patenkinti. Nevaisingom dienom baigiam kaip priklauso, o kitomis dienomis pasisaugom. Na, labai nenusiminčiau jei pastočiau, nes jau kaip ir reikėtų antrojo vaikelio ax.gif tačiau, kol kas smagu ir taip. O kontraceptikai baisus dalykas verysad.gif , esu nemažai išbandžiusi, ir kiekvienas savaip kenkia organizmui. Iš jų naudos tik nėštumo nebuvimas, o paskui visa kita tik problemos. Juk ir gydytojai nerekomenduoja iš karto pastoti po kontraceptikų, nes organizmas turi išsivalyti. Jei tai būtų geras dalykas, nereiktų niekam ir valytis. Esu griežtai prieš kontraceptikus, nei vienai draugei nepatarčiau jų naudoti schmoll.gif
Atsakyti