Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

QUOTE(laurriukas @ 2008 09 09, 08:59)
Gal žinot kokį kremą nuo strijų, kuris būtų labai švelnaus, nestipraus kvapo?? Nes nuo Avent ir Avon, nudusti galima, visas kambarys prakvimpa. Nėštumo metu mane labai erzina stiprūs kvapai.  g.gif

Jeanne Piaubert "Vergeturyl Creme" pirkau Kristianoj, labai patiko, bekvapis mirksiukas.gif beje tos pacios firmos nestumo metu galima naudoti ir anticeliulitini geli "Supermince", tikrai padejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 09 09, 08:43)
Jeanne Piaubert "Vergeturyl Creme" pirkau Kristianoj, labai patiko, bekvapis mirksiukas.gif

O kiek jis kainuoja? "Kristiana" šiaip jau brangoka krautuvėlė. doh.gif Aš nenusiteikuis tam reikalui daugiau kaip 50Lt išleist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 09 09, 16:07)
O kiek jis kainuoja? "Kristiana" šiaip jau brangoka krautuvėlė.  doh.gif  Aš nenusiteikuis tam reikalui daugiau kaip 50Lt išleist ax.gif

Kaina 169 Lt blush2.gif bet jo ilgam uztenka mirksiukas.gif Per pirma nestuma labai daug visokiu isbandziau ir nelabai padejo doh.gif dabar mums jau 34 sav. ir visiskai nieko , patikejau tuo stebuklu mirksiukas.gif

Cia aprasymas
"VERGETURYL jau 15 metų vertinamas kaip viena efektyviausių odos priežiūros priemonių, kovojančių su strijomis. VERGETURYL - tai kremas nuo strijų su reguliuojamaisiais ir atstatomaisiais elementais, natūraliai mažinantis strijas bei stiprinantis odos atsparumą. "
Atsakyti
Ai, kad per pirmą nėštumą ir taip man strijų nebuvo, tai manau neverta tiek mokėt. blush2.gif Gal kas žino pigesnių priemonių švelniu kvapu?
Atsakyti
Kiek teko girdeti, parduotuvej "The body shop" yra neblogu kremuku. Pati nusipirkau sviestmedzio riesutu sviestinis kremas kunui. Yra pirkt visokiu kvapu. Kaina - 52lt. Man patinka nestuke.gif .
Atsakyti
na seip avon kremukas is ANEW serijos neblogas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 09 09, 05:59)
Gal žinot kokį kremą nuo strijų, kuris būtų labai švelnaus, nestipraus kvapo?? Nes nuo Avent ir Avon, nudusti galima, visas kambarys prakvimpa. Nėštumo metu mane labai erzina stiprūs kvapai.  g.gif

nuo pat pirmos dienos kai suzinojau, kad laukiuosi naudoju BIO OIL(aliejus nuo striju, svelninti randamsir siaip odai drekinti). toks rausvai oranzines spalvos permatomam buteliuky. 150ml kainuoja apie £15, tik nezinau ar lt jo yra pirkti g.gif bet man jis superinis- labai svelnaus, neikyraus kvapo, greitai susigeria, nepalieka jokio riebumo pojucio, is karto gali rengtis rubus ir kas svarbiausia-nei vienos strijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 09 15, 18:55)
nuo pat pirmos dienos kai suzinojau, kad laukiuosi naudoju BIO OIL(aliejus nuo striju, svelninti randamsir siaip odai drekinti). toks rausvai oranzines spalvos permatomam buteliuky. 150ml kainuoja apie £15, tik nezinau ar lt jo yra pirkti g.gif  bet man jis superinis- labai svelnaus, neikyraus kvapo, greitai susigeria, nepalieka jokio riebumo pojucio, is karto gali rengtis rubus ir kas svarbiausia-nei vienos strijos thumbup.gif

Man jis irgi thumbup.gif , kai laukiausi pirmo naudojau Bio Oil, nes gyvenau ne Lt. tai be problemu jo nusipirkdavau, dabar draugai parveza tongue.gif nes Lt. jo nera pirkti schmoll.gif
Atsakyti
As Jums taip pasakysiu, cia aisku asmenine nuomone, bet taip pat ta apstebejau tiek pas drauges tiek pas save.. Paziurekit is avo maams ri pamatysit kas jusu laukia, aisku su kremukais, kontrastiniais dusais, masazais, ir pratimais galite susvelninti situacija, bet genu nepakeisi deja.. smile.gif as asmeniskai naudoju jonhson aliejuka ir speceliai tam skirta kremuka, vien del to kad nebutu saiznes grauzaties pagimdzius , ir negalvociau : o jeigu buciau naudojusi biggrin.gif
Atsakyti
Per pirmą nėštumą nenaudojau jokių kremų, ir nebuvo jokių strijų thumbup.gif Tačiau jau su antru bijau kažkodėl kad neatsirastų, tad nusipirkau FREZYDERM firmos Prevenstria kremuką. Kol kas viskas gerai ir kvapas neįkyrus smile.gif

Beje kaina taip pat normali, apie 50 lt. Aš pirkau Būk mama parduotuvėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinikė: 24 rugsėjo 2008 - 08:52
As nusipirkau the body shop krema nuo striju, bet dar neisbandziau blush2.gif zadu dar keleta nusipirkt kitu firmu, paivairinimui biggrin.gif siaip manau, jei kuno oda priziuresi visa nestuma, tepsi kremukais, losjonais (nebutinai nuo stirju), kad nebutu sausa, tai turetu sumazint striju atsiradimo tikimybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(KIKO @ 2008 09 21, 20:59)
As Jums taip pasakysiu, cia aisku asmenine nuomone, bet taip pat ta apstebejau tiek pas drauges tiek pas save.. Paziurekit is avo maams ri pamatysit kas jusu laukia, aisku su kremukais, kontrastiniais dusais, masazais, ir pratimais galite susvelninti situacija, bet genu nepakeisi deja.. smile.gif as asmeniskai naudoju jonhson aliejuka ir speceliai tam skirta kremuka, vien del to kad nebutu saiznes grauzaties pagimdzius , ir negalvociau : o jeigu buciau naudojusi biggrin.gif

per visa nestuma naudojau tik si aliejuka -nei vienos strijos thumbup.gif svarbiausia drekinti ir masazuoti oda.
Atsakyti