Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

Aš naudojau Avent firmos kremą nuo strijų atsiradimo. Tepdavausi ryte ir vakare. Ir labai padėjo,daugiau strijų neatsirado, nors turiu jų nuo seniau.
Atsakyti
Mergytes, gal esat girdejusios ar bandziusios kremuka Mustela? Gal zinot, kur jo galima gauti? nestuke.gif
Atsakyti
pirma nestuma nieko nenaudojau ir nieko nebvo, o dbar naudoju avent krema nuo striju ziuresim kaip bus g.gif o epuosi viena karta vakare pries einant miegucio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Avent firmos kremuką naudojau nuo dviejų mėnesiukų bigsmile.gif Džiaugiausi, kad nėštumas eina į pabaigą, o aš neturiu nei vienos strijos bigsmile.gif Bet juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis verysad.gif 33 savaitę ant pilvuko atsirado kažkokios keistos juostelės - gerai įsižiūrėjus matosi, kad tai labai neryškios strijos verysad.gif
Taigi - ir tepiausi, ir prisižiūrėjau, ir vis tiek neišvengiau tų bjaurybių, tik labai bijau, kad dar daugiau jų neatsirastų doh.gif
Atsakyti
Aš irgi nusipirkau Avent krema, bet jo toks aštrus valerijonų kvapas, kad net nervuoja...tai beveik ir nenaudoju. O jums kaip nesmirda?, gal man toks paliuvo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasila @ 2005 05 23, 15:53)
Būtų labai naudinga, jei pasidalintumėt, kokias priemones naudojate, kad išliktumėt gražios, ir kiek jos veiksmingos. Pvz., įvairūs stangrinamieji kremai, kremai nuo strijų. Taip pat ir kitos priemonės, kurios man dar net į galvą nešovė biggrin.gif .

Labytis,
As tepiausi kremais, bet nereguliariai. Striju nera. Manau, kad nuo kiekvienos odos tipo priklauso. Siaip labai vertinu VICHY produkcija. Nezinau, ar ji padejo, ar tiesiog as nesu linkusi "strijuotis" smile.gif Beje, buvau uzsukus i www.hiperfarma.lt, tai ten kaip tik siuo metu vyksta akcijos. Ne tik vichy prekems, bet ir avon ir t.t. zodziu, yra pasirinkimas uz nebloga kaina prekems nuo visu baisumu, kurie baugina nestukes... sekmes, mamytes
Atsakyti
sveikos 4u.gif visa nestuma (tiksliau jau ir pries nestuma ji naudojau) tepiausi paprasciausiu dzonson aliejuku su alijosiumi, buvau dar nusipirkusi "bubcheno" bet tik siaip pazaidimui. ir nei vienos strijos niekur thumbup.gif aisku, daug kas priklauso ir nuo genu, bet va mano mamai sake, kad atsirado striju, o man po pirmojo vaikucio nei vienos thumbup.gif nei celiulito neuzsidejo (o priaugau normaliai - 14 kg)
Atsakyti
labai labai padeda rytais kontrastinis dusas-salta karsta ir po to istepti kuna kvieciu gemalu aliejum.siaip sita alieju vienakart i savaite ir ant veido tepu kaip kauke.labai suminkstina oda o ir nera brangu. bet siaip nuo striju padeda kontrastinis dusas, dar jei apsitrinti siurkscia kempine.zodziu, striju kieki galima sumazinti.del krutines sunkiau. g.gif
Atsakyti
O sakykit.. kur nors vilniuj priima nescias i grozio proceduras kunui, pvz pilingui ir pan ax.gif
KAzkaip isinorejau spa proceduru ax.gif ... bet gi ant pilvo negalesiu gulet, o idomu sedint nugara pilinguotu g.gif
Atsakyti
Skaiciau kad stirjos yra genetiskai paveldimos ir kosmetines priemones gali tik sumazinti, bet ju nepanaikina.Pirma karta nieko nenaudojau budama nescia, turejau mazu strijukiu pilvo sonuose, bet nedaug, po nestumo tepiausi kremuku nuo striju, bet veikdavo tol kol tepi, jei tik neuzsitepi ir po keliu dienu vel isryskeja.Si kart apabandziau Mary Kay firma.Ziuresim kokie bus rezultatai.
Atsakyti
na o as noriu uzkalusti kvailo klausimo - jei nestumo metu galima darytis masaza, tai gal galima naudoti ir vakumini anticeliulitinio masazo aparata? (principas kaip su tauremis, maciau Topshop parduotuve reklamavo) g.gif jei masazuoji tik rankas ir slaunis, tai neismastau kaip cia pakenkti galetu smile.gif
Atsakyti
Kuo tik netepiau ir AVENT kremu ir aliejukais ir losjonais ir visokiais kitais kremais nuo stijų ir tikrai sąžiningai nuo 14sav, kiekvieną rytą ir kiekvienaą vakarą ir jo rezultatas toks, kad prieš savaitę pastebėjau didžiules strijas ant klubų ant užpakaliuko ir ant krutinės, o taip saugojau tas vietas tepdama verysad.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti