Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Sigoska @ 2008 07 09, 13:21)
Gal galit pasirodyti su savo groziu?  4u.gif  maniskis irgi greit zydes,labai laukiu,nes net neisivaizduoju kokios spalvos bus ziedukai  biggrin.gif  tik nepatinka,kad gelsta tie lapai  verysad.gif

a gal ant ju vandens pili ar purski? nepakencia jie vandens ant lapu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 09, 14:02)
Nu, panos,negaliu baigiu is pasiutimo nusprogti bash.gif .Anytai jubiliejaus proga padovanojau orchyte.Papasakojau kaip jas reikia priziureti ir t.t.Nu ka ,jus, manot ogi sustaciusi visas orchytes pietinej pusej ant lango,kad saule is ju kugeli padarytu ir dar pripylusi vandens po puse dubenelio.Tipo jai kazkokia davatka pasakiusi,kad orchytes yra pelkiniai augalai ir jos turi pastoviai skandintis doh.gif  protest.gif  aggressive.gif  mega_shok.gif  swoon.gif Ir kas abidniausia,kad neina jai iaiskinti,kad jai prisnekejo kazkas diiideliu juriniu veju blink.gif  bicycle.gif Ir kad ji numarins geliukus!!!!

Merga nesinervuok,nes ir as nervuojuosi lotuliukas.gif
As irgi savo uosvenei padovanojau faliuka "Brother sara gold" gimtadienio proga,nes jai labai patiko mano gelytes ,tai ir galvoju ai tegul ir ji augina viena.Instruktazas pravestas be problemu buvo.Bet ziuriu atsinese ji ta gelyte i virtuve (mes kartu gyvenam) ir is vazono ja iskele,ir ispyle vandeni,kurio buvo nemazai.Ji tipo ta vandeni pila,kad gelytei jo uztektu ir visuomet dregna butu. doh.gif
As jai ir sakau nereikia kad vanduo stovetu vazone,nupus saknys ir t.t. Atrodo paklause,pasakiau,kad papurskaliotu substrata,tai kaip puole purkst ant lapu tiesiai i skrotele doh.gif man net negera pasidare,tai paaiskinau kur reikia purkst,atrodo suprato... Snd pasiziuriu i vazonely,ir ka jus manot?... Taip taip vel iki puses vandens pripilta doh.gif Viskas saukau sau,tylesiu ir tegul daro taik kaip ji nori ax.gif tik gaila gelytes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigoska @ 2008 07 09, 15:46)
Merga nesinervuok,nes ir as nervuojuosi  lotuliukas.gif
As irgi savo uosvenei padovanojau faliuka "Brother sara gold" gimtadienio proga,nes jai labai patiko mano gelytes ,tai ir galvoju ai tegul ir ji augina viena.Instruktazas pravestas be problemu buvo.Bet ziuriu atsinese ji ta gelyte i virtuve (mes kartu gyvenam) ir is vazono ja iskele,ir ispyle vandeni,kurio buvo nemazai.Ji tipo ta vandeni pila,kad gelytei jo uztektu ir visuomet dregna butu.  doh.gif
As jai ir sakau nereikia kad vanduo stovetu vazone,nupus saknys ir t.t.  Atrodo paklause,pasakiau,kad papurskaliotu substrata,tai kaip puole purkst ant lapu tiesiai i skrotele  doh.gif  man net negera pasidare,tai paaiskinau kur reikia purkst,atrodo suprato... Snd pasiziuriu i vazonely,ir ka jus manot?... Taip taip vel iki puses vandens pripilta  doh.gif  Viskas saukau sau,tylesiu ir tegul daro taik kaip ji nori  ax.gif  tik gaila gelytes  verysad.gif

o kaip teisingai reiketu purskalioti,juk kaip bepurkstum patenka i skrotele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 07 09, 14:41)
a gal ant ju vandens pili ar purski? nepakencia jie vandens ant lapu schmoll.gif

