Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

QUOTE(vassara @ 2009 03 25, 18:52)
na tai gal labai ne kokie tie 'miltukai'?? kad taip sugadino?? jei neklystu, tai man dazo su revlon professional dazais be amoniako. be to naudoju 'Alterna' priemones su enzymais.

su dazais nepakanda man plauku, gaunasi ryzos sruogos...
miltukai - Kadus
Atsakyti
QUOTE(R.V. @ 2009 03 25, 18:14)
su dazais nepakanda man plauku, gaunasi ryzos sruogos...
miltukai - Kadus

na labai gaila tavo plaukuciu, gal spalva kita pasirinkti reiketu wink.gif kad taip negadinti plauku. as tai lietuvisko pilkumo, tai man nesunkiai jie balti tampa mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos buvau blondine visada dazydavau kirpykloj smile.gif ir plaukuciai buvo sveiki ir grazus tai dabar nusprendziau paeksperimentuot ir pasidariau sviesi briunete ax.gif visi sako kad labai tinka ir grazu 4u.gif bet dabar noriu sviesiu sruogeliu mirksiukas.gif nes atrodau nebe tokia ryski, kaip kad buvau blondine blink.gif .. taigi norejau paklaust gal kas gali patart kokius dazus pirkti (nes teks dazytis paciai, siuo metu gyvenu norvegijoj) kad nebutu milteliai, nes mano kirpeja sako, kad ji ne su milteliais dazo. Tai kurie dazai yra geri? kaina nera svarbu. Labai saugau savo plaukus 4u.gif
Atsakyti
jeigu atsakant i temos klausima, tai dazymas sviesiom sruogom yra absoliuti atgyvena..nera pigesnio vaizdo..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 26, 12:18)
jeigu atsakant i temos klausima, tai dazymas sviesiom sruogom yra absoliuti atgyvena..nera pigesnio vaizdo..

oho kokia nuomone blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 26, 10:18)

as irgi nesutikciau, kad pigiai atrodo.. bigsmile.gif
Atsakyti
Na man tai labai grazu kai daug smulkiu sruogeliu, nes vientisa spalva tai man labai nuobodziai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 26, 11:18)

pamacius mano plaukus tu ne nepasakytum, kad man dazo sruogelem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 26, 11:18)

turbūt nematei gražiai nudažytų sruogelių hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
As irgi "sruoguota",bet man jau labai daug nuauge,neapsisprendziu ar dazyti toliau ar ne,man daze miltukais,o cia pasiskaicius paaiskejo kad tie miltukai nieko gero,bijau plaukus sugadint.Neapsisprendziu ar labiau tinka mano naturali ar sruoguota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 26, 08:18)

Sruogos gryzta i mada, vat tongue.gif pritariu kad gal nematei graziai nudazytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 28, 15:25)
As irgi "sruoguota",bet man jau labai daug  nuauge,neapsisprendziu ar dazyti toliau ar ne,man daze miltukais,o cia pasiskaicius paaiskejo kad tie miltukai nieko gero,bijau plaukus sugadint.Neapsisprendziu ar labiau tinka mano naturali ar sruoguota doh.gif

as tai nebezadysiu sruogom, man irgi dazo su miltukais, plaukai ziauriai issauseje, tiesiog kaip siaudai. cool.gif
Atsakyti