Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

o as dabar vis meldziuos, kad man dendrobis ziedstiebi augindamas nesustotu pusiaukeli doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Na,dar karta paklausiu. Persodint man savo naujaja augintine ar palaukt kol nuzydes?
Atsakyti
smile.gif+2008 07 13, 17:31-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 13, 17:31)
Sveikos smile.gif
  Siandien tecio gimtadienio proga nupirko man falenopsi  biggrin.gif
Jis maksiminis,tai saknys vienoj vietoj(kiek matau) truputi papuvusios,bet jo 2ziedai zydintys ir dar 2pumpurai... Persodint ji dabar ar palaukt kol nuzydes?
Va cia jo nuotraukytes kelios 
    http://public.fotki....enopsis-margas/

Sveikute.Mano manymu truputi palauk,paziurek koks veiksmas vyks vazoniuky toliau,o kol kas pasidziauk geliuke,laabai jau grazi thumbup.gif thumbup.gif wub.gif .
Tokios ir as noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 14, 01:21)
Sveikute.Mano manymu truputi palauk,paziurek koks veiksmas vyks vazoniuky toliau,o kol kas pasidziauk geliuke,laabai jau grazi thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif .
Tokios ir as noreciau blush2.gif

Dekui smile.gif Dar viena liko panevezy maximkoj biggrin.gif jei paskubesi,ryt dar rasi gal biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 14, 01:29-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 14, 01:29)
Dekui smile.gif Dar viena liko panevezy maximkoj  biggrin.gif    jei paskubesi,ryt dar rasi gal  biggrin.gif

Na kol as nukulniuosiu iki Panevezio blush2.gif tai visi kolorado vabalai atgal Amerikon isplauks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .As gi tipo klaipiediete lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 14, 01:32)
Na kol as nukulniuosiu iki Panevezio blush2.gif tai visi kolorado vabalai atgal Amerikon isplauks lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .As gi tipo klaipiediete lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Niekas netrukdo sest i busiuka ir per kelias valandas (greiciau uz kolorado vabalus) busi Panevezy!! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dievuleliau,su mielu noru Panevezin nulekciau,ir gelytciu paziuret ir geriausios savo driauges palankyt,itk yra viena mazyyyte tokia problemele:as labai sunkiai vaikstau,o ir antradieni tikslia data zinosiu kada gulsiuos ligonen,nes mano popierai laaaaabai jau prasti,o koju netekti nesinori smile.gif
Papildyta:
Gerai,miela plepute,einu iklati uspakajoncu ir miegeli nesanciu ir pabandysiu su sapnais pabendrauti bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 14, 01:42)
Dievuleliau,su mielu noru Panevezin nulekciau,ir gelytciu paziuret ir geriausios savo driauges palankyt,itk yra viena mazyyyte tokia problemele:as labai sunkiai vaikstau,o ir antradieni tikslia data zinosiu kada gulsiuos  ligonen,nes mano popierai laaaaabai jau prasti,o koju netekti nesinori smile.gif

Oi, o po to bus nemigos naktys pas drauges thumbup.gif Viskas bus gerai!! smile.gif

Geru sapneliu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytė kaip gėlytė :): 14 liepos 2008 - 00:48
labas mergelikės...
kaip aš savaitgali susineeeeeeeeeervinau...pas anytą buvom užsukę...toji dvi orchytes turi, o jų vazonėliuose Sacharos dykumaaaaaaaaa, nes kažkokia ciocė jai liepė tik retai labai po biškeliuką įpilt...tai tas retai gaunas jaučiu po puse stiklinės kas tris savaites doh.gif
pradėjau aš ten aikčioti kad negerai prižiūri, kad numirs...pasakiau kaip reikia...ta akis išpūtė, tipo ką pezi...
o kai dar apie karštą dušą pasakiau tai išvis jaučiu mintyse man baltą bilietą išrašė doh.gif
nusispjoviau, gaila tik orchių...jau dabar vargšės tokios atrodo unsure.gif
Atsakyti
Maniske irgi tik i lekstute laisto g.gif Saknys visos jau padziuvusios, idomu kiek tos gelytes pas ja tems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 07 14, 09:19)
Maniske irgi tik i lekstute laisto g.gif Saknys visos jau padziuvusios, idomu kiek tos gelytes pas ja tems doh.gif

oj tos uošvienės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 07 13, 16:45)

Bet gal kam bus svarbi informacija apie nupigintus dendrobius. Ju yra Vilniaus Mindaugo g. Maximoje, po 4.99 Lt. Spalva violetine. Ziedai jau link nuzydejimo (nors dar virsuje yra neprasiskleidusiu pumpuru), o gal nuo dregmes trukumo tokie truputi paleipe, bet siaip gelytes visai sveikai atrodo, lapai grazus.

Varysiu šiandien, tikiuosi dar man liko? 4u.gif
Atsakyti