Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

QUOTE(linuxox @ 2010 02 18, 09:41)
zymiai patogiau yra nusipirkti ta fotoepiliacijos aparata,o minetas rezultatas nenuostabu kad toks gavosi,siaip uzsienyje fotoepiliacijosprocedura kainuoja lygiai tiek pat kaip ir depiliacijos,nes poveikis nera ilgalaikis,o va su lazeriu jau zymiai brangiau,bet pati turejau lazeri galiu patvirtinti kad yra veiksmingas.

nesamone doh.gif kurioje cia salyje taip?
gyvenau ir proceduras dariausi Italijoje, Anglijoje, Vokietijoje....
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2010 02 18, 14:55)
nesamone doh.gif kurioje cia salyje  taip?
gyvenau ir proceduras dariausi Italijoje, Anglijoje, Vokietijoje....

Tai jau tikrai... JAV salone su naminiu fotoepiliatorium procedūra gal tiek ir kainuoja, kiek vaškavimas, o su profesionaliu... Toli gražu. Gerai būtų. Nulėkčiau iškart pasidaryt, jei tokios kainos būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 18 vasario 2010 - 22:59
QUOTE(saimona @ 2009 12 23, 19:16)
ką tik grįžau po pirmos procedūros aleksandrito lazeriu  biggrin.gif  na, žinokit įspūdis visai neblogas, dariausi didelę kūno dalį, tai procedūra su pokalbiu truko pusantros valandos. Truputį skaudėjo, bet sakyčiau visai nedaug, nors darė stipriausiu režimu  g.gif  bet nepažadu, kad ir kitoms taip būtų, nes sakė aš pirmas atvejis, kuriai taip neskaudėjo  bigsmile.gif labai maloni gydytoja, man padarė įspūdį, kad ji ir pati sau pasidariusi procedūras aleksandrito lazeriu  mirksiukas.gif dabar labai žymių rezultatų nesitikiu, eisiu po kokių 6 savaičių, po antros procedūros rezultatai turėtų labiau matytis. Informuosiu kaip seksis  4u.gif

saimona, jauciu ten pat pas ta pacia einam biggrin.gif as esu pasidariusi 8 proceduras paprastos fotoepiliacijos pazastu srityje - 1.5 metu niekas neaugo, po 2 nestumo nuejau su aleksandrito lazeriu pasidaryt, 1 karta pasidariau ir tikiuosi, kad ilgai neaugs...dabar einu bikini darytis, tikiuosi gero rezultato, pati procedura neskausminga ir jei taip pat neataugines, busiu ziauriai laiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2010 02 16, 22:52)
Vadinasi teks man kenteti visa gyvenima plaukeliu iauginejima ir sasuotas kojas  verysad.gif

Lediete, tai gal reikėtų išbandyti tą naminį fotoepiliatorių? Vilniuje nemokamos bandomosios procedūros, tai galima įsitikinti ar tinka smile.gif daug pigiau išeitų smile.gif oi, tik dabar pastebėjau, kad Kaune gyveni blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(special @ 2010 02 24, 22:49)
saimona, jauciu ten pat pas ta pacia einam biggrin.gif  as esu pasidariusi 8 proceduras paprastos fotoepiliacijos pazastu srityje - 1.5 metu niekas neaugo, po 2 nestumo nuejau su aleksandrito lazeriu pasidaryt, 1 karta pasidariau ir tikiuosi, kad ilgai neaugs...dabar einu bikini darytis, tikiuosi gero rezultato, pati procedura neskausminga ir jei taip pat neataugines, busiu ziauriai laiminga biggrin.gif

O kokios kainos aleksandrito lazeriu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 25 vasario 2010 - 09:10
QUOTE(Lyanna @ 2010 02 25, 09:09)
O kokios kainos aleksandrito lazeriu?  ax.gif

kainos yra tinklapyje www.lazerineklinika.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2010 02 26, 11:07)
kainos yra tinklapyje www.lazerineklinika.lt 4u.gif

Dėkoju 4u.gif O nesakė ten kiek maždaug procedūrų reiktų, kad poveikis išliktų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 26 vasario 2010 - 12:08
na va as jau antra karta fotoepiliavausi smile.gif kuno kosmetologijos centre, Luminence aparatu. nors po proceduros praejo dvi savaites, mazdaug 50 % plaukeliu tikrai nebeatauga, pokolkas esu labai patenkinta ir jei neataugtu bent pora metų, tai manau būtų labai gerai. Šiaip šiame centre pirmam kartui taikoma 50 % nuolaida, o va už antrą kartą jau tenka mokėti apie 350 Lt, tai manau brangoka.. Reikia apsimesti kad eini pirmą kartą, tik kaip kad neatpažintų biggrin.gif
Beja antrą kartą procedūra išvis neskausminga, truko apie 5-7 min. Žodžiu super, tik kaina šiek tiek didoka..
Atsakyti
QUOTE(kooksas @ 2010 03 06, 14:40)
na va as jau antra karta fotoepiliavausi smile.gif kuno kosmetologijos centre, Luminence aparatu. nors po proceduros praejo dvi savaites, mazdaug 50 % plaukeliu tikrai nebeatauga, pokolkas esu labai patenkinta ir jei neataugtu bent pora metų, tai manau būtų labai gerai. Šiaip šiame centre pirmam kartui taikoma 50 % nuolaida, o va už antrą kartą jau tenka mokėti apie 350 Lt, tai manau brangoka.. Reikia apsimesti kad eini pirmą kartą, tik kaip kad neatpažintų  biggrin.gif
Beja antrą kartą procedūra išvis neskausminga, truko apie 5-7 min. Žodžiu super, tik kaina šiek tiek didoka..

O kurias kūno dalis teko darytis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 03 06, 15:46)
O kurias kūno dalis teko darytis? smile.gif

Tik bikini sriti, visa kita greit sutvarkoma, o cia jau kaip sakant ir laiko reikia smile.gif
Atsakyti
Merginos, tai nesuprantu ... ar geriau fotoepiliacija, ar lazeris? blush2.gif
Ir gal kas galite kazka Kaune parekomenduoti? Kur geriau? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri girdėjote ką nors apie fotoepiliatorių, kurį galima naudoti namuose? Regis, jis gana plačiai naudojamas Amerikoje. Gal kas turite įsigiję ir Lietuvoje? Aš radau tik vieną svetainę, kurioj siūloma tokį nusipirkti. Būtų įmomu, jei kas nors naudojo ir galėtų pasidalinti įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_es @ 2010 12 15, 18:44)
Sveikos,

gal kuri girdėjote ką nors apie fotoepiliatorių, kurį galima naudoti namuose? Regis, jis gana plačiai naudojamas Amerikoje. Gal kas turite įsigiję ir Lietuvoje? Aš radau tik vieną svetainę, kurioj siūloma tokį nusipirkti. Būtų įmomu, jei kas nors naudojo ir galėtų pasidalinti įspūdžiais smile.gif

Paskaitykit šią temą, čia atsiliepimai ir įsigijimo būdai http://www.supermama...;#entry42880184 4u.gif
Atsakyti