Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Debesiene @ 2008 07 12, 17:24)
uij kaip tau faina thumbup.gif  kad man kas taip... biggrin.gif

nu kad kas cia tokius maisiukus palikineja su wub.gif turiniu dar net neissiaiskinau g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Experimentas Nr 2...
http://public.fotki....080712exp2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salza: 12 liepos 2008 - 19:24
QUOTE(Salza @ 2008 07 12, 20:22)
Experimentas Nr 2...

nepasiduodi thumbup.gif

va maniskiai, kaip atrodo:
cia vienas
user posted image

kitas
user posted image

abu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 12, 21:01)
nepasiduodi thumbup.gif
va maniskiai, kaip atrodo:
abu
user posted image

Nagi sauniai atrodo thumbup.gif tokie drutuciai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 12 liepos 2008 - 21:23
QUOTE(aneizza @ 2008 07 11, 15:57)
Isiuntinejau keikiboostus, malonaus laukimo  mirksiukas.gif

laukiam laukiam thumbup.gif labai nekantrauju blush2.gif
QUOTE(kaalekn @ 2008 07 11, 19:23)
Labas orchideju zinoves,
Norejau paklaust ar galima pvz. orchidejas is skirtingu vazonu susodint i viena. Man atrodo, kad turetu labai graziai atrodyti, bet ar jos nesusipyks  g.gif  Gal ir kvailai as sugalvojau, bet vistiek ... gal kas galit patart

pykt tai nesipyks, bet laukiamo efekto vargu ar sulauksi g.gif verčiau norimą kompoziciją sustatyk į vieną indą su visais vazonėliais
QUOTE(merga @ 2008 07 12, 12:05)
Sveikos ,merguces.Klausot gal kuri ka girdejot:kaimyne sake,kad KLP maksimkose vyksta kazkokia akcija ir ten visos orchytes po 19.99lt? g.gif

tik minimukai ir tie patys suvargę, gal ryt bus šviežesnių mirksiukas.gif

o dėl eksperimentų, tai gal Salzai vertėtu atkreipt dėmesį į Renos eksp. žemes g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 12 liepos 2008 - 21:48
Wau!!!! Dabar juo labiau nepasiduosiu! Bet pas tave sausiau zymiai... Gal todel uzpuvau? O laistai ar ir taip uztenka dregmes? Ji juk niekur negaruoja. Plevele siaip uzdeta, as dar galvoju gumyte uzversti?
Ir kiek cia laiko pas tave guli?

Papildyta:
Ir dar, kas ten per zemes? pas mane buvo maisas citrusiniams, gal gerai? Ar imesti ten kokiu pasmulkintu zieviu?
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 12, 22:48)
Wau!!!! Dabar juo labiau nepasiduosiu! Bet pas tave sausiau zymiai... Gal todel uzpuvau? O laistai ar ir taip uztenka dregmes? Ji juk niekur negaruoja. Plevele siaip uzdeta, as dar galvoju gumyte uzversti?
Ir kiek cia laiko pas tave guli?

Ir dar, kas ten per zemes? pas mane buvo maisas citrusiniams, gal gerai? Ar imesti ten kokiu pasmulkintu zieviu?

na zinok kiek laiko tai nelabai pasakysiu, per si neta negaliu atidarinet fotkiu (fotoalbume esu viska atsizymejus) cool.gif na menesis tai tikrai bus g.gif
per visa ta laika apipurskiau gal tik syki ax.gif as tai irgi su gumyte uzverzusir dar kaip ir minejau ta siltnamuka istacius i dar viena siltnami ir visa tai stovi ant vakarines palanges kur saule pradeda kaitint apie 14-15val.
Zemes, tai yra durpes, na zo kazkada nusipirkau orchem zemiu is Ermitazo, taip niekam tinkamos ir nebuvo schmoll.gif tai vat ir panaudjau ta smulkme ax.gif manau cia zieves nieko neduoda, o joms reik dregmes ir silumos g.gif
Atsakyti
Labai jau noriu, kad pavyktu si karta... blush2.gif
Bet pas tavetai super!!!!! Super super 4u.gif
Papildyta:
Pas mane tik rytines palanges, pacioms gelytems, tai labai patinka, gal ir siltnamukui patiks, saulute iki 11-12 rytais.
Papildyta:
Tiesa, dar gavau keikiboosto, pabandymui pasiskolino, tai ir experimenta patepliojau... Ir gelytes irgi, ziuresim kas bus rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū merginos už patarimus 4u.gif bandysiu augint šeimynėlę...
Atsakyti
o as dabar nuejau papurskalioti savo "orchidariumo" ax.gif tai man kazkaip itartinas zydincios miniukes ziedstiebis g.gif na man atrodo, kad ji sugalvojo vaikuotis g.gif nes kai is akutes lenda ziedstiebis biski kitaip atrodo g.gif na ziuresim, ka ji cia sugalvojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 12, 17:18)
nu kad kas cia tokius maisiukus palikineja su  wub.gif turiniu dar net neissiaiskinau g.gif  rolleyes.gif

Slaptas gerbėjas biggrin.gif
Atsakyti
cry.gif prisidirbau siandien. Nulauziau visa saka ant kurios 8 didziausi, graziausi ziedai. doh.gif Ikisau i vazona ir liudziu, taip graziai atrode. Bet jauciu neilgai teks grozetis, numirs mano ziedeliai. verysad.gif Nors eik ir prakalk geliu turgeli, juk vistiek i puokstes deda tik ziedus. g.gif
Atsakyti