Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

QUOTE(Google @ 2008 04 13, 21:09)
Na as ir sumasčiau, kad ir man reikia fotoepiliacijos. Gal kas darėsi Vilniuje "Elyzoje" .  Gal atsiliepimų sulauksiu.  g.gif

Kad šitie kontaktai yra pasenę, nes kai aš prieš 4 mėn. domejausi, tai kiek paskambindavau tiek sakydavo, kad nebedaro šios paslaugos. Tu geriau skambink i Šiaulius (ten jų būstinė) ir jie tau pasakys,kuriame salone dabar daro. Aš dariausi prieš 4 mėn. Rinktinės gatvėje esančiame salone,bet tik kelias procedūras, nes pastojau nestuke.gif ir nebegalėjau eiti pas juos tongue.gif Šiaip po kelių procedūrų poveikį pajaučiau - ataugo mažiau ir silpnesni plaukai smile.gif Ir moterys, atliekančios šią procedūrą labai malonios smile.gif Po gimdymo vėl vaikščiosiu darytis šią procedūrą thumbup.gif
Atsakyti
Jų puslapyje radau, kad kol kas Rinktinės g. procedūras daro.
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2008 04 14, 10:47)
Kad šitie kontaktai yra pasenę, nes kai aš prieš 4 mėn. domejausi, tai kiek paskambindavau tiek sakydavo, kad nebedaro šios paslaugos. Tu geriau skambink i Šiaulius (ten jų būstinė) ir jie tau pasakys,kuriame salone dabar daro. Aš dariausi prieš 4 mėn. Rinktinės gatvėje esančiame salone,bet tik kelias procedūras, nes pastojau  nestuke.gif ir nebegalėjau eiti pas juos tongue.gif Šiaip po kelių procedūrų poveikį pajaučiau - ataugo mažiau ir silpnesni plaukai smile.gif Ir moterys, atliekančios šią procedūrą labai malonios smile.gif Po gimdymo vėl vaikščiosiu darytis šią procedūrą thumbup.gif

pasirodysiu labai neisprusus, bet idomu, o kodel nestukems negalima sios proceduros daryti? ar tik del to jautrumo skausmui? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(julyska @ 2008 03 15, 11:52)
man vienas saziningas daktaras sake, kad 100 proc. plauku niekas nepanaikina. jie vis tiek ataugs. tik ju ataugines vis maziau, taigi fotoepiliacijos proceduros kainuos maziau smile.gif

Kiek domejausi (ir siandien gydytojas sake biggrin.gif ) - plauku pasalinimo budo visam gyvenimui dar nera israsto. Fotoepiliacija plaukelius pasalina 5-7 metams, po to jie pradeda ataugineti. Mazyciai, smulkuciai, retuciai, bet ataugineja. Po tu 5-7 metu, kas kazkiek laiko (priklauso nuo plauko) reikia vis pasidaryti po pakartojama procedura.

As siandien pasidariau bandyma, kad paziuretu kokio stiprumo sroves reikes ir kokia reakcija, o treciadieni einu darytis bikini ir pazastu fotoepiliacijos pirma seansa. Bijau unsure.gif biggrin.gif , nors siandien visai neskaudejo schmoll.gif

O kurios daretes, kokios spalvos jusu plaukai? Ar kuri nors issinaikinot sviesius plaukus ar tik tamsius? Nes as tai sviesi, bijau, kad gali neimti g.gif . Nors mane siandien nuramino, kad darys su veidui skirtu aparatu, jis ima butent sviesius plaukus g.gif , bet vistiek neramu g.gif
Atsakyti
sviesiu tikrai neims plauku. bet i Lietuva jau uzveze kazkokio skyscio su kuriuo men pries procedura reikia tepti tarkim usus, o tada jie pasinaikina. gk klinika jo turi, paskui Sidorovo klinika turi.
Atsakyti
As ne Lietuvoje epiliuosiuos, Ispanijoje smile.gif . Bet cia tokie geri rezultatai buna butent todel, kad ispaniu plaukai dazniausiai juodi. Uztai ir bandau pirmiausia pazastis ir bikini, nes ten plaukai tamsiausi, o paskui noreciau visas kojas, rankas ir veida, bet gali buti, kad perdaug noriu, nes ten plaukai tai visai sviesus biggrin.gif
Toje vietoje, kur vakar padare bandyma niekas nepasikeite, sakykit ar po proceduros parausta ta vieta ar ne? Ir jei parausta tai kuriam laikui? Sestadieni einu i vestuves, labai nenoreciau eiti raudonomis pazastimis biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
Kažkiek paraudę būna (max kelias valandas), nors užtepa tokio gelio, tai greit nuramina.
O ispanijoje jau karšta? Ką ten sako dėl deginimosi po/prieš fotoepiliaciją? nes aš turbūt sekančius seansus jau atidėsiu rudeniui.
Atsakyti
Taip, cia jau karsta. Degintis negalima nei pries, nei po. Geriausia menesi, minimum 15 dienu. Ir einant i gatve epiliuotas vietas gerai apsaugoti stipriu kremu nuo saules.
Dar jus kalbejot apie proceduras kas 2 savaites, cia jos daromos kas 6-8 savaites. Man aiskino, kad visu plauku augimo laikas yra 12 menesiu, todel geriausia daryti reciau ir su kiekviena procedura pasalinti daugiau plauku. Jei juos salini kas 2 savaites, gali prireikti daug daugiau proceduru, nei salinant pvz. kas 6 savaites del paprasciausios prizasties, kad ju per ta laika isdygsta nedaug ir kaip kazkuri mergina anksciau minejo jie "miega" smile.gif

