Sveikos,
as esu isbandziusi fotoepiliacija. Ejau i Kosmedija. Buvau 5 kartus. Vieno karto kaina 80 -120 Lt. Rezultatu jokiu. Plaukeliu nebudavo apie menesi. O paskui vel tas pats. Jau geriau su vasku salinti, nors pigiau iseina.
as esu isbandziusi fotoepiliacija. Ejau i Kosmedija. Buvau 5 kartus. Vieno karto kaina 80 -120 Lt. Rezultatu jokiu. Plaukeliu nebudavo apie menesi. O paskui vel tas pats. Jau geriau su vasku salinti, nors pigiau iseina.
bet jei jau gydytoja pasake, kad nedaryt, tai tikrai stebuklu nebuna, juolab kad ir odos pavirsiuj pakenkt gali.... taigi, mergyckos, gyvensim su savo garbanom ir stebuklu nepadarysim
man tik va idomu, cia vyresnes mamtkos gal pasakys, jums pasikeite tas plaukuotumo kiekis, as kalbu konkreciai apie Usiukus, nuo jaunystes iki dabar, ar ju padaugejo? siaip kiek girdejau, po gimdymo kadangi daug moterisku hormonu atsiranda, tai ir tie niekadejai kaip ir isnyksta, nors nenoriu tiket

man tik va idomu, cia vyresnes mamtkos gal pasakys, jums pasikeite tas plaukuotumo kiekis, as kalbu konkreciai apie Usiukus, nuo jaunystes iki dabar, ar ju padaugejo? siaip kiek girdejau, po gimdymo kadangi daug moterisku hormonu atsiranda, tai ir tie niekadejai kaip ir isnyksta, nors nenoriu tiket

butu labai miela jei papasakotum kaip visa ta procedura praejo.... kiek kainavo...? ir ar veiksminga.. tiesa,o ar nuo visu kuno vietu salina?

man labai svarbu, kad neskaudėjo, nes aš tokia visko bijanti esu
su tokia aparato galvute prideda prie tos vietos ir toks šviesos impulsas tarsi švystelin į plauką. priš tai nuskuta, uždeda želė. taippat akinius nuo šviesos. kiek žinau neatlieka tik antakių, o daugiau visur. jei nori galiu atsiust info, man ja atsiunte prieš procedūras, tik parasyk savo emaila.

QUOTE(daiwule @ 2007 01 22, 13:46)
man labai svarbu, kad neskaudėjo, nes aš tokia visko bijanti esu
su tokia aparato galvute prideda prie tos vietos ir toks šviesos impulsas tarsi švystelin į plauką. priš tai nuskuta, uždeda želė. taippat akinius nuo šviesos. kiek žinau neatlieka tik antakių, o daugiau visur. jei nori galiu atsiust info, man ja atsiunte prieš procedūras, tik parasyk savo emaila. 

Merginos, o jus cia ne apie tuos pacius dalykus kalbate? Ar ne tas pats fotoepiliacija ir fotodepiliacija? Man regis turetu buti fotoepiliacija, nes kaip zinote depiliacijs - ne salinimas su saknim, o tiesiog pacio plauko panaikinimas...

seiptai internete domejausi kuo skiriasi fotoepiliacija nuo fotodepiliacijos, tai kaip supratau praktiskai niekuo
ir cia ir cia plaukas salinamas atrodo....

QUOTE(daiwule @ 2007 01 23, 13:04)
seiptai internete domejausi kuo skiriasi fotoepiliacija nuo fotodepiliacijos, tai kaip supratau praktiskai niekuo
ir cia ir cia plaukas salinamas atrodo....

tai jau visai nebesuprantu ar cia dvi skirtingos proceduros ar viena ir ta pati, tik mergaites ja skirtingai vadina...

ta pati tik skirtingai vadina

daiwule... jau turiu info...
bet vistiek aciu...
mant tik idomu, kazi kiek tu proceduru reikia... ir kiek laiko po visu tu fotoepiliacijos proceduru tie plaukai neatauga... ar visam isnyksta..
o tau koks efektas buvo po tos proceduros??? pajutai kad leciau auga?

mant tik idomu, kazi kiek tu proceduru reikia... ir kiek laiko po visu tu fotoepiliacijos proceduru tie plaukai neatauga... ar visam isnyksta..
o tau koks efektas buvo po tos proceduros??? pajutai kad leciau auga?

QUOTE(daiwule @ 2007 01 23, 13:08)
siaip jei kalbant apie fotoEpiliacija ir fotoDepiliacija tai gal ir nera skirtumo, cia jau musu kalbesenos klaida, o siaip tai depiliacija yra kai pasalinamas plauko pavirsius, be svogunelio (tai skutimas), o epiliacija kai su juo ( rovimas )
kuo tamsesnis plaukas- tuo mažiau procedūrų reikės. Mano , kai juodas, tai 5-6 tereikes. 5 pasisdarius po nepilnu metu tereikia pakartot... na zinoma ir nuo pacio plauko priklauso. Man po 3 karto tai pasimatė rezultatas:)