Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 05, 00:44)
susilaikymas. cool.gif

Sitas geras variantas smile.gif , bet cia kaip ir su pazadu daugiau nevalgyt sokolado, tiesiog neigyvendinama bigsmile.gif
Atsakyti
Aga as ir panasiai tiek metu naudojau, bet netyciuka turiu smile.gif , zinai o jei jau tu svajoji, manau ir bus as labai tikiu "informaciniu" vaiko pradejimu mirksiukas.gif .
Beje mano ginekologes nuomone, ypac paskutinius metus pries pastojant buvo tokia, kad jei tiek metu taikant toki metoda dar neuzsisokau, tai jau reik pagalvot apie vaisingumo issityrima tiek man tiek vyrui. Praktiskai praejus menesiui po tokios ginekologes kalbos ir ivyko smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 04 kovo 2011 - 10:21
na pavadinimas turetu buti ne nutrauktas aktas, o baigtas isoreje...
mes sita buda naudojam jau 8 metai- ir galiu pasakyti, kad vidury sex..... issiskiriantis sekretas tik sudrekina, kad geriau slystu ir jokiu vaikiuku jame nera...
po tokio sexo antra kart iskart nedarykit ir nebus... nes isbegus seklai- kanaliukai dar valosi... (kol nepraplauna slapimu). skaiciuoti dienas irgi labai geras dalykas- po menesiniu 5 galima drasiai daryti iki galo... galima ir daugiau, ir pries menesines galima- tik as to jau nepropaguoju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 02 kovo 2011 - 21:55
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 02, 21:54)
po menesiniu 5 galima drasiai daryti iki galo... galima ir daugiau, ir pries menesines galima- tik as to jau nepropaguoju..

Na nereikėtų taip drąsiai tikinti, jei nelabai žinote smile.gif (tikra nepiktai čia)
Pagal ciklo ilgį kaikam ir per pačias mmm jau negalima. Na, o prieš mmm tai tikrai drasiai galima, jei ovuliacinis ciklas ir nustatyta ovuliacijos diena. O ją tiksliai nustatyt gali padėti BT matavimas.

(įsiterpiau į pokalbį, kad neliktų suklaidintų.. rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesigilink: 02 kovo 2011 - 23:00
skaiciuoti dienas irgi labai geras dalykas- po menesiniu 5 galima drasiai daryti iki galo... galima ir daugiau, ir pries menesines galima- tik as to jau nepropaguoju..
[/quote]

cia jau tikrai nekoks metodas, mano drauge supuoja leliuka po tokiu bandymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2011 02 03, 20:04)
Jei vyras yra nepatyręs tai ir stioka. Aš jokio stiroko nejaučiu.

drinks_cheers.gif

Mes irgi naudodavom su vyru tokį būdą, kai nesuleidžia į vidų per vaisingas dienas. Taip darom dažnai, nes nors aš ir vartoju KT, bet per metus visad padarau apie 2-3 mėn. pertrauką.
Bet tokį būdą manau galima naudot tik tuomet, kai vyru tikrai pasitiki ir Jis turi būt ne naujokas sekso reikaluose.
Atsakyti
QUOTE(Dramaqueen @ 2011 02 03, 17:18)
Man tai čia kažkoks absurdas ne būdas, visą laiką besimylint esi strioke, tas mylėjimasis irgi nei šioks nei toks, o paskui su siaubu lauki mėnesinių, nes gal netyčia prisidirbai.
Nesuprantu ,kuo blogas būdas yra prezervatyvas, tiesiog įpratimo reikalas , kelis kartus bus gal kažkoks kitoks pojūtis, o o to įprasit ir jūs ir vyriškis  smile.gif

Jokios baimes, mylejimasis taip pat thumbup.gif pilnai pasitikiu vyru, jau 14 metu butent taip saugojamies, vaikuciu jau 2 yra ir abu planuoti. mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
po menesiniu 5 galima drasiai daryti iki galo... galima ir daugiau, ir pries menesines galima- tik as to jau nepropaguoju..

neklaidink mirksiukas.gif . ne visoms vienodai, čia lb individualu, kada ovuliacija vyksta. pvz pas mane vaisingos gleivės pasirodo 9-10 ciklo dieną, tai yra 3-4 dieną po mėnesinių. kiekvienai moteriai reikia save pastebėt ir išsiaiškinant, kada ta ovuliacija maždaug vyksta.
Atsakyti
mes sita buda naudojam jau 8 metai- ir galiu pasakyti, kad vidury sex..... issiskiriantis sekretas tik sudrekina, kad geriau slystu ir jokiu vaikiuku jame nera...
po tokio sexo antra kart iskart nedarykit ir nebus... nes isbegus seklai- kanaliukai dar valosi... (kol nepraplauna slapimu).  skaiciuoti dienas irgi labai geras dalykas- po menesiniu 5 galima drasiai daryti iki galo... galima ir daugiau, ir pries menesines galima- tik as to jau nepropaguoju..

doh.gif Tikrai, kad klaidinate moteris...jei kyla neaiskumu, bent paskaitykite NŠP tema, ten surinkta rimta info, o ne viena bobute sake...
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 02, 22:54)
po tokio sexo antra kart iskart nedarykit ir nebus... nes isbegus seklai- kanaliukai dar valosi... (kol nepraplauna slapimu).  skaiciuoti dienas irgi labai geras dalykas- po menesiniu 5 galima drasiai daryti iki galo... galima ir daugiau, ir pries menesines galima- tik as to jau nepropaguoju..

cia dabar kas? blink.gif
Atsakyti
manau, kad čia turėta omeny, jog po spermos išsiliejimo kanalėluose jos dar lieka ir iškarto pradėjus antrą aktą ji gali patekti ten kur nepageidaujama smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2011 01 12, 21:10)
Jei po lytinio akto nėjote praustis ir jei spermos pateko ant lytinių organu, tai taip ir pastojote.

tikrai nepateko smile.gif schmoll.gif
Atsakyti