Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Nes sita tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salza: 11 liepos 2008 - 23:18
sveikos merginos

gėlių augintoja iš manęs ne kokia o ypač orchidėjų.. bet... turiu aš vieną.. gražiai žydėjo.. nužydėjo.. nukirpau kur reikia.. prieš metus kažką išleido.. paskui pas mus prasidėjo statybos.. tai gėlėm laiko neliko.. stovėjo visos apdulkėjusios.. dabr po truputį atsigauna tai ir orchidėja pradėjo atsigavinėt... pradėjo naujas šaknis leist, vaikiukai irgi po šaknelę išleido... tai klausimukas kaip man dabar su tais vaikiukais elgtis??? nu kirpt ir kažkur sodint, ar laukt daugiau šaknų g.gif ir pačią mamytę reiktų persodint.. ale į ką sodint blink.gif nes jos tai ne žemėj auga blush2.gif atsiprašom už kvailus klausimus ale kad nežinau ką daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 11, 23:54)
O vazoneliai mano is Maximos, kai 50 % nuolaida vazonams buvo  biggrin.gif Permatomus dar Senukuose maciau, Thomas Phillips, Schetelige.

Aš irgi per akciją prisipirkau, ant dugno pripyliau drenažo granulių, kiminų ir vazončikus susidėjau, nu kaip gražiai ir tvarkingai atrodo wub.gif , miela akiai, buvo ir baltų permatomų
Atsakyti
O as kriauklyciu ant dugno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 12, 10:16)
O as kriauklyciu ant dugno  4u.gif

gera įdėja thumbup.gif
O kaip tos mini orchės, ilgai žydi? Aš turiu omenyje kaip ir tos paprastos?
Mačiau Pramonės Maximoje, daug žiedelių, mąstau, gal pasiimti?
Atsakyti
Sveikos ,merguces.Klausot gal kuri ka girdejot:kaimyne sake,kad KLP maksimkose vyksta kazkokia akcija ir ten visos orchytes po 19.99lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 12, 04:17)
sveikos merginos

gėlių augintoja iš manęs ne kokia o ypač orchidėjų.. bet... turiu aš vieną.. gražiai žydėjo.. nužydėjo.. nukirpau kur reikia.. prieš metus kažką išleido.. paskui pas mus prasidėjo statybos.. tai gėlėm laiko neliko.. stovėjo visos apdulkėjusios.. dabr po truputį atsigauna tai ir orchidėja pradėjo atsigavinėt... pradėjo naujas šaknis leist, vaikiukai irgi po šaknelę išleido... tai klausimukas kaip man dabar su tais vaikiukais elgtis??? nu kirpt ir kažkur sodint, ar laukt daugiau šaknų  g.gif  ir pačią mamytę reiktų persodint.. ale į ką sodint  blink.gif  nes jos tai ne žemėj auga  blush2.gif  atsiprašom  už kvailus klausimus ale kad nežinau ką daryt  blush2.gif

sveikinu drinks_cheers.gif turi sveika ir grazia gelyte thumbup.gif vaikiukam tu dabar nieko nedaryk, palauk kol jie uzsiaugins savas saknis iki 3-5 cm. o tada jau galesi atskirt nuo mamytes ir sodint atskirai mirksiukas.gif kaip atskirt keikius yra nuoroda temos pirmam puslapy 4u.gif
substrato gali uzsisakyt is www.orchidejos.lt, rinkis stambu substrata epifitinems orchidejoms. bet ir pacios mamos nereikia dar persodinti, ji labai gerai atrodo thumbup.gif sekmes auginant sita grazuole mirksiukas.gif
tiesa, gali ja po karstu dusu nupraust, kad nusiplautu dulkes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 12 liepos 2008 - 12:44
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 12, 06:17)
sveikos merginos

gėlių augintoja iš manęs ne kokia o ypač orchidėjų.. bet... turiu aš vieną.. gražiai žydėjo.. nužydėjo.. nukirpau kur reikia.. prieš metus kažką išleido.. paskui pas mus prasidėjo statybos.. tai gėlėm laiko neliko.. stovėjo visos apdulkėjusios.. dabr po truputį atsigauna tai ir orchidėja pradėjo atsigavinėt... pradėjo naujas šaknis leist, vaikiukai irgi po šaknelę išleido... tai klausimukas kaip man dabar su tais vaikiukais elgtis??? nu kirpt ir kažkur sodint, ar laukt daugiau šaknų  g.gif  ir pačią mamytę reiktų persodint.. ale į ką sodint  blink.gif  nes jos tai ne žemėj auga  blush2.gif  atsiprašom  už kvailus klausimus ale kad nežinau ką daryt  blush2.gif

oj kokis fainas kudikynas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 07 12, 12:00)
gera įdėja  thumbup.gif

As miniukiu gerbeja... Vyra ikalbinti problemu nekyla, nes vietos neuzima. Su jom tas pats kas ir su didelem, tik jos pacios mini... Galima daugiau ivairiu tureti. Ir kazkaip jos gan sveikos pasitaiko, didckes labai issirinkineti reikia, tai padziuvusios, tai papuvusios... O mazytes bent jau man kol kas kiek pasitaikydavo, tai su grazutem saknytem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigoska @ 2008 07 11, 20:11)
Aciu Rena,kad pataisei,tikiuosi ne labai i pievas nuvaziavau  blush2.gif

ne, viskas normaliai biggrin.gif

QUOTE(Liepa B. @ 2008 07 11, 22:35)
Salza ,dekui uz info.O gelytes situose geliapuodziuose gaus uztektinai sviesos ?

pas mane auga moliniuose irgi spec. orchem ir nieko viskas gerai thumbup.gif

QUOTE(kaalekn @ 2008 07 11, 22:53)
Tada gaila. As galvojau, kad jei jos dabar kartu zydi tai zydes ir paskui. O gal tada geriau susodint kai nuzydes. Gal kartu numes ziedus  g.gif

na zydes kartu tik siam sykiui, o poto juk nzn kada kuri sugalvos zydet, net nuspet neimanoma schmoll.gif

QUOTE(akvilyte @ 2008 07 12, 07:17)

lb grazus tavo vaiku darzelis thumbup.gif na kudikiams dar reik paaugint sakneles, kaip cia kazkuri ir rase, o mamytes as neliesciau, gerai atrodo thumbup.gif padaryk karsta dusa seimynai turetu lb patikti thumbup.gif

QUOTE(gabe60 @ 2008 07 12, 12:00)

miniukes juk tokios pat kaip ir tos dickes tik, kad mazos visada bus rolleyes.gif
Atsakyti
na pasigrsiu blush2.gif
su seimyna, ryte buvom isvare po pardes, gryzom namo ir radau ant duru rankenos maisiuka su phaliku bigsmile.gif o jis su 3 ziedstiebiais, tik iki siol neaisku kas cia ta kvietka uzdejo g.gif biggrin.gif
na varau iki uosviu, gal pavyks prie kompo prisest, tai gal fotkiu imesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 12, 17:08)
na pasigrsiu blush2.gif
su seimyna, ryte buvom isvare po pardes, gryzom namo ir radau ant duru rankenos maisiuka su phaliku bigsmile.gif o jis su 3 ziedstiebiais, tik iki siol neaisku kas cia ta kvietka uzdejo g.gif  biggrin.gif
na varau iki uosviu, gal pavyks prie kompo prisest, tai gal fotkiu imesiu ax.gif

uij kaip tau faina thumbup.gif kad man kas taip... biggrin.gif
Atsakyti