QUOTE(rasijukas @ 2008 07 28, 22:49)
labukas.gal galit kas patarti? dažau jau pora metų savo plaukus juodai, mano natūralūs yra pilki. dabar jų ilgis yra ganėtinai žemiau pečių.ar įmanoma ir ar dar madinga dažyti pakaušio srityje (ar kaip čia išsireiškus tiksliau) nu iš apačios vienu žodžiu, šviesene kokia spalva.ir ar įmanoma išgauti tokią spalvą ant juodų.???gal galit patarti kokią kirpėją kuri ar kuris sugebėtų tai gerai atlikti

labai jau nusibodo būti juoda varna..norisi kažko tokio...

gal atsiras kokia kirpėja čia forume lyg ir mačiau
nesvarbu kas madinga,svarbu ko norisi

as pati save balinu,o is apacios tamsiai rudi ir man grazu,nusispjaut,kad nemadinga,kvailos man plauku spalvu mados ar dazymo budu,po to ir vaiksto visos vienodos kaip is fabriko,kokios to sezono mados

galima tau nuimti ta juoda spalva,reikia daryti du dazymus,nes antru dazymu dedamas atspalviukas

aisku labai sviesi is pirmo karto ir antro tikrai nesigaus,bet sviesia ruda tikrai galima isgauti ,o gal ir dar sviesesne,cia jau priklauso nuo tavo plauko pigmento,kuo dazyti plauykai ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Cherryass @ 2008 07 29, 00:04)
Visaip buta, nes spalva daznokai keista
na nebent ,jeigu norejosi spalvyte sulyginti,bet jeigu kskart dazyti per visa ilgi,tai viena diena ir plaukai nukristu
Papildyta:
QUOTE(iewootia @ 2008 07 29, 10:06)
as anksciau visa galva balinau, dabar jau puse metu sruogom, tikrai geriau, nes plaukai atsigavo, pradejo greiciau augti. negerai reiskia budavo saknims nuo peroksido
ar dazyt plaukai ar ne,nuo to plauko augmo spartumas nesikeicia

cia dar optine apgaule,kai dazoma sruogomis,atrodo greiciau atauga,nes is tikruju dazant sruogytemis nesidazo prie pat galvos odos,paliekama siek tiek
Papildyta:
QUOTE(Neringa25 @ 2008 07 29, 15:46)
Balinu visą galvą su Goldwell dažais, aišku kirpykloje. Man nukanda 6 proc. Plaukai sveiki, ilgi, blizga. Papildomai naudoju goldwell priežiūros priemones. Mano draugė balinasi visą galvą su 12 proc., nes jai 6 proc. nenuima. Plaukai jos
Nesu dažiusi su geresniais dažais
tavo plaukai gera pigmenta turi,kad su tokiais daziukais taip nukanda

o draugei patark dazyti ne su 12,o su 9 %,nes ji labai degina savo galvos oda,isvis su 12% negalima deti prie skanu,jis yra naudojamas tik sruogoms