Kai laukiausi irgi buvau susirupinus, kaip cia su tom strijom???dairiausi kremu, skaitinejau, klausinejau. Siaip buvau priaugus visai nedaug svorio (palyginus) , tai ne taip jau baisiai is tiesu ir nervinausi. Kol galu gale paklausiai akuseres--o vis tik, koks produktas butu geriausias? Ji nusisypsojo ir tiesiai sviesiai pasake--tepk netepk, jei bus tai ir bus :)Ir isitikinai pati, kad viska lemia tikrai ne kremai ar ju kiekis, o odos tipas. taigi. netepiau ir rezultatas puikus--nei zymeles!
As radau toki vokiska kremuka nuo striju Weleda eurovaistineje su naturaliais aliejais, jo sudetyje parinda sudaro migdolu aliejus,jojobos, kveiciu gemalu, vit E, arnikos ekstraktai ir tt. Tikrai visai nieko oda ilgai issilaiko tokia aksomine svelni, nors reik ilgai imasazuoti, nes aliejus. Be to nepatogus butelis-stiklinis be dozatoriaus
Bet siaip visai patinka.

Nei per pirmą nėštumą, nei dabar nenaudojau jokių spec. kremų nuo strijų. Per I-mą nėštumą pilvą tepiau viskuo kas papuolė po ranka - veido kremai, kūno pieneliai, nes paakių kremas
Ir rezultatas - jokių strijų
Dabar tepu: kartais aliejuku Jonsons baby, kartais kūno pieneliu Kamil. Tepu tik vakare, po dušo. Ryte nebespėju
Mano giliu įsitikinimu, svarbiausia reikia drėkinti pilvuką, sėdynę, kojas (šlaunis), tada gal būna mažesnė tikimybė įsigyti tų nelemtų strijų
O kuom jūs drėkinsite, nesvarbu
Juk tuose brangiuose kremuose pagrindas ir yra, kad drėkintų odą ir ji taptų elestingesnė

Mano giliu įsitikinimu, svarbiausia reikia drėkinti pilvuką, sėdynę, kojas (šlaunis), tada gal būna mažesnė tikimybė įsigyti tų nelemtų strijų

Sveikutes
as naudoju Frezyderm kremuka Prevenstria. Kol kas visai nieko, jokios striju zymeles
Ziuresim, kaip bus toliau

as naudoju Frezyderm kremuka Prevenstria. Kol kas visai nieko, jokios striju zymeles

QUOTE(monika-g @ 2007 09 11, 20:21)
Sveikutes
Ziuresim, kaip bus toliau 

Kiek laiko jūsų nėštumui?

Sveikos mamytes, noriu pasidalinti savo atradimu. Eurovaistineje nusipirkau aliejuka AVENT padedanti isvengti striju. Esu labai patenkinta, jis nepalieka jokiu riebiu zymiu ir puikiai drekina oda. Kvapas labai geras, svelnus. Nuostabus aliejukas

QUOTE(Miciolita @ 2007 09 12, 20:58)
Sveikos mamytes, noriu pasidalinti savo atradimu. Eurovaistineje nusipirkau aliejuka AVENT padedanti isvengti striju. Esu labai patenkinta, jis nepalieka jokiu riebiu zymiu ir puikiai drekina oda. Kvapas labai geras, svelnus. Nuostabus aliejukas 

Gal gali pasakyt kaip jis atrodo ir kokia mazdaug jo kaina?

Ir as naudoju AVENT aliejuka,man laaaaaaabai jis patinka,gerai susigeria,skaniai kvepia
.O mokejau 52 lt,125ml plasmasinis buteliukas(jei mes apie ta pati cia
)

Avent aliejukas iš ties liaaabai fainas
ir nors buteliukas nedidelis, bet užtenka tikrai nemažam laikui, MB jį nupirko prieš gerus tris mėnesiukus naudojam kiekvieną vakarą ir gausiai, o liko daugiau nei pusę
MAn jis super

Aš naudoju Palmer's nuo striju ir Palmer's nėščioms krūtinei spec, tai matysiu, kaip čia bus. Per pirmą nėštumą naudojau Frei Ol aliejuka, tai ant pilvo ir šlaunų nei žymelės, o krūtinė kadangi kaip minimum padvigubėjo
, tai vis tiek atsirado tų nelemtųjų strijų.

QUOTE(*J&J* @ 2007 09 19, 19:35)
Ir as naudoju AVENT aliejuka,man laaaaaaabai jis patinka,gerai susigeria,skaniai kvepia
.O mokejau 52 lt,125ml plasmasinis buteliukas(jei mes apie ta pati cia
)

QUOTE(mamusiuka @ 2007 09 19, 19:44)
Avent aliejukas iš ties liaaabai fainas
ir nors buteliukas nedidelis, bet užtenka tikrai nemažam laikui, MB jį nupirko prieš gerus tris mėnesiukus naudojam kiekvieną vakarą ir gausiai, o liko daugiau nei pusę
MAn jis super 

Aciu mergytes!

Tikrai nenusivilsit AVENT aliejuku, kaina nera labai maza, bet tikrai atitinka kokybe.
pabandykit