Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

Merginos, kaip manote, ar nestuke.gif galima dažyti plaukus su Chna? Juk augaliniai g.gif
Atsakyti
Man gydytoja sakė, kad su Chna dažyti negalima. Nors ir augaliniai, tačiau jų sudėtyje kažko negero yra...O sakė nueiti pas kirpėją ir paklausti kokius turi augalinius dažus...O mano kirpėja išvis patarė dažyti ne augaliniais, o sruogelėmis (neliečiant odos) - taip pasak jos saugiausia.
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 07 03, 16:12)
Man gydytoja sakė, kad su Chna dažyti negalima. Nors ir augaliniai, tačiau jų sudėtyje kažko negero yra...O sakė nueiti pas kirpėją ir paklausti kokius turi augalinius dažus...O mano kirpėja išvis patarė dažyti ne augaliniais, o sruogelėmis (neliečiant odos) - taip pasak jos saugiausia.

Taip ir galvojau verysad.gif Sruogelių variantas man nepriimtinas schmoll.gif Bandysiu atsiaugint savus, jau seniai planavau, kaip tik bus motyvas thumbup.gif
Atsakyti
Na pirmus tris mėnesius tai aš irgi auginau saviškius, tačiau po to visgi nuėjau pas kirpėją. Man tinka sruogelių variantas...Aišku jei apsisprendei atsiauginti, tai tvirtybės tau thumbup.gif Tačiau gali būti, kad po kiek laiko pajusi, kad visvien norisi atrodyti gražiai ir patraukliai būsimai mamytei, ir tos išlindusios natūralių plaukų šaknys tam trukdo biggrin.gif
Atsakyti
as dazau augaliniais kirpykloj, tik truputi reciau nei anksciau
Atsakyti
Man asmeniskai labai patinka FREZIDERM firmos priemones. Jie turi tiek nuo striju tiek jau atsiradusioms strijoms mazinti ar celiulitui mazinti kremukus. Ir speneliams kremukai yra. O labiausiai patinka intymios higienos putos prausiklis thumbup.gif , tik pastebejau kad greit pasibaige doh.gif , pasirodo MB padejo sunaudoti tongue.gif . Nes jos tinka tiek moterims tiek vyrams
Atsakyti
mes cia apie strijas ar apie plaukus?

Po 3men nusidaziau ataugusias saknis ir dabar periodiskai kas 5 sav. zadu dazyti.

O del striju: uzteks tepliotis drekinamaisiais kremais, aliejukais su jojoba, kad tik oda nebutu sausa. Visi kiti kremai reklaminiai ir pinigelius nemazus kainuoja. Poveikis tas pats! Rinkites!
Atsakyti
Mes cia apie viska biggrin.gif

As plauku kol kas nedaziau, atrodau baaiisiai!!!! Bet nesulauksiu 12 sav. ax.gif Eisiu dazyti, kai bus 11 sav. ir 2 d. biggrin.gif

Mano oda labai issausejo ir niezti, tai net aliejukas nepadeda schmoll.gif Jauciu striju neisvengsiu. verysad.gif
Atsakyti
Li ute, kazkur as Tave jau maciau.. g.gif
Man oda irgi labai labai sausa ypac rankos. Tepliokis jau nuo dabar visokiais kremais, kuriu nei ant veido nei ant ranku nebetepi. Praktiska mirksiukas.gif O del striju nebuvimo esant sausai odai patariu rupintis nuo dabar! Jei ne aliejukas, tai taikrai rasi visokias uz prieinama kaina priemones, kurios drekina. Ir ant saves!Ziurek, kad paskui nesigailetum...
Atsakyti
Labai gerai nuo striju ir celiulito yra grynas salto spaudimo alyvuogiu aliejus!!!! Kai tik radau si patarima naujai isleistoje naturalaus gydymo knygoje, iskart pradejau naudotis juo. Ypac veiksminga po vonios. Kaip zinia, alyvuogiu produktai yra bene vieni paciu geriausiu, nes pasizymi super drekinanciomis ir maitinanciomis savybemis, tad naturalu ir savaime suprantama kad turi tikrai teigiama poveiki. Labai gerai minkstina oda, tik reikia leist susigert i ja. Sis metodas tikrai pigiai kainuoja ir be jokios chemijos, uztat dziaugsites rezultatu. Net ir ne nestumo metu ji naudokite, oda visad bus pamaitinta ir sudrekinta. Ne nestumo metu naudokite alieju kartu su masazu, galima ilasinti eterinio aliejaus.
Siaip kai skubu ar kur reikia eiti, tai naudoju greitai isigerianti LOREAL krema nuo striju, kartais paprasta drekinanti/stangrinanti loreal krema. Bet kai galiu ir turiu laiko, visad tepuosi alyvuogiu aliejumi. Pabandykite, gal patiks ir jums.
Atsakyti
Kai tik padejo matytis pilvukas iskart isigijau kremuka nuo striju, vadinasi RILASTIL na jau beveik 32 savaites o striju nematyt thumbup.gif tai dabar iskilo klausimelis ar cia mano oda nelinkusi i strijas ar tik priaugti 8 kg. g.gif na ziureim kas bus toliau, visgi laiko dar turiu smile.gif
O del plauku, tai esu satene, pries nestuma 5 metus daziau plaukus sviesiai, tik suzinojusi jog nestuke.gif iskarto pradejau dometis ar kenkia ar ne dazymas. Na ir ka galiu jums pasakyt, jog susiduriau su daugybe nuomoniu, vieni teige jog kenkia, kiti jog ne smile.gif na galu gale nusprendziau vardan savo mazyles geriau jau nedazysiu smile.gif
Atsakyti
Man strijos pradejo atsirasti 31 nestumo savaite verysad.gif nors tepiau Frei oil, po to pregnacare kremu mazdaug nuo 12 savaites.
Deja, ir mama, ir sesuo, ir pusesere neisvenge striju, todel tikriausiai ir man buvo lemta. Svorio priaugau 8kg (send jau 36,5sav). Siaip ar taip, geriau teptis kremais, daryti kontrastinius dusus, nei po to gailetis, kad apsikritai nieko nedarei.
Sekmes auginancioms pilvukus nestuke.gif
Atsakyti