Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 21:59)
Na va paskrudinau aš savo žievę. Kadangi neturiu nei pečiaus nei mikrobangės, tai orkaitėje žarinau vis didindama temperatūrą
Papildyta:
Tai dabar toks malonus slikstančios medienos kvapas..........

įsivaizduok kad židinys kūrenas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tik pataikei į mano mintis. Kaip tik sėdėjau ir gėriau arbatą, bei mėgavausi kavapu, įsivaizduodama, kad priš židinį sėdžiu biggrin.gif
Ot svajonė ax.gif
Atsakyti
Aduka, tai matau jau savo pyraga is zieviu sukapojai su arbata lotuliukas.gif tikiuosi nepridege tongue.gif

o as niekaip neatsigroziu savo dickes ziedeliu (pirmasis kolkas ir vienintelis) wub.gif
na einu kirmeliu rybkom primesiu rolleyes.gif
Atsakyti
Jo jo pasvajojau ir tiek, o kvapas tai tikrai nepridęgęs ax.gif
Rena, o tavo rybkos akvariume ar tvenkinuke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aduka: 08 liepos 2008 - 21:30
QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 22:29)
Rena, o tavo rybkos akvariume ar tvenkinuke?

uztenka man ju ir akvariume, kazkaip tvenkinio kieme net nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
o mano akvariume didelis pagausėjimas ir žuviukų atsivedė ir vėžiųkų atsivedė, tai dabar tik juda mažyliai ax.gif
Čia biskį ne į temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 22:43)
o mano akvariume didelis pagausėjimas ir žuviukų atsivedė ir vėžiųkų atsivedė, tai dabar tik juda mažyliai  ax.gif
Čia biskį ne į temą  blush2.gif

aciu dievui pas mus niekas nieko nesiveda ax.gif
o tu gelytes pamalonini akvariuminiu vandenuku g.gif
Atsakyti
Ne. O galima ir tinka g.gif ? Net nežinojau?
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 22:48)

sako, kad tinka ir orchem net labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 22:48)

thumbup.gif tinka ir joms lb patinka, o dar jei su kakaliukais kai nusiurbi h2o, tai isvis kaip tarsa iseina thumbup.gif as visas savo geles laistau, kai lieju sanpaulijas ar orches, tai tiesiog is akvos pasisemiu ir laistau, o orches mirkau thumbup.gif
o dar ps mus cia viena ir renimavo orche akvoj, tiksliau buvo itaisius ja virs akvos, sake thumbup.gif
vat idomu kur lucky su ta reanimuojama orche g.gif kazkaip pradingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 08, 22:46)
o tu gelytes pamalonini akvariuminiu vandenuku g.gif

as tai visas geles laistau akvos vandeniuku isskyrus orchas blush2.gif kazkaip nedristu ju tokiame vandeny mirkyti mirkyti. O jus jame mirkot? mirksiukas.gif
Papildyta:
rena buvo greitesne ir atsake dar mano nnet neuzduota klausimuka lotuliukas.gif
O joms trasu nebus per daug, jei jas tresi ir dar su kakalais laistai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 08 liepos 2008 - 22:04
QUOTE(agnir @ 2008 07 08, 22:59)
as tai visas geles laistau akvos vandeniuku isskyrus orchas blush2.gif kazkaip nedristu ju tokiame vandeny mirkyti mirkyti. O jus jame mirkot? mirksiukas.gif

taip ir vanda apipurskineju ir lauke geles (palergonijas, begonijas, pieri, kalijas) vis palaistau thumbup.gif
Atsakyti