Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

Seip tai ir as esu tokios nuomones, kad didziausia reiksme strijoms turi odos elastngumo paveldimumas. Taciau reiktu padeti savo odai islikti dregnai ir elastingai su pagalbinemis priemonemis, visokiais kremukais nuo striju. Sioje temoje jau daug kalbeta apie daugeli kremuku nuo striju, taciau as manau, kad renkantis kremuka reiktu atkreipti demesi i ju sudeti, nes veikliosios medziagos tikrai labai skirtingos ir kartais mokame pinigus uz paprasciausiai glicerinines sudeties kremukus. Visoms besidomincioms siulyciau pavartyti straipsni bendrosios praktikos gydytojo zurnale apie kremu sudetines dalis efektyvias nuo striju.
Atsakyti
QUOTE(Jureja @ 2007 08 31, 19:52)
Seip tai ir as esu tokios nuomones, kad didziausia reiksme strijoms turi odos elastngumo paveldimumas. Taciau reiktu padeti savo odai islikti dregnai ir elastingai su pagalbinemis priemonemis, visokiais kremukais nuo striju. Sioje temoje jau daug kalbeta apie daugeli kremuku nuo striju, taciau as manau, kad renkantis kremuka reiktu atkreipti demesi i ju sudeti, nes veikliosios medziagos tikrai labai skirtingos ir kartais mokame pinigus uz paprasciausiai glicerinines sudeties kremukus. Visoms besidomincioms siulyciau pavartyti straipsni bendrosios praktikos gydytojo zurnale apie kremu sudetines dalis efektyvias nuo striju.

O kur rasti ta bendrosios praktikos gydytojo zurnala? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2007 08 06, 13:47)
Aciu  4u.gif Bandysiu ieskoti.

As esu pirkusi Palmer's krema nuo striju. Labai patiko thumbup.gif 125g tuteles uzteko dviems menesiams, tepiausi netaupant. Lietuvoje tikrai neprekiaujama sios firmos gaminiais. Dabar ruosiuosi uzsisakyti vel. Gal yra norinciu nusipirkti si krema? Galiu uzsakyti ir daugiau. Kaina butu apie 30Lt
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2007 09 04, 22:55)
As esu pirkusi Palmer's krema nuo striju. Labai patiko  thumbup.gif  125g tuteles uzteko dviems menesiams, tepiausi netaupant. Lietuvoje tikrai neprekiaujama sios firmos gaminiais. Dabar ruosiuosi uzsisakyti vel. Gal yra norinciu nusipirkti si krema? Galiu uzsakyti ir daugiau. Kaina butu apie 30Lt

Labai ačiū už pasiūlymą!! 4u.gif 4u.gif
Mano draugas jau sakė rado man to kremo užsieniuose, tai turėsiu jau ax.gif
Atsakyti
Tai labai saunu bigsmile.gif As irgi perku uzsienyje. Sekmingo tepliojimosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ka manot apie stangrinamaji krema Avon Care Extra Firming? Ar tiktu tepti juo pilvuka ar geriau nusipirkti spec.krema nuo striju? Ju man dar neatsirado, bet geriau apsisaugoti pries tai... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brilly @ 2007 09 06, 19:01)
Ka manot apie stangrinamaji krema Avon Care Extra Firming? Ar tiktu tepti juo pilvuka ar geriau nusipirkti spec.krema nuo striju? Ju man dar neatsirado, bet geriau apsisaugoti pries tai... ax.gif  4u.gif

na Avon nera viena tu geresniu firmu, nors gal ir verta pabandyti.... Bet tuo paciu velgi manau geriau ziureti tas priemones kurios skirtos butent nesciosioms, nes tada nebuna ideta tam tikru medziagu kurios nestumo metu galbut visai nereikalingos. Eurovaistineje norejau pirkti Vichy priemone nuo celiulito, bet man patare geriau nesirinkti nestumo metu tokiu priemoniu, nes prideda tam tikru veiksmingu medziagu,kurios neaisku kaip gali suveikti. Todel parode visa lentyna priemoniu, kurias galima naudoti nesciosioms:ir kremai, ir aliejai. As pati ilga laika naudojau paprasta gryna salto spaudimo alyvuogiu alieju, jis puikiai tinka, gerai drekina,ir nekainuoja brangiai. Striju be to kol kas neturiu, oda svelni, o nestumas jau baigiasi.
Atsakyti
Medicinos univesiteto knygyne Mickeviciaus g, arba mokomjam laboratoriniame korpuse KMUK knygyne, taip pat manau galima rasti ir centriniam knygyne. O seip turetu tureti ir bibliotekose spaudiniu prenumeratoje.Veliau pabandysiu atskenuoti ir imesti i az norincioms.
Atsakyti
QUOTE(rasiuxxx @ 2007 09 07, 08:33)
na Avon nera viena tu geresniu firmu, nors gal ir verta pabandyti.... Bet tuo paciu velgi manau geriau ziureti tas priemones kurios skirtos butent nesciosioms, nes tada nebuna ideta tam tikru medziagu kurios nestumo metu galbut visai nereikalingos. Eurovaistineje norejau pirkti Vichy priemone nuo celiulito, bet man patare geriau nesirinkti nestumo metu tokiu priemoniu, nes prideda tam tikru veiksmingu medziagu,kurios neaisku kaip gali suveikti. Todel parode visa lentyna priemoniu, kurias galima naudoti nesciosioms:ir kremai, ir aliejai. As pati ilga laika naudojau paprasta gryna salto spaudimo alyvuogiu alieju, jis puikiai tinka, gerai drekina,ir nekainuoja brangiai. Striju be to kol kas neturiu, oda svelni, o nestumas jau baigiasi.

Mm na tai reikes apsilankyt vaistinej, geriau nerizikuosiu ir nesitepliosiu su Avon 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2007 09 04, 11:55)
As esu pirkusi Palmer's krema nuo striju. Labai patiko  thumbup.gif  125g tuteles uzteko dviems menesiams, tepiausi netaupant. Lietuvoje tikrai neprekiaujama sios firmos gaminiais. Dabar ruosiuosi uzsisakyti vel. Gal yra norinciu nusipirkti si krema? Galiu uzsakyti ir daugiau. Kaina butu apie 30Lt

As naudoju ta Palmer's nieko nepadeda schmoll.gif ir tepuosi daug dazniau nei rekomenduoja jie ant tuteles.
Atsakyti
4u.gif o as naudoju Avent,kol kas jokiu pastebejimu kaip ir nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2007 09 10, 18:37)
As naudoju  ta Palmer's nieko nepadeda schmoll.gif ir tepuosi daug dazniau nei rekomenduoja  jie ant tuteles.

Is tikruju tai ne tiek kremuose problema, kiek paciame paveldimume, genuose. Vienos tepa paprastais kremukais ir nebuna tu striju, o kitoms net nestumo nereikia, pakanka pora kilogramu numesti ir strijos nuseda kuna blink.gif
Atsakyti