alter ego, nuraminai, kad neparausta kelioms dienoms, nes as jau net norejau pazastis atideti kitai savaitei biggrin.gif

Dar gal kuri zinot ar galima per ta laika, kol nesidegini naudoti savaiminio idegimo krema? Ant tu vietu netepsiu, tai manau netureti tureti jokios itakos g.gif , be to jis greitai nusiplauna, iki sekanciu proceduru vel nusvieseciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Justina-: 15 balandžio 2008 - 10:59
QUOTE(Bransha @ 2008 04 14, 12:24)
pasirodysiu labai neisprusus, bet idomu, o kodel nestukems negalima sios proceduros daryti? ar tik del to jautrumo skausmui?  ax.gif

Ši procedūra nerekomenduojama nėsčiosioms, nes cia juk plaukai naikinami šviesos impulsu,kuris gali pakenkti vaisiui. Kai pirmą kartą ėjau darytis, tai iš karto paklausė ar nen nėščia smile.gif
Atsakyti
Va, pasidariau siandien pirmas bikini ir pazastu proceduras ir galiu pasakyti, kad be reikalo taip bijojau biggrin.gif - nieko ten baisaus nei skausmingo nebuvo. Apipaise baltu piestuku kvadraciukais ir viskas labai greitai, o to jausmo net skausmu nepavadinciau, kitur tik sviesa pasimatydavo ir absoliuciai nieko nesijausdavo, o kitur tokie kaip silpni itemptos gumytes smugiai. Zodziu esu patenkinta rolleyes.gif .
Dabar turetu pradeti kristi plaukai, ziuresim kas nors pasisalino ar nelabai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Justina- @ 2008 04 16, 14:48)
Va, pasidariau siandien pirmas bikini ir pazastu proceduras ir galiu pasakyti, kad be reikalo taip bijojau  biggrin.gif - nieko ten baisaus nei skausmingo nebuvo. Apipaise baltu piestuku kvadraciukais ir viskas labai greitai, o to jausmo net skausmu nepavadinciau, kitur tik sviesa pasimatydavo ir absoliuciai nieko nesijausdavo, o kitur tokie kaip silpni itemptos gumytes smugiai. Zodziu esu patenkinta  rolleyes.gif .
Dabar turetu pradeti kristi plaukai, ziuresim kas nors pasisalino ar nelabai  bigsmile.gif

As dariausi, man labai gerai.
Bet mano plaukeliai tamsus.
Atsakyti
QUOTE(-Justina- @ 2008 04 16, 15:48)
Va, pasidariau siandien pirmas bikini ir pazastu proceduras ir galiu pasakyti, kad be reikalo taip bijojau  biggrin.gif - nieko ten baisaus nei skausmingo nebuvo. Apipaise baltu piestuku kvadraciukais ir viskas labai greitai, o to jausmo net skausmu nepavadinciau, kitur tik sviesa pasimatydavo ir absoliuciai nieko nesijausdavo, o kitur tokie kaip silpni itemptos gumytes smugiai. Zodziu esu patenkinta  rolleyes.gif .
Dabar turetu pradeti kristi plaukai, ziuresim kas nors pasisalino ar nelabai  bigsmile.gif

aga, man pirma [procedura irgi neskaudejo cool.gif bet su kiekviena procedura didina spinduliu intensyvuma, tai trecioj proceduroj jau ismokau sokinet is skausmo biggrin.gif
Atsakyti