Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

PRIEŠ doh.gif
Atsakyti
UZ! kai palaukai atauga nereik skubet i kirpykla smile.gif ar paciai dazyt saknis..nes naturali spalva..ir nepastebima ,kad jie labai uzaugo smile.gif
Atsakyti
as uz sruogeles biggrin.gif
man labai grazu wub.gif ir plaukuciai sveikuciai kaip niekada bigsmile.gif
Atsakyti
Aš už baltas sruogeles ant šviesių plaukų wub.gif
Atsakyti
daziausi sruogelem - ir sviesiom, ir tamsiom, grazu, bet pas mane i vasara plaukai nuo saules ir patys "nusidazo" sruogelem, tai specialiai dar balinti - gaila plauku ax.gif
Atsakyti
kaijp jus dazot sruogelemis , kaij pirma syki nudazo viskas aijsq , bet kaijp antra syki , kaij nuauga jos ,?kaijp daro.? tarkim jei nenori daujgiau sruogu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 19, 18:53)
kaijp jus dazot sruogelemis ,  kaij pirma syki nudazo viskas aijsq , bet kaijp antra syki , kaij nuauga jos ,?kaijp daro.? tarkim jei nenori daujgiau sruogu. g.gif

antra karta dazo tik saknis smile.gif

Atsakyti
Reikia pataikyt i saknis,kur ta pati sruoga...kitaip bus ant galvos shachmato lenta.
Man kazkada buvo tai padare ant galvos.spjaudziausi ilgai...nes ir LT nemazai pareikalvo..100lt.tik uz saknu dazyma.
Mano kirpeja..jei jau ne pirma karta dazyta sruogom..as jai pasiuliau toki varianta,kad puse galvos dazytu naturalia spalva.sruogom..ir kita spalva sruogom...iseina geras efektas. uz toki dazyma buvau sumokejus 135lt.ir galiuku pakirpima.Atrodziau super smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 20, 23:24)
[COLOR=red]Reikia pataikyt i saknis,kur ta pati sruoga...kitaip bus ant galvos shachmato lenta.

Del sios(ir del kitu) priezasties as einu pas tapacia kirpeja. Viena kirpeja pradeda sruogint vienaip,kita kitaip ir gerai AsataN pasake,kad gaunas sachmatu lenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.V. @ 2009 03 20, 16:36)
antra karta dazo tik saknis smile.gif

QUOTE(AJ. @ 2009 03 20, 23:21)
Del sios(ir del kitu) priezasties as einu pas tapacia kirpeja. Viena kirpeja pradeda sruogint vienaip,kita kitaip ir gerai AsataN pasake,kad gaunas sachmatu lenta smile.gif

aa aijsq, va ir galvoju, ar atrankios ji sruogas , ir pataikys ten pat uzdazyti.. g.gif
eijciau pas ta pacia .. niu eisiu pasiklausiu dar kirpejos nuomones . pries dazant .
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 03 19, 14:23)
as uz sruogeles  biggrin.gif
man labai grazu  wub.gif ir plaukuciai sveikuciai kaip niekada  bigsmile.gif

man tai sugadino plaukus su sruogelem, nes ten dazo su miltukais smile.gif
plaukai - kai siaudai
dabar dazysiu visa galva su dazais, gal pasitaisys plaukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.V. @ 2009 03 25, 16:18)
man tai sugadino plaukus su sruogelem, nes ten dazo su miltukais smile.gif
plaukai - kai siaudai
dabar dazysiu visa galva su dazais, gal pasitaisys plaukai doh.gif

na tai gal labai ne kokie tie 'miltukai'?? kad taip sugadino?? jei neklystu, tai man dazo su revlon professional dazais be amoniako. be to naudoju 'Alterna' priemones su enzymais.
Atsakyti