o as dabar vis meldziuos, kad man dendrobis ziedstiebi augindamas nesustotu pusiaukeli
Na,dar karta paklausiu. Persodint man savo naujaja augintine ar palaukt kol nuzydes?
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 07 13, 17:31)
Sveikos 
Siandien tecio gimtadienio proga nupirko man falenopsi
Jis maksiminis,tai saknys vienoj vietoj(kiek matau) truputi papuvusios,bet jo 2ziedai zydintys ir dar 2pumpurai... Persodint ji dabar ar palaukt kol nuzydes?
Va cia jo nuotraukytes kelios
http://public.fotki....enopsis-margas/
Siandien tecio gimtadienio proga nupirko man falenopsi
Jis maksiminis,tai saknys vienoj vietoj(kiek matau) truputi papuvusios,bet jo 2ziedai zydintys ir dar 2pumpurai... Persodint ji dabar ar palaukt kol nuzydes?
Va cia jo nuotraukytes kelios
http://public.fotki....enopsis-margas/
Sveikute.Mano manymu truputi palauk,paziurek koks veiksmas vyks vazoniuky toliau,o kol kas pasidziauk geliuke,laabai jau grazi
Tokios ir as noreciau
QUOTE(merga @ 2008 07 14, 01:21)
Sveikute.Mano manymu truputi palauk,paziurek koks veiksmas vyks vazoniuky toliau,o kol kas pasidziauk geliuke,laabai jau grazi
.
Tokios ir as noreciau
Tokios ir as noreciau
Dekui
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 07 14, 01:29)
Na kol as nukulniuosiu iki Panevezio
QUOTE(merga @ 2008 07 14, 01:32)
Na kol as nukulniuosiu iki Panevezio
tai visi kolorado vabalai atgal Amerikon isplauks
.As gi tipo klaipiediete

Niekas netrukdo sest i busiuka ir per kelias valandas (greiciau uz kolorado vabalus) busi Panevezy!!
Dievuleliau,su mielu noru Panevezin nulekciau,ir gelytciu paziuret ir geriausios savo driauges palankyt,itk yra viena mazyyyte tokia problemele:as labai sunkiai vaikstau,o ir antradieni tikslia data zinosiu kada gulsiuos ligonen,nes mano popierai laaaaabai jau prasti,o koju netekti nesinori
Papildyta:
Gerai,miela plepute,einu iklati uspakajoncu ir miegeli nesanciu ir pabandysiu su sapnais pabendrauti
Papildyta:
Gerai,miela plepute,einu iklati uspakajoncu ir miegeli nesanciu ir pabandysiu su sapnais pabendrauti
QUOTE(merga @ 2008 07 14, 01:42)
Dievuleliau,su mielu noru Panevezin nulekciau,ir gelytciu paziuret ir geriausios savo driauges palankyt,itk yra viena mazyyyte tokia problemele:as labai sunkiai vaikstau,o ir antradieni tikslia data zinosiu kada gulsiuos ligonen,nes mano popierai laaaaabai jau prasti,o koju netekti nesinori
Oi, o po to bus nemigos naktys pas drauges
Geru sapneliu!
labas mergelikės...
kaip aš savaitgali susineeeeeeeeeervinau...pas anytą buvom užsukę...toji dvi orchytes turi, o jų vazonėliuose Sacharos dykumaaaaaaaaa, nes kažkokia ciocė jai liepė tik retai labai po biškeliuką įpilt...tai tas retai gaunas jaučiu po puse stiklinės kas tris savaites
pradėjau aš ten aikčioti kad negerai prižiūri, kad numirs...pasakiau kaip reikia...ta akis išpūtė, tipo ką pezi...
o kai dar apie karštą dušą pasakiau tai išvis jaučiu mintyse man baltą bilietą išrašė
nusispjoviau, gaila tik orchių...jau dabar vargšės tokios atrodo
kaip aš savaitgali susineeeeeeeeeervinau...pas anytą buvom užsukę...toji dvi orchytes turi, o jų vazonėliuose Sacharos dykumaaaaaaaaa, nes kažkokia ciocė jai liepė tik retai labai po biškeliuką įpilt...tai tas retai gaunas jaučiu po puse stiklinės kas tris savaites
pradėjau aš ten aikčioti kad negerai prižiūri, kad numirs...pasakiau kaip reikia...ta akis išpūtė, tipo ką pezi...
o kai dar apie karštą dušą pasakiau tai išvis jaučiu mintyse man baltą bilietą išrašė
nusispjoviau, gaila tik orchių...jau dabar vargšės tokios atrodo
Maniske irgi tik i lekstute laisto
Saknys visos jau padziuvusios, idomu kiek tos gelytes pas ja tems
QUOTE(laurindre @ 2008 07 14, 09:19)
Maniske irgi tik i lekstute laisto
Saknys visos jau padziuvusios, idomu kiek tos gelytes pas ja tems 
oj tos uošvienės
QUOTE(SoJa @ 2008 07 13, 16:45)
Bet gal kam bus svarbi informacija apie nupigintus dendrobius. Ju yra Vilniaus Mindaugo g. Maximoje, po 4.99 Lt. Spalva violetine. Ziedai jau link nuzydejimo (nors dar virsuje yra neprasiskleidusiu pumpuru), o gal nuo dregmes trukumo tokie truputi paleipe, bet siaip gelytes visai sveikai atrodo, lapai grazus.
Varysiu šiandien, tikiuosi dar man liko?