Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

Visa nestuke.gif laikotarpi naudojau visas priemones ir dariausi grozio proceduras salonuose kaip ir pries nestuke.gif . Ko atsisakiau, tai tik soliariumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tačiau su kosmetologėmis visgi pasišnekate, kad tarkim švelnesnes kaukes reikia naudoti? Ar ne?
Atsakyti
o as visa nestuma naudojau labai geros naturalios firmos kremukus "Decleor" superiniai kremukai su aromaterapija, nepasigailejau nors ir mokejau gana daug, taciau rezultatai yra, ir dziaugiuosi kad strijos nesugadino mano kuno. Zinoma jei nera galimybiu geriau nuo pat pradziu vartoti aliejus kunui nes jie labiausiai minkstina oda todel nebuna jokio tempimo. Nestumo metu reikia daug ko atsisakyti kad kudikiui nepakenktu, nors dabar kaip sako " net kvepuoti kenksminga " smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pradejau nuo vakar kremuka Avent ,o kokias priemones patartumete dar? aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutes as irgi maudojau kremuko nuo striju, bet krutis isgelbet nepavyko verysad.gif . Jos padidejo dviem dydziais, lab. staigiai pradejo dideti. Zinokit atrodo baisiai aplink spieneliu rauduoni dryziai. Pradzioj buvo krutes apacioje, tai save raminau niekas nematis, tik MB, o dabar .... g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

nestuke.gif Aš naudoju nuo pat pastojimo drėkinančius kūno losijonus, kiekvieną dieną jais tepu visą kūną.rezultatas nei vienos strijos ant kūno ir krūtys sveikos, nepasitikiu tais losjonais nuo strijų, nes manau jei bus lemta "suplyšti" tai ir "suplyšiu", bet dėl džiaugsmelio kurį turėsiu verta ir grožį paaukoti clap.gif victory.gif ...
Atsakyti
Sunaudojau Avent kremuką, o dabar pakaitom lepinu pilvelį, krūtinę bei užkapaliuką natūraliais aliejukais migdolų, abrikosų, raųo kad nuo strijų gelbsti, bus matyt blush2.gif Bet vis tiek Avent dar įkalbėsiu savo brangiausią mums nupirkt, nes man patiko thumbup.gif
Atsakyti
o kada atsiranda tos strijos? man greit bus penktas menuo, pilvas jau matosi... krutine padidejo irgi. kartais pasitepu kremu nuo striju Pregnacare ir viskas, na dar spenelius patrinu frotiniu ranksluosciu, nuplaunu saltu vandeniu... vaikstau nuogais papais (cia viena is supermamu taip patare).
man uz pusantro menesio bus 21, tai gal as tiesiog per jauna kad strijos atsirastu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 06 28, 22:33)
o kada atsiranda tos strijos? man greit bus penktas menuo, pilvas jau matosi... krutine padidejo irgi. kartais pasitepu kremu nuo striju Pregnacare ir viskas, na dar spenelius patrinu frotiniu ranksluosciu, nuplaunu saltu vandeniu... vaikstau nuogais papais (cia viena is supermamu taip patare).
man uz pusantro menesio bus 21, tai gal as tiesiog per jauna kad strijos atsirastu?  ax.gif

Del vaiksciojimo "nuogais papais " - esu skaiciusi kad nesciajai nerekomenduojama nedeveti liemeneles, nes padidejusi krutine jau ir taip tempia oda.. na nebent nebijai, kad ji gali deformuotis... man tai nejauku, kad paskui po gimdymo neliktu susiraukslejusios oda, tai deviu liemenele kasdien, isskyrus nakti..
Atsakyti
Man draugė iš Anglijos atsiuntė ELEMIS aliejuką nuo strijų "Japanese camelllia oil". Pasak draugės jis labai populiarius nėščiųjų tarpe Anglijoje. O man jis labai patiko dėl to, kad labai greit įsigeria į odą ir malonaus kvapo...Jeigu turite galimybę užsisakyti iš kienonors, tai pabandykite thumbup.gif O ar veiksmingas - tai net nežinau, kolkas dar strijų neturiu...
Atsakyti
gal kas žinote iš kur gauti palmers cocoa butter Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Ugnee @ 2005 07 01, 18:26)
Visa nestuma naudojau Avent krema, siandien isigijau Avon, nes anas baigesi. Striju kol kas neturiu tfu tfu tfu, iki gimdymo liko 1.5 men. Siaip Avent kvapas pradzioj patiko, bet i gala tai nosi suraukus tepdavausi, matyt atsibodo.

sweikos, as ir naudoju avon krema nuo stiju, tik nzn, ar jis man kuo pades.
strijas ant slaunu turiu jau nuo paauglystes, kai buvo operuotos net 4 kartus mano abi kojos_del pavirsiniu venu issipletimo.
Atsakyti