Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

QUOTE(Temidė @ 2012 05 01, 09:40)
Va, kaip išsirinkt, tai sunkus reikalas  biggrin.gif Aš turėjau Silk'n PRO, bet jį grąžinau, nes jokio poveikio man nebuvo naudojant. Įsigijau VISS paskui ir esu labai patenkinta, nes norimų rezultatų pasiekiau su viena lempute - pažastys ir bikini zona sutvarkytos  tongue.gif

blush2.gif
O jis yra sertifikuotas pas mus Lietuvoje ir/ ar Europoje ? Kieno jis gamybos ?
Nes tie kas prekiauja Silk'n Pro, akcentuoja, kad tik jų yra sertifikuotas o jau tie kiti (korėjietiški ir pan.) nesertifikuoti....

Pagal veikimo ilgaamžiškumą VISS keičiamas šviesos šaltinio modulis (lemputė) rašo net iki 4000 blyksnių...

Brangus malonumas, bet jau tas pešiojimas irgi nusibodo....
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2012 06 11, 14:14)
blush2.gif
Pagal veikimo ilgaamžiškumą VISS keičiamas šviesos šaltinio modulis (lemputė) rašo net iki 4000 blyksnių...

Silk'n PRO tik iki 750 byksniu.. dar brangesnis
Atsakyti
aš su Espil pasidariau 8 procedūras su ta pačia lempa, ir dar nesibaigė
Atsakyti
http://kupo1.lt/akci...mpaign=kartu.lt Ka galvojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2012 06 13, 18:20)

na, man tai asmeniškai blauzdos be šlaunų nieko nelošia biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kas jau isbande, ar girdejo kokiu atsiliepimu apie Remington epiliatorius? biggrin.gif Palyginus aprasymus Silk'n visus ir Remington, tai kaip ir pastarasis galingesnis ax.gif Galingumas (7-8 J/cm2), o lemputės gyvavimo laikas - 1500 apšvietimų. Ir kaina dabar viliojanti labai blush2.gif Aprasymas CIA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Candy_lips @ 2012 06 16, 00:24)
Merginos, o gal kas jau isbande, ar girdejo kokiu atsiliepimu apie Remington epiliatorius? biggrin.gif  Palyginus aprasymus Silk'n visus ir Remington, tai kaip ir pastarasis galingesnis ax.gif Galingumas (7-8 J/cm2), o lemputės gyvavimo laikas - 1500 apšvietimų. Ir kaina dabar viliojanti labai blush2.gif Aprasymas CIA thumbup.gif

jei neklystu tai lemputes plotas tesiekia 2 kv. cm kai tuo tarpu yra 6 kv. cm
gal ir geras, bet daug daugiau jau su juo dirbt reiks..
Atsakyti
QUOTE(Candy_lips @ 2012 06 16, 00:24)
Merginos, o gal kas jau isbande, ar girdejo kokiu atsiliepimu apie Remington epiliatorius? biggrin.gif  Palyginus aprasymus Silk'n visus ir Remington, tai kaip ir pastarasis galingesnis ax.gif Galingumas (7-8 J/cm2), o lemputės gyvavimo laikas - 1500 apšvietimų. Ir kaina dabar viliojanti labai blush2.gif Aprasymas CIA thumbup.gif

g.gif O kur jų kaina ?
Aš dabar irgi plaukioju, noriu išsirinkti kokybišką daiktą ir kad veiktų ilgiau smile.gif ir kaina, kad būtų prieinama... (nu ne ta prasme, kad prieini, pažiūri ir nueini lotuliukas.gif ...o kad gali viską įvertinęs nusipirkti.)

Aš tai suku galvą gal parsisiųsti geriau ? Ten siūlo ir priedus iš karto...
Tik va su adaptariu kaip bus...nes jų gali netikti mūsų el.įtampai

http://vissbeauty.co...hop-viss-summer
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2012 06 18, 11:36)
g.gif O kur jų kaina ?
Aš dabar irgi plaukioju, noriu išsirinkti kokybišką daiktą ir kad veiktų ilgiau smile.gif ir kaina, kad būtų prieinama... (nu ne ta prasme, kad prieini, pažiūri ir nueini  lotuliukas.gif  ...o kad gali viską įvertinęs nusipirkti.)

Aš taip pat apie šį gavoju. Su adapteriu nebus problemų, galima čia nusipirkti, bijau tik muitinės, kaip galvojate, ar daug šansų, kad mokesčius pridės?
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 06 18, 14:20)
Aš taip pat apie šį gavoju. Su adapteriu nebus problemų, galima čia nusipirkti, bijau tik muitinės, kaip galvojate, ar daug šansų, kad mokesčius pridės?

ką jau ką- o mokesčius tikrai pridės biggrin.gif, ir dar laiko gali tekti sugaišti su muitine
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 06 18, 14:45)
ką jau ką- o mokesčius tikrai pridės  biggrin.gif, ir dar laiko gali tekti sugaišti su muitine

g.gif O aš maniau kad gausiu per siuntas, ir jos jau viską sutvarko doh.gif o čia ne taip paprasta kaip atrodo....
Kiek gali kaštuoti papildomai ?
O kaip ir kur galima išsiaiškinti tas smulkmenas ?
blush2.gif
Nes jų tinklalapyje kiek ieškojau, tai nerašo, kad taikomi papildomi mokesčiai siunčiant į Europą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ashai: 18 birželio 2012 - 15:18
QUOTE(Ashai @ 2012 06 18, 10:36)
g.gif O kur jų kaina ?
Aš dabar irgi plaukioju, noriu išsirinkti kokybišką daiktą ir kad veiktų ilgiau smile.gif ir kaina, kad būtų prieinama... (nu ne ta prasme, kad prieini, pažiūri ir nueini  lotuliukas.gif  ...o kad gali viską įvertinęs nusipirkti.)

As konkreciai ziurejau Aviteloj biggrin.gif

O del siuntimo is uzsienio pasiteiraukit tarpininkiu SM kas perka. Ir jum atsakys kas ir kaip ax.gif
Atsakyti