Įkraunama...
Įkraunama...

Priekaištai kai esi nėščia...

Žinau, kad kai mes esame nestuke.gif mums taip truksta lepinimo, pagalbos ir užuojautos kai jaučiamės blogai. Vyrai visada dėl savo moteru stengiasi, bet kartais pritruksta kantrybės ir jiems. Norėčiau paklausti busimų nestuke.gif ir esamu mamyčių, kokius priekaištus esate girdejusios iš savo mylimųjų lūpyčių wub.gif Apie tokius, kurie visai nesirūpina nekalbu. Vyrai be atsakomybes - ne vyrai. mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 23 gegužės 2005 - 09:25
Daugiausiai girdziu priekaistu del smileysex.gif , na nera man jokio noro nors tu ka! O vyrui atrodo kad iki pat 9 menesiu negalesim mes smileysex.gif
Ai bet bandau nekreipt demesio, juk ir ji reikia suprast ax.gif

O ka tu girdi b i k ? Ka tau vyras pasako?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 23 gegužės 2005 - 10:43
zinau vyriskiai kartais labai perdetai rupinasi ax.gif o mes tuom megstam papiknaudziaut, maniskis tai pastebi kad as kartais ne del blogos sveikatos o del tinginiuko tingiu, tai va del to ir gaunu koki priekaista. sako tingek tingek, po devyniu menesiuku galesi pasilakstyt. tongue.gif o jis matai tai nelakstys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2005 05 23, 20:47)
zinau vyriskiai kartais labai perdetai rupinasi ax.gif o mes tuom megstam papiknaudziaut, maniskis tai pastebi kad as kartais ne del blogos sveikatos o del tinginiuko tingiu, tai va del to ir gaunu koki priekaista. sako tingek tingek, po devyniu menesiuku galesi pasilakstyt.  tongue.gif o jis matai tai nelakstys biggrin.gif

Ai as tai per dienas guliu ir net kambariu netvarkau, papriekaistavo cia seniau, kad net leksciu nesuplaunu, o as sau "naglu" veiduku, tai pats ne ka veiki ir susiplauk, man dzin viskas dabar , kai jegu atsiras daugiau, tada ir viska tvarkysiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2005 05 23, 10:54)
Ai as tai per dienas guliu ir net kambariu netvarkau, papriekaistavo cia seniau, kad net leksciu nesuplaunu, o as sau "naglu" veiduku, tai pats ne ka veiki ir susiplauk, man dzin viskas dabar , kai jegu atsiras daugiau, tada ir viska tvarkysiuos biggrin.gif

as tai neatsimenu kada indus ploviau biggrin.gif ax.gif tongue.gif tai jis vis man : nu buk gera, bent lekstes susluostyk, bet as matyt labai bunu uzsiemus, kad negirdziu biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 23 gegužės 2005 - 10:59
man tai vyras priekaistauja, kad einu velai miegoti ir kad nelabai sveikai maitiniuos, nes turiu problemu su inkstais ir skrandziu gun_bandana.gif .tai gydytojai uzdraude viska kas kepta, rugstu, astru, net druskos deti i maista doh.gif . o as nors ir labai stengiuos, vis tiek buna momentu ,kai nervai neatlaiko ir suvalgau koki saslyka ar pan. laugh.gif :
Atsakyti
as ir negaliu daug druskytes vartot del savo inkstuku, bet nelabai tos taisykles laikausi... visa gyvenima buvau suresnio maisto megeja, negaliu atsisakyt.

prisiminiau dar viena savo vyro priekaista: tu ir vel vaidini, kad nereiktu eit i paskaita... musu zirnis gims tinginiuku...
Atsakyti
o man brangiausias papriekaistauja, kad mazai valgau! biggrin.gif jam atrodo, kad is tikro uz du turiu kimsti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2005 05 23, 10:42)
Daugiausiai girdziu priekaistu del  smileysex.gif , na nera man jokio noro nors tu ka! O vyrui atrodo kad iki pat 9 menesiu negalesim mes  smileysex.gif

O aš galvojau, kad viena tokiu priekaištų susilaukiu tongue.gif Gera girdėta, kad dar sveika esu tuo požiuriu smile.gif
Atsakyti
4u.gif
O as nestumo metu apskritai jokiu priekaistu negirdejau... Gal tik, kad per daug dirbu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2005 05 23, 11:42)
Daugiausiai girdziu priekaistu del  smileysex.gif , na nera man jokio noro nors tu ka! O vyrui atrodo kad iki pat 9 menesiu negalesim mes  smileysex.gif

Aš irgi nenoriu smileysex.gif Ir manasis kol kas tai toleruoja, bet kažin ar ilgai g.gif
Atsakyti
g.gif jau neatsimenu. tai turbut nepriekaistavo arba nebuvo jau tokiu kurie labai izeistu ax.gif oi kaip seniai tai buvo smile.gif
Atsakyti