Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

Sveikos..

Ketinu pirkti namini fotoepiliacijos aparaciuka, aisku dar abejoju kuri... bet greiciausiai Espil. ax.gif

Turiu klausimuku pora:
1. Ar pastojus galima naudoti tokius aparatus?
2. Domina labiausiai salinimas nuo bikini. Skutant man po to beria, niezti, iauga. Kaip suprantu reiks skusti kaskart pries "saudyma". Ar po saudymo sumazeja tas berimas, nieztejimas, iauginejimas? ar turesiu kentet kol pasalinsiu didziaja dali plauku, kaip isivaizduoju bent pusmeti..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 08 26, 15:56)
Sveikos..

Ketinu pirkti namini fotoepiliacijos aparaciuka, aisku dar abejoju kuri... bet greiciausiai Espil.  ax.gif

Turiu klausimuku pora:
1. Ar pastojus galima naudoti tokius aparatus?
2. Domina labiausiai salinimas nuo bikini. Skutant man po to beria, niezti, iauga. Kaip suprantu reiks skusti kaskart pries "saudyma". Ar po saudymo sumazeja tas berimas, nieztejimas, iauginejimas? ar turesiu kentet kol pasalinsiu didziaja dali plauku, kaip isivaizduoju bent pusmeti.....  doh.gif

del pastojimo tai tikrai nezinau 4u.gif o del iauginejimo, berimo ir viso kito "gerio" tai turiu ta pacia problema. as niekada nenaudoju paprasto skustuvo, visada tik elektrini skustuva, tai kai pradejau saudyti niekas ir nepasikeite, kaip naudojau bikiniui ir pazastims elektrini taip ir naudoju lotuliukas.gif
as saudau jau pora men, is pradziu jau keikti buvau pradejus kad neveiks mano seriu niekas, bet pazasims pokycius tikrai pajutau, tik bikiniu kol kas ne... schmoll.gif
beja as naudoju sensepil smile.gif
Papildyta:
ar "saudot" kas veiduka, vis klausiu tu pacio bet niekas nepasidalina patirtim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona1986: 26 rugpjūčio 2012 - 15:28
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 26, 15:36)
Papildyta:
ar "saudot" kas veiduka, vis klausiu tu pacio bet niekas nepasidalina patirtim lotuliukas.gif

Ejau 14 kartu (kantri biggrin.gif )."Usai" zymiai pagrazejo ir kol kas laikosi neblogai, o va smakras ir pasmakre schmoll.gif .Buvo kiek geriau, bet praejus geram menesiui visi plaukeliai sugrizo, tokie pat juodi ir kieti. Aparato nepamenu, bet tikrai neblogas, bande kosmetologe visokius stiprumus, daznius ir t.t... schmoll.gif

Dabar neinu niekur.
Ateis ruduo, nebebus saules, planuoju dar aleksandrito lazeri isbandyt.

Jei ir tai nepades, visa gyvenima teks pesioti palinkus prie veidrodelio. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 08 26, 22:14)
Ejau 14 kartu (kantri  biggrin.gif )."Usai" zymiai pagrazejo ir kol kas laikosi neblogai, o va smakras ir pasmakre  schmoll.gif .Buvo kiek geriau, bet praejus geram menesiui visi plaukeliai sugrizo, tokie pat juodi ir kieti. Aparato nepamenu, bet tikrai neblogas, bande kosmetologe visokius stiprumus, daznius ir t.t... schmoll.gif

Dabar neinu niekur.
Ateis ruduo, nebebus saules, planuoju dar aleksandrito lazeri isbandyt.

Jei ir tai nepades, visa gyvenima teks pesioti palinkus prie veidrodelio. doh.gif

esu skaiciusi kazkur interneto platybese kad ant veido fotoepiliacija pazadina miegancius palukelius ir viskas gali dar labiau "suveseti" tai bijau prisidirbti kad dar baisiau nebutu doh.gif siaip nera pas mane ju ten labai jau daug, bet gi norisi kad isvis nieko nebutu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 08 26, 21:14)

Aš pešiojau 30 metų kiekvieną rytą vakarą doh.gif , o sulaukusi 50 metų, įveikiau šią problemą elektroepiliacijos pagalba. lotuliukas.gif Net nesitiki dabar, kad mano smakras visados švelnus. biggrin.gif Taip kad po aleksandrito lazerio dar yra ir kitas būdas , tikrai nebūtina visą gyvenimą gyventi šiame košmare, jei bus noras ir kantrybė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2012 08 29, 10:58)
Aš pešiojau 30 metų kiekvieną rytą vakarą doh.gif , o sulaukusi 50 metų, įveikiau šią problemą elektroepiliacijos pagalba. lotuliukas.gif Net nesitiki dabar, kad mano smakras visados švelnus. biggrin.gif  Taip kad po aleksandrito lazerio dar yra ir kitas būdas , tikrai nebūtina visą gyvenimą gyventi šiame košmare, jei bus noras ir kantrybė. mirksiukas.gif

Ne, taip blogai nera.Rimtai pesioti tenka mazdaug kas savaite.Viena kita ispesu ir dazniau.

Esu labai netoleruojanti skausmo, todel elektroepiliacija tik krastutiniu atveju daryciausi. Ir kantrybes neturiu. doh.gif

O Jus saunuole, skaiciau elektroepiliacijos tema SM. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 08 29, 18:01)
Ne, taip blogai nera.Rimtai pesioti tenka mazdaug kas savaite.Viena kita ispesu ir dazniau.

Esu labai netoleruojanti skausmo, todel elektroepiliacija tik krastutiniu atveju daryciausi. Ir kantrybes neturiu. doh.gif

O Jus saunuole, skaiciau elektroepiliacijos tema SM. 4u.gif

Jei tik tiek plaukelių, tada problemos nėra. smile.gif Zinoma, visados norisi geriau. ax.gif O man tiesiog nebebuvo išeities, nes po tiek metų smakro draskymo (plaukai patys nesiteikdavo išlisti "į viešumą") oda kraujavo, visai buvo išplonėjusi. doh.gif doh.gif Ir tas skausmas dabartiniais aparatais nėra jau toks didelis. Zinoma, tai kiekvienam individualu. bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti