Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Mergaitės padėkit man galutinai sužinoti biggrin.gif ar žydinčiam phalaenopsiui reikia mažiau drėgmės, kad ilgiau žydėtų ar atvirkščiai - daugiau, neleisti gerokai pradžiūti g.gif

Atsakyti
Nu, panos,negaliu baigiu is pasiutimo nusprogti bash.gif .Anytai jubiliejaus proga padovanojau orchyte.Papasakojau kaip jas reikia priziureti ir t.t.Nu ka ,jus, manot ogi sustaciusi visas orchytes pietinej pusej ant lango,kad saule is ju kugeli padarytu ir dar pripylusi vandens po puse dubenelio.Tipo jai kazkokia davatka pasakiusi,kad orchytes yra pelkiniai augalai ir jos turi pastoviai skandintis doh.gif protest.gif aggressive.gif mega_shok.gif swoon.gif Ir kas abidniausia,kad neina jai iaiskinti,kad jai prisnekejo kazkas diiideliu juriniu veju blink.gif bicycle.gif Ir kad ji numarins geliukus!!!!
Atsakyti
Sveikos merginos,grazuoliu augintojos.Savo phalenopsi pastaciau ant rytines palanges,kol buvo apsiniauke dienos,nepergyvenau.O siandien visa diena saule kaitina nuo ryto iki kokios 11 val,va ir pradejau nerimauti ar jam ne per karsta g.gif .Patarkit kaip naujokei,kur ji apgyvendint?
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2008 07 09, 15:00)
Mergaitės padėkit man galutinai sužinoti  biggrin.gif ar žydinčiam phalaenopsiui reikia mažiau drėgmės, kad ilgiau žydėtų ar atvirkščiai - daugiau, neleisti gerokai pradžiūti  g.gif

zydintis phalikas ar ne laistomas kai ant vazodelio nelieka rasos laseliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2008 07 09, 15:00)
Mergaitės padėkit man galutinai sužinoti  biggrin.gif ar žydinčiam phalaenopsiui reikia mažiau drėgmės, kad ilgiau žydėtų ar atvirkščiai - daugiau, neleisti gerokai pradžiūti  g.gif

As savo tiek beziedes tiek zydincias laistau vienodai,tik zydincias dar paurskalioju kai turiu nuotaikos. smile.gif

Klibiksciuojiu darzan,pasiziureti ar jau visi mano agurkai nusprogo,vakare islysiu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 07 09, 15:04)
Sveikos merginos,grazuoliu augintojos.Savo phalenopsi pastaciau ant rytines palanges,kol buvo apsiniauke dienos,nepergyvenau.O siandien visa diena saule kaitina nuo ryto iki kokios 11 val,va ir pradejau nerimauti ar jam ne per karsta g.gif .Patarkit kaip naujokei,kur ji apgyvendint?

toleliau nuo lango, arba ant siaurines palanges
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 09, 11:49)
Vakare sunutis imes,dabar su tevu i laukus isvaziavo. smile.gif

tiek ilgai laukt blink.gif
Papildyta:
QUOTE(aneizza @ 2008 07 09, 11:51)
maniskis jau buvo  biggrin.gif pries kokius jau 2 puslapius

tai kaip as tuos miniukus prazioplinau doh.gif matyt del to kad labai jau jie mazi ax.gif

jau radau clap.gif o as tikejaus su ziedukais pamatyt verysad.gif i ka tu ji istacius, ne i zvakide kartais? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 09 liepos 2008 - 14:22
QUOTE(aneizza @ 2008 07 09, 15:05)
toleliau nuo lango, arba ant siaurines palanges

o koks atstumas nuo palanges geriausias ~0,5 m ar ~1,5m, nes siaurines palanges neturiu mirksiukas.gif
Dar pamirsau pasakyt,kad langas su dienine uzuolaida vidutinio tankumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 09 liepos 2008 - 14:21
QUOTE(Liepa B. @ 2008 07 09, 15:19)
o koks atstumas nuo palanges geriausias ~0,5 m ar ~1,5m, nes siaurines palanges neturiu  mirksiukas.gif
Dar pamirsau pasakyt,kad langas su dienine uzuolaida vidutinio tankumo.

na tikts ir -0,5 m jei saule tiesiogiai nesvies i gele, juk nebutinai orches auginti ant palangiu. Pas mane yra ir ant lentyneles statmenos palangei ir toliau nei 2 m nuo lango ir visoms gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitau aš jau antra diena apie orcidėjas, bet kadangi forume prirašyta jau tiek daug puslapiu, o jų visų perskaityti neturiu kantrybės blush2.gif todėl paklausiu turbūt jau užduotą klausimą. Ką daryti, jei orchidėjos labai nuvytę lapai, puvėsio, nei pelėsio nėra, tačiau vienas po kito geltonuoja lapai ir toks vaizdas kad nudžiūna... Ypač man jie nuliūdo kai palaisčiau su trašom... Pati gėlytė nuostabiai žydi jau penktą mėnesį, bet labai nuvytę. Iš anksto ačiū už pagalbą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 09, 15:13)
jau radau  clap.gif  o as tikejaus su ziedukais pamatyt  verysad.gif  i ka tu ji istacius, ne i zvakide kartais?  smile.gif

ziedukai tokie tigriniai turetu buti, bet ju jau nebera, o istatytas jis i kvepalu indeli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saule97 @ 2008 07 09, 15:25)
Sveikos, skaitau aš jau antra diena apie orcidėjas, bet kadangi forume prirašyta jau tiek daug puslapiu, o jų visų perskaityti neturiu kantrybės  blush2.gif  todėl paklausiu turbūt jau užduotą klausimą. Ką daryti, jei orchidėjos labai nuvytę lapai, puvėsio, nei pelėsio nėra, tačiau vienas po kito geltonuoja lapai ir toks vaizdas kad nudžiūna... Ypač man jie nuliūdo kai palaisčiau su trašom... Pati gėlytė nuostabiai žydi jau penktą mėnesį, bet labai nuvytę. Iš anksto ačiū už pagalbą  tongue.gif

gal gali foto geles ideti, tiek lapu tiek saknu?
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 07 09, 13:12)
Ja,maniškis turėjo laaaabai gausia ir dydelę lapija,kol pernai metais aš jo neištempiau į balkona kuris yra rytinėj pusėj,po keliu dienų zigas patapo beveik be lapų,nes dydžioji dalis sudegė verysad.gif  doh.gif .Dabar stovi ant palangės toj pačioj rytinėj pusėj.Bet tas žiedkoti gan sparčiai auga wub.gif

Del ziedkocio ir as ta pati pastebejau,as kokias dvi dienas jo neapziurinejau,o jau ziuriu,kad istyso grazuolis mano biggrin.gif tai sia savaite itariu prazys bent vienas ziedukas (tikiuosi) thumbup.gif
Atsakyti