Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

skelbimuose parduoda aparata kur pati namuose gali naikinti plaukus ax.gif jeigu neklystu lazerinis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2009 10 26, 19:15)
skelbimuose parduoda aparata kur pati namuose gali naikinti plaukus ax.gif  jeigu neklystu lazerinis blush2.gif


Labas rytas, atsibudom biggrin.gif Seniai jau parduoda tuos aparatus, visokiu rusiu ir modeliu biggrin.gif ir lazerinius, ir visokius kitokius....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 28 spalio 2009 - 12:28
Gal kas galetu patarti, kur geriausiai (bet ne brangiausiai) daroma fotoepiliacija Vilniuje.
Atsakyti
Sveikos merginos.Pagaliau pavyko prisijungti.As isbandziau fotoepiliacija jau 10 kartu.Dariausi bikini ir smakra.Ataugo visi plaukeliai, kai kurie silpnesni, kai kurie tokie pat stiprus kaip ir pries proceduras.Po viso kurso praejo 1.5men.Bikinio zonoje kai kur plaukeliai iskrite, bet ziuriu, kad jau po truputi ir ten silpni atauga.As manau, kad po pusmecio busiu tokia pat plaukuota kokia buvau ir pries fotoepiliacija.
Noriu parasyti jums visa istorija.Pirma karta kosmetologe mane patikino, kad tikrai iskris visi palukai ir jau niekada gyvenime neataugs.Po 4 proceduru bikinio zonoje pradejo mazais ploteliais plikti.Labai dziaugiausi.Paskui, kai pradejo daryti paciu didziausiu impulsu, plaukai nustojo kristi.Tai tikrai skausminga procedura, man skaudejo, bet labai tikejausi atsikratyti nepageidaujamu plauku.Dariausi kas 3 savaites, plaukelius reikejo atsiauginti pries darant fotoepiliacija.Aisku, taip daznai darant proceduras plaukai leciau auga, oda nebuna tokia sudirgusi, nors tikrai iaugdavo plaukeliai.Tarp proceduru plaukelius depiliuodavau elektriniu depiliatoriumi, pries fotoepiliacija atsiaugindavau.Kosmetologe pasake, kad vasara nedarys fotoepiliacijos, bet kai nuejau vasara paklausti ar darys, padare.Po paskutines proceduros paklausiau kodel nekrenta plaukai, atsake, kad tikriausiai turiu problemu su skydliauke arba sutrike hormonai ir reikia man pasidaryti tyrimus.O as esu sveika.As pastebejau, kad vienos kosmetologes labai juodi pazastu plaukeliai ir tikrai nustebau, kad ji ju neissinaikina.Tikriausiai zino, kad fotoepiliacija neveiksminga.Mano bikinio plaukai juodi, o smakro nelabai ir vistiek tikino, kad smakro plaukai iskris.Dabar atsiauginau ant smakro plaukelius ir nuejau pas kita gydytoja kitoje istaigoje, tiesiai sviesiai pasake, kad siti plaukeliai neiskris, per sviesus.Nors bikinio juodi, bet irgi neiskrito.
Viena procedura man kainavo 350lt plius minus 20 lt.Tai priklauso nuo impulsu skaiciaus.Visi desimt kartu man kainavo....siaubas.
Nezinau, gal kitom moterim ir krenta, bet tikrai nebuna visiskai plikos.Tiesa, kai pirma karta dariausi fotoepiliacija, tai paklausiau, kodel tiek neigiamu atsiliepimu sitam forume. Atsake, kad jos, t.y. mes kurios cia rasom, nusisnekam ir nuraudo.Fotoepiliacija dariausi jaunatves namuose, Kaune.Klauskite, tikrai atsakysiu i jusu klausimus.
Atsakyti
QUOTE(diskoteka @ 2009 11 24, 16:27)
    Nezinau, gal kitom moterim ir krenta, bet tikrai nebuna visiskai plikos.Tiesa, kai pirma karta dariausi fotoepiliacija, tai paklausiau, kodel tiek neigiamu atsiliepimu sitam forume. Atsake, kad jos, t.y. mes kurios cia rasom, nusisnekam ir nuraudo.Fotoepiliacija dariausi jaunatves namuose, Kaune.Klauskite, tikrai atsakysiu i jusu klausimus.

Suma tikrai apvali gavosi blink.gif o rezultato jokio blink.gif
Siaubas blink.gif
Gal tikrai geriau su lazeriu naikintis g.gif Labai noriu, bet bijau pinigus į balą išmesti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuk: 24 lapkričio 2009 - 16:51
QUOTE(diskoteka @ 2009 11 24, 09:27)
Pirma karta kosmetologe mane patikino, kad tikrai iskris visi palukai ir jau niekada gyvenime neataugs.

