QUOTE(caramelcandy @ 2010 04 03, 12:02)
Kokie nuostabūs žodžiai
Visiškai pritariu, ir pati esu tokioj pačioje situacijoje ir taip mastau
Bet sako, kad kai tykiesi ir panašiai, tai ir nekimba

bent jau is mano patirties daugumai poru taip buvo(man irgi

)vos tik atsipalaiduoji ir uzkimba,o kol bijai nebijai,tol ir lieka tik mintim...Kazkodel daugiausiai esu girdejusi-Pastojau-negalejau patiketi!!!Mano vieni pazystami 2 metus daresi vaika ir nieko,tyrimus pasidare-viskas liuks,o vaiko ner...nuleido abu rankas su viskuo susitaike,nusprende vaziuoti del dirbtinio tartis..."nebedare vaiko"ir...ziuri,kad turi
o man...su vyru(tada dar tik busimu)apie 5 metus praktikavom nutraukta(net ir nepamenu kodel

,nes tevo savo ziauriai bijojau,jau nuo ankstyvos paauglystes jis man i galva kale,kad jei parsinesiu vaika,mane isvarys is namu,o anuka pasiims-jis gi nekaltas

)Baigiau taip vidurine,tolesnius mokslus-nieko!O kiek stresuota per ta laika,kiek testu nupirkta,kiek nervu....eina sau!Kiekvienas menuo su didziausia baime...Ir ka?baigiau ta etapa(mokslus),kai tevai mane dar vis islaike,ir uzkibom per pora menesiu,as asmeniskai esu isitikinusi,kad del to jog atsipalaidavau,nustojau taip stipriai bijoti,nes apie vaikus jau pasvajodavom ir anksciau,bet vis dar buvo -NE LAIKAS!
Antras -tyciukas,bet specialiai nedarytas,tik nustojom saugotis

,na o dabar naudoju kazka stipresnio nei NLA,nes kaip cia pasakius,svajojame apie trecia-bet dar NE LAIKAS

:lotuliukas:Nebijau,bet dar taip stipriai nenoriu,vat ir darysim KZ pertrauka,ir gryzim prie NLA kai ateis TAS LAIKAS treciam

NA ,CIA TIK MANO NUOMUONE

visada yra isimciu...
O kad vyrui kenkia,tai ka as zinau...o kas siais laikais nekenkia?Mobiliakai gi irgi kenkia

Siaip mano MB sako,kad kazkaip ten jam negerai,kai pabaigti netenka,o jei baigia tai visur gerai,o kai kur geriausiai

O del to,kad tenka truputuka susilaikyti ta sekunde,tai bent jau jam nieko,kartais prie noro ilgiau "pazaisti"ir siaip kelis kartus susilaiko