Nu ne,nepilu ir nepurskiu,nes kaip pirkau,tai sake,kad zyguciam nelabai patinka tokios proceduros ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepa B. @ 2008 07 09, 14:49)
o kaip teisingai reiketu purskalioti,juk kaip bepurkstum patenka i skrotele  g.gif

As bent jau kaip purskiu,tai purskiu tiesiai i substrata srove nukreipus,tai dar niekad mano gelytem nereikejo skroteliu valyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigoska: 09 liepos 2008 - 14:55
as siandien pripurskaliojau doh.gif ,kazin gal nuo vieno karto nieko neatsitiks.
Atsakyti
QUOTE(saule97 @ 2008 07 09, 14:25)
Sveikos, skaitau aš jau antra diena apie orcidėjas, bet kadangi forume prirašyta jau tiek daug puslapiu, o jų visų perskaityti neturiu kantrybės  blush2.gif  todėl paklausiu turbūt jau užduotą klausimą. Ką daryti, jei orchidėjos labai nuvytę lapai, puvėsio, nei pelėsio nėra, tačiau vienas po kito geltonuoja lapai ir toks vaizdas kad nudžiūna... Ypač man jie nuliūdo kai palaisčiau su trašom... Pati gėlytė nuostabiai žydi jau penktą mėnesį, bet labai nuvytę. Iš anksto ačiū už pagalbą  tongue.gif

O jus jau buvot istraukus is substrato gelyte (as cia del to klausiu,kad raset,kad puvinio nera) ? ax.gif pas mano pazystama irgi orches lapai buvo susiraksleje labai,o ziedkotis pilnas ziedu buvo,tai pasakiau,kad nieko gero su saknynu,o ji abejojo,kaip istrauke gelyte,tai pati pamate,kad pora tik sveiku saknu tebuvo (gele buvo pasodinta i orchidejoms skirtas zemes doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(Liepa B. @ 2008 07 09, 14:59)
as siandien pripurskaliojau  doh.gif ,kazin gal nuo vieno karto nieko neatsitiks.

Gal nieko ir nenutiks blogo (bet jei daug pripurskaliojai,tai gali su ausu krapstuku,ar servetele issausint skrotele) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigoska @ 2008 07 09, 16:03)

Gal nieko ir nenutiks blogo (bet jei daug pripurskaliojai,tai gali su ausu krapstuku,ar servetele issausint skrotele)  smile.gif

skrotelė: tai lapo viduriukas prie koto?ar kas čia? g.gif
Atsakyti
sveikutes,as tai vieno dalyko nesuprantu,orchidejos gerai auga kiminuose,ir medzio drozlese,tai ko pardavineja tas orchideju zemes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 09, 16:19)

lapu viduriukas is kur nauji lapukai auga
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2008 07 09, 16:23)
sveikutes,as tai vieno dalyko nesuprantu,orchidejos gerai auga kiminuose,ir medzio drozlese,tai ko pardavineja tas orchideju zemes? g.gif

nu kam pardavinėjamas fuflo???? doh.gif tam kad yra asiliukų kas perka...čia tas pats kas su kinietiškais gaminiais...pigu, nekokybiška...ale perkančių yr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 09, 15:19)

Skrotele-tai pats viduriukas is kurio auga lapai.
Papildyta:
Aneizza mane aplenke smile.gif
Papildyta:
QUOTE(A&S @ 2008 07 09, 15:25)
nu kam pardavinėjamas fuflo???? doh.gif tam kad yra asiliukų kas perka...čia tas pats kas su kinietiškais gaminiais...pigu, nekokybiška...ale perkančių yr doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 09, 16:24)
lapu viduriukas is kur nauji lapukai auga

QUOTE(Sigoska @ 2008 07 09, 16:27)
Skrotele-tai pats viduriukas is kurio auga lapai.
Papildyta:
Aneizza mane aplenke  smile.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif

dėkoooooooojamu thumbup.gif
Atsakyti