Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

QUOTE(henika @ 2007 07 16, 15:42)
na negi nei viena negalite atsakyti į paprastą klausimą?  verysad.gif  ar lėtinantys kremai padeda po plaukelių skutimo?

Naudoju neilgai, bet lyg ir padeda, reciau reikia depiliuoti, manau vartojant ilgesni laika tikrai matytusi ryskus rezultatas, gal kitos pasakys, jau ilgiau naudojancios, man irgi idomu. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Epiliuoti geriau, nei skutineti, po kremo greitai atauga, o as matau rezultata palyginus, kad epiliuoti geriau. Dar gal geriau lazeris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 16, 23:53)
Naudoju neilgai, bet lyg ir padeda, reciau reikia depiliuoti, manau vartojant ilgesni laika tikrai matytusi ryskus rezultatas, gal kitos pasakys, jau ilgiau naudojancios, man irgi idomu.  smile.gif  4u.gif

dėkui 4u.gif
QUOTE(MyWay @ 2007 07 16, 23:56)
Epiliuoti geriau, nei skutineti, po kremo greitai atauga, o as matau rezultata palyginus, kad epiliuoti geriau. Dar gal geriau lazeris rolleyes.gif

aš anksčiau tik su vašku ir darydavau, bet pradejo labai iaugineti plaukeliai verysad.gif nors dabar ne ką geriau - po skutimo žiauriai beria verysad.gif vėl pradedu galvoti apie vašką.
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 17, 08:22)
dėkui  4u.gif
aš anksčiau tik su vašku ir darydavau, bet pradejo labai iaugineti plaukeliai  verysad.gif nors dabar ne ką geriau - po skutimo žiauriai beria  verysad.gif  vėl pradedu galvoti apie vašką.

Nusipirkite losjona po skutimosi, nors man ir taip neberia, bet kartais, kad po skutimo nuraminti oda patepu losjonu, tuomet jokiu berimu, lygi svelni oda. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kokia gera nauja priemone atradote? 4u.gif
Atsakyti
Gal tikrai ka nors gero aradot, nes Veet kremas man nebepadeda, jau trecia diena jauciasi "eziukas" schmoll.gif , po skutimo.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 07 29, 15:37)
Gal tikrai ka nors gero aradot, nes Veet kremas man nebepadeda, jau trecia diena jauciasi "eziukas"  schmoll.gif , po skutimo.

trecia diena tai dar nieko... kai skusdavau kojas, man tai kas antra diena reikedavo zaisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 17, 11:53)
Nusipirkite losjona po skutimosi, nors man ir taip neberia, bet kartais, kad po skutimo nuraminti oda patepu losjonu, tuomet jokiu berimu, lygi svelni oda.  smile.gif  4u.gif

o koks losjonas butu geriausias? g.gif
Atsakyti
Buvau uzejus Sarmoj, tai pasiule prancuziska po depiliacijos krema, bet tai kaina 88lt (125ml) doh.gif . Tai kazkaip brangokai pasirode, nedrysau pirkti. O kitokiu tai niekur neradau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 07 30, 15:18)
Buvau uzejus Sarmoj, tai pasiule prancuziska po depiliacijos krema, bet tai kaina 88lt (125ml) doh.gif . Tai kazkaip brangokai pasirode, nedrysau pirkti. O kitokiu tai niekur neradau sad.gif

O aš Droge nusipirkau berods už 8Lt, nežinau ar padės, bet jei ne tai nors pinigų nebus gaila g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilnatis @ 2007 07 31, 12:55)
O aš Droge nusipirkau berods už 8Lt, nežinau ar padės, bet jei ne tai nors pinigų nebus gaila g.gif

O kaip vadinasi?
Atsakyti
Aš kai skusdavau kojas, tai kankindavausi kas antrą dieną doh.gif O dabar pradėjau derinti vaško juosteles ir depiliacinį kremą rolleyes.gif Galiu pasidžiaugti, jog situacija pegerėjo ir dabar depiliaciją atlieku kartą į savaitę ar pusantros cool.gif
Atsakyti