Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Dėkui už info biggrin.gif . Net nepagalvojau tokio dalyko. Dabar jai ir aš bandysiu laistyt. Kad tik nebūtų per daug ir vandenuko su kakučiais ir trąšų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 23:03)
Dėkui už info biggrin.gif . Net nepagalvojau tokio dalyko. Dabar jai ir aš bandysiu laistyt. Kad tik nebūtų per daug ir vandenuko su kakučiais ir trąšų ax.gif

na tada kai mirkysi su kakuciais, tai netresk su orchiu trasom ax.gif ir bus pats thumbup.gif

su jum smagu bet vaikai jau smige, tai reikia save biski apsitvarkyt ax.gif biggrin.gif
labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 liepos 2008 - 22:08
tos orches kazkokios kakalu megejos
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 08, 23:07)
tos orches kazkokios kakalu megejos

tai visos megsta kakalus lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha įdomios gėlikės, labai išrankios viskam, bet va šudukus mėgsta biggrin.gif
Labanaktis ir jumis
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 23:09)
Labanaktis ir jumis

saldziu sapniuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 21:59)
Na va paskrudinau aš savo žievę. Kadangi neturiu nei pečiaus nei mikrobangės, tai orkaitėje žarinau vis didindama temperatūrą
Papildyta:
Tai dabar toks malonus slikstančios medienos kvapas..........

tik ziurek,vietoj spirgiuku neskapok lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,ir liks tada orchytes be substrato tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 08, 23:29)
tik ziurek,vietoj spirgiuku neskapok lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,ir liks tada orchytes be substrato tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 09, 00:09)
Labanaktis ir jumis

Oi negaliu,skaniai as cia nakciai pasijulkiau lotuliukas.gif gaila akvariumo neturiu lotuliukas.gif tik tris mazas zuvytes lakstancias,bet ju kakiukai tai tikrai netiks hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 23:09)
Labanaktis ir jumis

Niu tai kaip sakoma,be s---- nebus ir grudo! g.gif Ale nu ot kokia as protinga blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2008 07 08, 23:34)
Oi negaliu,skaniai as cia nakciai pasijulkiau lotuliukas.gif gaila akvariumo neturiu lotuliukas.gif tik tris mazas zuvytes lakstancias,bet ju kakiukai tai tikrai netiks hihihi.gif

O tu nuo tu triju savu zuvikiu kaupk visa s---,mesk i viedra ir ohoho kas gausis tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu jus ir smaikscios vakar buvot lotuliukas.gif
Atsakyti
oho kiek akariumiščių biggrin.gif aš taipogi turiu akvą...nu ne į temą, bet juk reik pasigirt blush2.gif

ale orchos irgi nelaisčiau...reiks kitąkart pamėgint bigsmile.gif
Atsakyti