Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

Per 10 metų nebuvo jokių siurprizų, naudojant NLA. ax.gif
Atsakyti
mes su draugu daugiau nei metus praktikuojame NLA smile.gif tfu tfu pakolkas sekmingai smile.gif
Atsakyti
Mes su draugu 2.9m saugojomes NLA,kol viena diena nesuzinojau,kad esu nestuke.gif ,tai po nestumo nebe praktikuojame NLA... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 06 10, 14:07)
bet didžioji dalis, kurios pastoja gerdamos tabletes, tai tikrai dėl to, kad pamiršo ir nelaiku išgėrė. Turiu net pažįstama kuri pastojo, kuomet pamiršo vieną kartą išgerti tabletę. Tiek tereikėjo. O tokių tikrai ne viena. NLA man labai nesaugus apsaugos būdas. jo net nepavadinčiau apsauga.  smile.gif bet čia tik mano nuomonė

visiskai pritariu. NLA manau kazkoks zaidimas tiesiog... 4u.gif
Atsakyti
Na, mes jau daugiau nei metus naudojame NLA. Prieš tai saugojomės prezervatyvais, bet nei vienam nepatiko, tada gėriau KT, bet mylėtis jokio noro nebūdavo... Kol kas NLA nenuvylė, nors iš pradžių siaubingai bijodavau. Kita verttus, dabar ir nestuke.gif nebe taip gąsdina blush2.gif
Atsakyti
siuo metu ir mes saugomes naudodami NLA, bet kartais pagalvoju, kad vyrams toks apsisaugojimo budas nesuteikia visisko atsipalaidavimo ir jie negali laisvai megautis seksu. o juk mylejimasis turetu but malonumas, o ne itampa.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fernelle @ 2010 08 30, 16:27)
visiskai pritariu. NLA manau kazkoks zaidimas tiesiog...  4u.gif

pritariu ir as ax.gif ir kaip apskritai galima atsipalaiduoti, jeigu visada apie tai turi galvoti doh.gif
Atsakyti
Pora mėnesių praktikavom nutrauktą lytinį aktą, bet jau tiek nervų, tiek baimės kaskart laukiant mėnesinių doh.gif Tai perėjom galų gale prie prezervatyvų. Brangiausiajam nutrauktas lytinis aktas arčiau širdies nei gumytės, bet prie jo grįšim tik tuomet, kai vaikučių atsiradimas nebekels problemų. Per daug rizikingas pasirodė šis žaidimas su ugnim.
Atsakyti
Man atrodo NLA per daug rizikingas .Gi pasitaiko , kad ir nesulaiko nors ir kaip ivalde buna vyriskiai.Paskui nervuojasi pastojai ar ne .Kadangi turiu penkiu men mergyte ir dar po cp tai nerizikuoju ir naudojam prezervatyvus.
Atsakyti
QUOTE(Dijanux @ 2010 09 30, 23:38)
Man atrodo NLA per daug rizikingas .Gi pasitaiko , kad ir nesulaiko nors ir kaip ivalde buna vyriskiai.Paskui nervuojasi pastojai ar ne .Kadangi turiu penkiu men mergyte ir dar po cp tai nerizikuoju ir naudojam prezervatyvus.

o kas svarbiausia, kazkodel del to visada daugiau streso moteriai negu vyrui doh.gif
Atsakyti
Nepatingejau sian ir pasiskaiciau visa tema... bigsmile.gif kiek zmoniu tiek nuomoniu,vieniem gerai NLA kitiem blogai ..As pati nutraukiau KT ir naudojuosi situo butu (NLA) thumbup.gif tik man baime ne ta kad netycia pastosiu bet ta kad netycia mano vyras suplanuos nes labai jau nori nestuke.gif biggrin.gif wub.gif O kad vyrui kenktu tai tikrai nemanau,kiek seimu naudojasi siuo butu NLA po net 16 metu,ir kazkaip nepakenke vyrui. g.gif o ir su savo vyro vis pasiteirauju ar jam neskauda (pvz pilvo apacios ar seklidziu) jo atsakymas visalaika NE.sutinku su viena panele kuri raso koks skrytumas kur jo daikciukas nuleis vistiek tas daikciukas nesupras kur lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manau NLA vyrui fiziškai nekenkia, bet jeigu jam ji naudojant reikia daug pastangų ir jis kiekvieną kartą jaučia stresą tai negerai. Gali atsirasti psichologinių problemų ar net impotencija. Jeigu vyras šį metodą gerai įsisavinęs tai kodėl negalima. Mes taip saugomės apie 16 metų ir tikrai nei aš, nei žmona dėl jo jokių problemų neturime. Ar NLA patikimas ar ne nežinau, bet mums jį naudojant nebuvo jokių netyčiukų ir tikuosi gal nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuks: 06 spalio 2010 - 09:51