Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

Balinu visą galvą su Goldwell dažais, aišku kirpykloje. Man nukanda 6 proc. Plaukai sveiki, ilgi, blizga. Papildomai naudoju goldwell priežiūros priemones. Mano draugė balinasi visą galvą su 12 proc., nes jai 6 proc. nenuima. Plaukai jos thumbup.gif
Nesu dažiusi su geresniais dažais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasijukas @ 2008 07 28, 22:49)
labukas.gal galit kas patarti? dažau jau pora metų savo plaukus juodai, mano natūralūs yra pilki. dabar jų ilgis yra ganėtinai žemiau pečių.ar įmanoma ir ar dar madinga dažyti pakaušio srityje (ar kaip čia išsireiškus tiksliau) nu iš apačios vienu žodžiu, šviesene kokia spalva.ir ar įmanoma išgauti tokią spalvą ant juodų.???gal galit patarti kokią kirpėją kuri ar kuris sugebėtų tai gerai atlikti g.gif labai jau nusibodo būti juoda varna..norisi kažko tokio... doh.gif  verysad.gif gal atsiras kokia kirpėja čia forume lyg ir mačiau blush2.gif

nesvarbu kas madinga,svarbu ko norisi smile.gif as pati save balinu,o is apacios tamsiai rudi ir man grazu,nusispjaut,kad nemadinga,kvailos man plauku spalvu mados ar dazymo budu,po to ir vaiksto visos vienodos kaip is fabriko,kokios to sezono mados smile.gif galima tau nuimti ta juoda spalva,reikia daryti du dazymus,nes antru dazymu dedamas atspalviukas smile.gif aisku labai sviesi is pirmo karto ir antro tikrai nesigaus,bet sviesia ruda tikrai galima isgauti ,o gal ir dar sviesesne,cia jau priklauso nuo tavo plauko pigmento,kuo dazyti plauykai ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherryass @ 2008 07 29, 00:04)
Visaip buta, nes spalva daznokai keista  unsure.gif

na nebent ,jeigu norejosi spalvyte sulyginti,bet jeigu kskart dazyti per visa ilgi,tai viena diena ir plaukai nukristu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(iewootia @ 2008 07 29, 10:06)
as anksciau visa galva balinau, dabar jau puse metu sruogom, tikrai geriau, nes plaukai atsigavo, pradejo greiciau augti. negerai reiskia budavo saknims nuo peroksido  blush2.gif

ar dazyt plaukai ar ne,nuo to plauko augmo spartumas nesikeicia biggrin.gif cia dar optine apgaule,kai dazoma sruogomis,atrodo greiciau atauga,nes is tikruju dazant sruogytemis nesidazo prie pat galvos odos,paliekama siek tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringa25 @ 2008 07 29, 15:46)
Balinu visą galvą su Goldwell dažais, aišku kirpykloje. Man nukanda 6 proc. Plaukai sveiki, ilgi, blizga. Papildomai naudoju goldwell priežiūros priemones. Mano draugė balinasi visą galvą su 12 proc., nes jai 6 proc. nenuima. Plaukai jos  thumbup.gif
Nesu dažiusi su geresniais dažais  ax.gif

tavo plaukai gera pigmenta turi,kad su tokiais daziukais taip nukanda smile.gif o draugei patark dazyti ne su 12,o su 9 %,nes ji labai degina savo galvos oda,isvis su 12% negalima deti prie skanu,jis yra naudojamas tik sruogoms smile.gif
Atsakyti
aš taip pat šviesinu sruogelėm, natūrali plaukų spalva labai blanki ir visada plaukai atrodo lyg neplauti doh.gif be to, mano odos spalva yra labai sviesi, soliariumai ir saule padeda tik laikinai, greit vėl nublunku, todėl tamsesni plaukų tonai man netinka.
mano plaukai nuo tokio dažymo tikrai nepasidarė pastebimai silpnesni ar retesni. aišku, ne tokie, kaip vaikystėj, tačiau veikia ir kiti faktoriai: stresas, džiovintuvas, vitaminų stygius.
aš už sruogeles, kadangi jos nedažomos nuo šaknų ir ne taip tragiškai atrodo, jei neskubu atsinaujint, nes kai dažomi visi plaukai, ataugę atrodo tikrai baisiai unsure.gif
Atsakyti
Ash ir esu kirpykloj tris kartus daziusi sruogelem sviesiom tai nors jau daugiau nei metai nedazau bet iki siol jauciu pasekmes nes plaukai tapo siurkstus ir sunkiai sukuojami. dabar naminem kaukem bandysiu gaivint nes kada dar noreciau padazyt jom nes atrodo is kart gyvesne sukuosena smile.gif
Atsakyti
Sruogelemis dazausi jau apie 6 metus. Mano plaukuciai smulkus, tad sruogeles juos optiskai pagausina thumbup.gif Kirpykloje lankausi 4-5k metuose, ataugusios sruogeles nevercia manes skubeti i kirpykla dazyti saknu kas menesi. Taciau manau, kad dazymas sruogelemis garbanotiems plaukams suteikia papildomo sausumo, kuri tenka kompensuoti drekinamosiomis priemonemis.
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 07 30, 00:12)

na nebent ,jeigu norejosi spalvyte sulyginti,bet jeigu kskart dazyti per visa ilgi,tai viena diena ir plaukai nukristu smile.gif
Papildyta:

daziau gal kokius tris metus visa galva ir nenukrito tie plaukai, nieko baisaus jiems nenutiko
o kai esu dazius sruogelemis kirpykloje (tiesa perdazinejo is raudonu i baltus) tai plaukai i kazkokias pakulas pavirto
teko kuri laika pabut trumpais plaukais
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
gal jus zinot ka cia reiskia tas miliravimas plunsknelemis? rolleyes.gif cia gal tas pats kas sruogelemis? nius net nezinau nesu susidurus gal jus zinot kas cia per dazymas? mirksiukas.gif
Atsakyti
o i kirpykla nueit negalit? juk ten geriau parinks jums dazus.....kam zalot plaukucius...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 07 28, 16:49)
tik sruoginti ir tik kirpykloj  thumbup.gif jokiu nualintu plauku nera  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif as ir sroguoju jau nezinau kiek metu thumbup.gif ir reciau dazyt plaukus reikia, ir maziau kenkia plaukams, ir man graziau sruogom nei visi dazyti thumbup.gif
Atsakyti
labai noriu dazytis sruogomis! O kodel kai kurios sakote, kad taip daug labiau kenkia plaukams nei dazant visa galva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 07 30, 16:37)
daziau gal kokius tris metus visa galva ir nenukrito tie plaukai, nieko baisaus jiems nenutiko
o kai esu dazius sruogelemis kirpykloje (tiesa perdazinejo is raudonu i baltus) tai plaukai i kazkokias pakulas pavirto
teko kuri laika pabut trumpais plaukais

tai spesiu tave daze kreminiais daziukais,nes balinant plauka 3 metus tikrai nukristu ties saknimis,kokie stiprus bebutu smile.gif
Atsakyti
Gal merginos bandet namuose sruogelemis pacios pasidazyti, juk yra visokiausiu tqm skirtu dazu?
Atsakyti