QUOTE(§§§ZIVILIUKAS§§§ @ 2009 01 18, 14:54)
Na mano nuomonė kaip ir daugelio: viskas priklauso nuo odos tipo, genų, hormonų ir mitybos... Aš nuo pat paauglystės turiu tų negražių ruoželių ant šlaunų, o dabar mums dar tik 27 savaitėlės ir mano visos šlaunys, užpakaliukas ir šiek tiek krūtinė strijų išvagoti
. Nelabai tuo džiaugiuosi, bet niekur nedingsi. Dabar tepu odelę AVENT kremukų nėštukėms nuo strijų, bet rezultatas nelabai matosi. Žinoma, nors odos neniežti, neperšti. Gal dabar bandysiu tepti kakavos sviestu arba šiaip kokiu natūraliu aliejuku, kad oda būtų drėkinama. Po nėštumo gal reikės panaudoti vėl tuos spec. kremukus, nes tada vis tiek lieknėsiu, apimtys mažės, tai gal bus naudingiau
. O su visokiais vaikiškais aliejukais tai labai atsargiai. Nors visiškai neesu linkusi į alergijas, bet va mane vos kelias dieneles patepus Johnsons aliejuku tokiom smulkiom raudonom dėmelėm išbėrė
.

jonsons yra chemija. ju aliejuku reikia ne tik mums velgt, bet ir vaikams. as vis nusiperku aliejuku kokiu pasitapliot, tai jonsons siaubas kazkox, man irgi nepatiko.
aventi dar nebandziau.
Papildyta:
QUOTE(zhydelka @ 2009 02 21, 18:24)
man 20 savaiciu, nuo kokios 16 tepliojausi beveik kasdiena kremu nuo striju ir nieko jis nepadejo. krutine, uzpakalis, slaunys nusetos vagomis, nes daug svorio nukrito
. nieko nepadarysi, tikekimes ilgainiui jos taps ne taip ryskiai matomos ir tiek...

jos tampa nematomos, nes oda apsilupa. strijos yra virsutiniame odos sluoksnyje. oda gi pastoviai atsinaujina, tai pamazu nusiima sluoksnis ir tampa strijos maziau matomos. su lazeriu gi nudegina oda ir tada lieka nauja, neisvagota striju. BET ta nauja oda veliau vel sutrukineja, nes jei oda linkus i trukinejima - niekas nepasikeicia.
as oda sveiciu pastoviai siurksciu sepeciu...taip skatinu sena luptis ir nauja gamintis. kakavos sviestu pasitepu

O vat mano nuomone, tai kaip tik daiktas ant kurio galima pataupyt
, praitą nėštumą naudojau Avent, ir jokio ten stebuklo. Šį nėštumą nusipirkau HIPP aliejuką už 13Lt, ir ne ką neprasciau, ir strijų neatsrado.
O jei ir atsiras, tai joks kremas nepadės. Jaučiu kad labiau nuo priaugto svorio priklausys.

O jei ir atsiras, tai joks kremas nepadės. Jaučiu kad labiau nuo priaugto svorio priklausys.
man nepatiko MATERNITY gelis aliejus,toks melsvas nuo jo bert pradejo ir dar ilgai neisgeria,reiks koki kt pabandyti
QUOTE(Editulia @ 2005 05 24, 11:43)
Aš naudojau kremą Avent Indulgent Body Cream, na nežinau ar jis toks jau geras, ar čia kaip, bet strijų nėra.
Nors per nėštumą priaugau 22 kilogramus
Man tai jis labai fainas ir kvapas malonus, ir susigeria gerai, ir oda būna švelni.

Si nestuma irgi zadu ji naudoti

ash bandau Bodyshopo kakavos sviesta... ziuresim kaip cia bus....
hormonai ir paveldimuma daug ka lemia,bet ir pacios galime daug ka nulemti...nezinau kodel daugelis sakote,kad tie kremukai ir aliejukai tik akiu dumimas.nebent juos vartojate jau atsiradus bedai-tada zinoma,kad stebuklu nepadarys nei vienas is ju...
Na, pasidalinsiu ir aš- per nėštumą sunaudojau tris skirtingų firmų- Frei, Aven, o dabar eucerin.Praščiausias eucerin, riebus, nesusigeria, neekonomiškas.Tas pats kas tepti saulėgrąžų aliejum, valandą ar daugiau po to dar riebalai jaučiasi.Tai net vyras negalėtų paglostyt pilvuko po" procedūrų"...O pirmi du nieko.Pigesnis Frei, bet tikrai neblogi abu -ir Avent, ir Frei.Sėkmės visom kas naudos...
Sveikos,
as naudojau ir
budama ir po, BIO OIL aliejuka
Neatsirado nei vienos strijos tose vietose kur naudojau atsakingai. Atsirado ,tik ant slaunu po gimdymo ... nes ten nei karto nebuvau tepus... pasirode, kad per tas vietas nelabai sustorejau
Is mano puses BIO OIL dedu riebu pliusa.
Prasau cia idejau su keleta pvz.
BIO OIL su aprasymu.
as naudojau ir

Is mano puses BIO OIL dedu riebu pliusa.
Prasau cia idejau su keleta pvz.
BIO OIL su aprasymu.
as nebezinau kuo tepti,irgi naudojau eucerin,bet striju atsirado,o dabar tepuosi pregnancecare kremu,bet efekto jokio,jonson isvis,riebus ir nesigeria visai,ka cia naudoti,gal avokadu aliejus padetu
QUOTE(fresija @ 2009 03 21, 15:53)
as nebezinau kuo tepti,irgi naudojau eucerin,bet striju atsirado,o dabar tepuosi pregnancecare kremu,bet efekto jokio,jonson isvis,riebus ir nesigeria visai,ka cia naudoti,gal avokadu aliejus padetu
ssss tas eucerin. tada geriau jau alyvuogiu aliejum arba kakavos sviestu. naturaliai drekint oda reikia. as isbandzius visokius aliejukus, tai siaubas, kaip riebalas vaikstai paskui visa vakara.
dabar tai mothercare masazo krema naudoju, tikrai super, toks riebus, bet susigeria greit