PRIEŠ

as uz sruogeles
man labai grazu
ir plaukuciai sveikuciai kaip niekada

man labai grazu

Aš už baltas sruogeles ant šviesių plaukų

daziausi sruogelem - ir sviesiom, ir tamsiom, grazu, bet pas mane i vasara plaukai nuo saules ir patys "nusidazo" sruogelem, tai specialiai dar balinti - gaila plauku

kaijp jus dazot sruogelemis , kaij pirma syki nudazo viskas aijsq , bet kaijp antra syki , kaij nuauga jos ,?kaijp daro.? tarkim jei nenori daujgiau sruogu.

QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 19, 18:53)
kaijp jus dazot sruogelemis , kaij pirma syki nudazo viskas aijsq , bet kaijp antra syki , kaij nuauga jos ,?kaijp daro.? tarkim jei nenori daujgiau sruogu. 

antra karta dazo tik saknis

Reikia pataikyt i saknis,kur ta pati sruoga...kitaip bus ant galvos shachmato lenta.
Man kazkada buvo tai padare ant galvos.spjaudziausi ilgai...nes ir LT nemazai pareikalvo..100lt.tik uz saknu dazyma.
Mano kirpeja..jei jau ne pirma karta dazyta sruogom..as jai pasiuliau toki varianta,kad puse galvos dazytu naturalia spalva.sruogom..ir kita spalva sruogom...iseina geras efektas. uz toki dazyma buvau sumokejus 135lt.ir galiuku pakirpima.Atrodziau super
Man kazkada buvo tai padare ant galvos.spjaudziausi ilgai...nes ir LT nemazai pareikalvo..100lt.tik uz saknu dazyma.
Mano kirpeja..jei jau ne pirma karta dazyta sruogom..as jai pasiuliau toki varianta,kad puse galvos dazytu naturalia spalva.sruogom..ir kita spalva sruogom...iseina geras efektas. uz toki dazyma buvau sumokejus 135lt.ir galiuku pakirpima.Atrodziau super

QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 20, 23:24)
[COLOR=red]Reikia pataikyt i saknis,kur ta pati sruoga...kitaip bus ant galvos shachmato lenta.
Del sios(ir del kitu) priezasties as einu pas tapacia kirpeja. Viena kirpeja pradeda sruogint vienaip,kita kitaip ir gerai AsataN pasake,kad gaunas sachmatu lenta

QUOTE(R.V. @ 2009 03 20, 16:36)
QUOTE(AJ. @ 2009 03 20, 23:21)
Del sios(ir del kitu) priezasties as einu pas tapacia kirpeja. Viena kirpeja pradeda sruogint vienaip,kita kitaip ir gerai AsataN pasake,kad gaunas sachmatu lenta 

aa aijsq, va ir galvoju, ar atrankios ji sruogas , ir pataikys ten pat uzdazyti..

eijciau pas ta pacia .. niu eisiu pasiklausiu dar kirpejos nuomones . pries dazant .
QUOTE(vassara @ 2009 03 19, 14:23)
man tai sugadino plaukus su sruogelem, nes ten dazo su miltukais

plaukai - kai siaudai
dabar dazysiu visa galva su dazais, gal pasitaisys plaukai

QUOTE(R.V. @ 2009 03 25, 16:18)
man tai sugadino plaukus su sruogelem, nes ten dazo su miltukais
plaukai - kai siaudai

plaukai - kai siaudai

na tai gal labai ne kokie tie 'miltukai'?? kad taip sugadino?? jei neklystu, tai man dazo su revlon professional dazais be amoniako. be to naudoju 'Alterna' priemones su enzymais.