Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

QUOTE(Delfija @ 2011 11 10, 09:53)
thumbup.gif labai teisingai pastebeta. As irgi siuo metu svarstymuose, ka daryt su apsauga...neseniai susilaukem antros planuotos dukrytes...galvojau apie spirale, nu bet blyn kaip as jos nenoriu, itariu liksim prie NLA. o bus trecias, tai bus - gal sunus, vyro svajone issipildytu smile.gif

Va,mum irgi taip buvo,visąlaik saugojomės šiuo būdu,dvi planuotos dukrytės,o dabar jau sūpuoju trečią netyčiukę biggrin.gif Irgi labai nenorėjau tų svetimkūnių,o tuo labiau hormonų doh.gif .Bet dabar jau reiks kažką rimčiau galvot biggrin.gif ,nes ketvirto schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nu šitas būdas tinka, kai lyg ir neplanuoji vaikų, bet jei jie atsirastų, nieko tokio.
Aš turiu vieną ir netyčiuko nenoriu visai. Su prezervatyvais kaip ir nepatogu, bet geresnius nusipirkus jų beveik nesijaučia. Optimaliausias variantas, kai NLA nelabai jau tinka, o svetimkūnių nesinori smile.gif
Atsakyti
Prezervatyvai gerai,bet brangu,nes geresni ir kainuoja.O paskaičiavus kiek reikia mėnesiui,bet jau viena kart paron ax.gif tai gaunasi o..........kiek.Tai NLA ir žinojimas savo ciklo leidžia apsisaugoti,bet aišku ne 100 %.
Atsakyti
bet man zinokit tik sitas metodas patinka, nes as esu pries hormonus, nenoriu gerti jokiu kontraceptiniu tableciu...na, aciu Dievui, kol kas neblogai sekasi 4u.gif
Atsakyti
Jei pora yra pribrendusi ir pasirengusi turėti vaikų artimiausiu metu, tai NLA jiems gal ir tinka, bet jei vaikų nesinori dar ar nėra sąlygų, tai galvoju, kad reikalinga patikimesnė kontracepcija. Man, pavyzdžiui, labai patikimas atrodo kontraceptinis pleistras, nes jį paparasta naudoti, negresia pamiršti, kaip kokios tabletės, naudoji išoriškai, nereikia kišti nieko į vidų ir pan.
Atsakyti
Kad NLA netinka nenorintiems vaikų,tai 100 proc. Bet dėl KP, pleistras irgi veikia vidų, kitaip neapsaugotų, ir kažin ar jame mažiau tų hormonų nei KT? Gal tik patogiau, kad nereikia kasdien prisimint išgert tabletę, o užsiklijuoji ir ramu. Man vis tik atrodo, kad KT patikimumas didesnis, o su pleistru nuolat bijočiau, kad atsiklijuos, kad ir maudantis.
Atsakyti
ir pleistras,ir k žiedas tie patys hormonai schmoll.gif tik patogiau naudot,nu ir aišku pliusas,kad negadina skrandžio,žarnyno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 18 lapkričio 2011 - 17:39
Ir su ex vyru ir su dabartiniu draugu propaguojam NLA..isties sis terminas net nera teisingas, nes realiai juk niekas nenutruksta - viskas issilieja, tik ne viduje smile.gif ir vyrams tikrai nekenksminga (kenksminga butu, jie neissilietu isvis)...ir cia skaiciau, kad kazkurios vyras skundziasi, kad ale skauda(???).. jei nuleidzia- neskauda, bet aisku, patogiau moteriske priverst tabletkes gert, kad nereiktu mokintis savo kuno klausyt wink.gif

Taigi, pilnai sudejus jau 7 metai toki buda taikau ( db tik KT suvartojau noredama mmm pastumdyt, nes ant atostogu iskrenta doh.gif ir jei rimtai- man tos KT laaabai nepatinka, jauciu lyg save nuodyciau).
Su pirmu vyru pastojau, kai suplanavom- pavyko is pirmo karto. O jokiu netyciuku per visa laika nepasitaike.

Del pasitenkinimo- nesiskundziam nei vienas bigsmile.gif sexo kokybe tikrai del to nesuprasteja, gal net atvirksciai tongue.gif

Kiekvienam savo, bet tas kas mano, kad sis budas prastas kokybes prasme, tiesiog matyt neturi praktikos ir noro praktikuotis smile.gif

Del patikimumo- 100proc apsaugo tik susilaikymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 11 18, 18:20)
Kad NLA netinka nenorintiems vaikų,tai 100 proc. Bet dėl KP, pleistras irgi veikia vidų, kitaip neapsaugotų, ir kažin ar jame mažiau tų hormonų nei KT? Gal tik patogiau, kad nereikia kasdien prisimint išgert  tabletę, o užsiklijuoji ir ramu. Man vis tik atrodo, kad KT patikimumas didesnis, o su pleistru nuolat bijočiau, kad atsiklijuos, kad ir maudantis.

Patikimumas tiek pleistro, tiek tablečių yra vienodas. Ir tai tikrai yra tie patys hormonai. Tik, mano nuomone, pleistras turi daugiau privalumų: nedirgina skrandžio, nereikia kasdien apie jį galvoti, negresia pamiršti, o dėl šios priežasties jis man atrodo patikimesnis už tabletes, nes turbūt nerastume nei vienos moters, kuri niekada nebūtų pamiršusi išgerti tabletės ir nebūtų nerimavusi dėl nestuke.gif. Jei gerai priklijuoji, neatlimpa. Aišku, klijuoti reikia pagal instrukciją.
Atsakyti
Nutrauktas aktas g.gif Nepatikima priemone biggrin.gif Tvirtai isitikinusi esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-*Bagyra*- @ 2011 11 20, 20:40)
Del patikimumo- 100proc apsaugo tik susilaikymas smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
jei pora dar tikrai nepasiruošusi turėti vaikų, tai man atrodo, kad NLA labai daug nervų kainuojanti apsauga, o nervinai mūsų organizmui, oi, kaip kenkia. Nors šiaip NLA turbūt nevadinčiau iš viso apsauga.
Atsakyti