Tokius melagius reikia atsakomybėn traukt už klaidinančią informaciją.
Nėra dar tokio plaukų šalinimo būdo, kuris išnaikintų plaukus visam gyvenimui. Yra kažkoks procentas laimingų moterų, kurioms pasiseka, ir plaukų nelieka keliems metams.
Atsakyti
Man atrodo, kad plauku niekuo neimanoma isnaikinti.Ta gydytoja pasake, kad plaukai ant smakro sviesus ir neiskris dar pridure, kad ir lazeris ir fotoepiliacija veikia panasiai.
Internete buvau radusi gydytojos straipsni, kuri teige, kad visos grozio proceduros taip neveikia kaip reklamuojama.Labiausiai grozio srityje ir apgaudinejami zmones.Juk reklama daug gali.
Mes, moterys labai norim buti grazios, todel ir uzkimbam ant reklamos kablio doh.gif
As maniau, kad zmones saziningesni.Juk man galejo pasakyti, kad gali ne visi iskristi, o uztikrino, kad visi plaukai iskris.o as maniau, kad manes neapgaus verysad.gif
Labai gaila pinigu, geriau buciau su vyru i kelione isvaziavusi, nes taip siemet niekur ir nebuvom.Daugiau nepasiduosiu tokiom apgaulem ir tikesiu ka siame forume moterys raso.O as pamaniau, kad geriau savo kailiu isbandysiu.Durnas mokosi is savo klaidu, kita karta gal busiu gudresne ir pasimokinsiu is kitu klaidu 4u.gif tikiuosi jums taip neatsitiks kaip man.
Atsakyti
O tai tau nesake, kad tarp seansu negalima plauku rauti, o tik skusti juos reik? Fotoepiliatorius ima tik tam tikroj augimo stadijoje esancius plaukus, o liaudiskai tariant tas rovimas iskraipo augimo stadijas, del to pasisalina zymiai maziau plauku. Antras dalykas, niekas tau nepanaikins plauku, kuriu dar nera. Esme, kad esame gyvi organizmai ir musu organizmas nuolat atsinaujina, susiformuoja ir nauji plauku folikulai. Taip, kaip nepanaikinsi visu apgamu, kurie tau dar per gyvenima atsiras, taip ir nepanaikinsi visu plauku, kuriu siandien dar nera.

Atsakyti
QUOTE(diskoteka @ 2009 11 24, 17:27)
Sveikos merginos.As isbandziau fotoepiliacija. Tarp proceduru plaukelius depiliuodavau elektriniu depiliatoriumi.


Na nieko sau doh.gif nenuostabu, kad jokio efekto nera. NEGALIMA rauti plauku! Ne tik tarp proceduru, bet net pries pradejus visa proceduru kursa reikia maziausiai menesi tik skusti doh.gif Bet kodel tau salone to nepasake, nesuprantu doh.gif
Atsakyti
As irgi tikiuosi, atsikratyti plaukeliu fotoepiliacijos pagalba.

Pradedu nuo pazastu. Rugsejo menesi buvo pirmas seansas, o antra seansa apturejau pries savaite. Po pirmo seanso plaukeliai ataugo ir dalis ju patys iskrito, likusius nuskutau. Pastebejau, kad kaiej pazasty daug meziau plaukeliu liko, nei desinej blink.gif
po pirmo skutimo, plaukeliai ataugo is leto, palaukiau kol ataugs ilgesni tada vel nuskutau. Zodziu tarp dvieju seansu skutau 3 kartus ir ketvirtas buvo antro seanso isvakarese. Na pavaiksciojau siek tiek plaukuota, bet ziema, is po megztinio neislenda blush2.gif
Po antro seanso praejo 10 dienu, plaukeliai ataugineja, bet pati matau, kad ju maziau ir jie silpnesni, svarbiau neauga po oda thumbup.gif nes del nuolatinio plaukeliu iaginejimo ir pasiryzau fotoepiliacijai.

Tiesa pasakius, tikejausi geresnio rezultato ir vis dar nesu isitikinus, kad po visu 6 seansu as tu plaukeliu atsikratysiu... maniskiai gana sviesus, nors nera balti.
Zinoma, po dvieju seansu nera ko noreti ir tiketis, kad visi plaukeliai iskrs ir daugiau neataugs. Bet dabar puse metu vaiksciot plaukuotai doh.gif

belieka tiketis...
Atsakyti
Man sake, kad galiu daryti ka noriu-rauti, skusti, depiliuoti su kremu.Tikrai keista, jau nieko nesuprantu doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diskoteka @ 2009 11 25, 09:54)
Man sake, kad galiu daryti ka noriu-rauti, skusti, depiliuoti su kremu.Tikrai keista, jau nieko nesuprantu  doh.gif  blink.gif

Čia tai visišką nesąmonę jums pasakė. Tarp procedūrų apskritai negalima plaukų rauti su šaknim, nei vašku, nei epiliatorium, cukrum ar dar kuo. Tik skusti, kremus naudoti ar dar kitaip tik plauką paviršiuje šalinti, ne šaknį. Gali būti, kad dėl to procedūrų efektyvumas sumažėjo.
Nežinau, kur jūs ėjot, bet mano nuomone būtent dėl tokių priežasčių reikia eiti tik pas patikimus ir gerai savo darbą išmanančius specialistus, o ne kur pigiau. Kad nemeluotų, norėdami kuo daugiau procedūrų prakišt, kad informuotų, kokios galimo pasekmės, ar skaudės ir t.t.
Atsakyti