Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

QUOTE(stellla @ 2009 06 04, 09:49)
Sveikutes, as naudoju FREI OL aliejuka, visai gerai, na gal tepi retai, todel ir atsirado strijos? Reikia 2 k.per diena, ir beje visai jis neriebus, isigeria greitai ir oda pasidaro svelni kaip kudikio.

Siandien si aliejuka nusipirkau, vaistinej pagyre, bet kai isbandysiu - parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niviuke @ 2009 06 04, 20:54)
Siandien si aliejuka nusipirkau, vaistinej pagyre, bet kai isbandysiu - parasysiu  mirksiukas.gif

kokia jo mazdaug kainele?
Atsakyti
Strijos cia jau toks dalykas - arba jos yra arba nera. As is tokiu kur yra ir gana seniai, matyt genetinis verysad.gif Gyvenau kazkoki laika Lenkijoje ir ten pirkau(jau kazkada cia rasiau) viena priemone is pradziu gelio pavydalo - gana greit isigerdavo tongue.gif jau buvau nescia, tai kaip patare vaistininke, tai nuo triju menesio nestumo.Paskui budama cia Lietuvoje - super ginologe, tokia Sevcova is Anti-Aging pasiule pratesti gydyma su Leirac ampulem - lanai geras rezultatas ir oda atrodo puikia:) ACIU JUMS GYDYTOJA!!!
pasirodo anas tepalas irgi buvo tuo pacio gamintojo. Tikiuosi jums pades bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif as taip pat tepliojuosi kolkas jhonsons aliejuku, dabar svarstau kury kremuka pirkti, esu kudute, aiskuma kad issipusiu kaip balionas, bijau visu situ grozybiu g.gif mums dar tik nestuke.gif 7savaite ryt begsiu uzsipirkti keliu firmu aliejuku ir kremuku ir pakaitaliodama tepliosios biggrin.gif biggrin.gif gal neprasausiu... thumbup.gif kuo anksciau tuo geriau wink.gif
Atsakyti
As ir pries kelias dienas isigijau frei oil aliejuka, siaip tikrai nera riebus. girdejau, kad toms, kuriu sausa oda geriau aliejukai nei kremai.o siaip is vieno zmogaus girdejau, kad nebutina pirkti tuos kremus butent nuo striju, pakanka geru drekinamuju kremu.
Atsakyti
as tai tepliojuos viskuo,ka turiu
buvau ir galenic krema nuo celiulito nusipirkus kojoms,nes apie 15-16sav. tur but skysciai kaupesi,visa storejau,gerai,kad praejo smile.gif
pilvuka ir galenic kremu-zele tepu
o dar kartais ir aliejuka panaudoju,naturalu,saltalankiu
gavus buvau dovanu,dar kai nesilaukiau,tai dabar naudoju
mums 27sav. bet nieko kol kas
o siaip,tai buna,kad uzsitepu tai,kas po ranka papuola
ir ne visada kiekviena diena... kartais ir patingiu smile.gif
tiesa,tuoj busiu laisvesne,tai gal kaip nors prisiversiu kiekviena ryta ir vakara teptis smile.gif
Papildyta:
o dar karts nuo karto pasidarau visam kunui pylinga su kvos tirsciais duse,arba su specialiomis druskomis ir aliejum,is collistar
ir kvepia man skaniai,tokiom zolelemis ir oda pamaityinta buna
tiesa,kvapas ne visoms mano draugems patinka
va,tik galvoju,ka cia su krutine daryti
o tai guli ant pilvuko...
ir taip nemaza buvo,o dabar tokia kazkokia isplerus... schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, nerandu temos apie plauku dazyma, kaip jus y tai? g.gif esu sviesaplauke todel peroxido kas menesy dauggg gaunu.. tikriausia cia negerai ? blink.gif
Atsakyti
as nors ir naudojau visokius kremus nuo stryju,bet jie neapsaugojo visai nuo ju verysad.gif
Atsakyti
Idomu buvo paskaityti nuomones apie ivairius kremukus, aliejukus smile.gif siandien leksiu kazko isigyti, nes taip vis dar delsiau.. ryt ryt galvoju.. ziuriu tokiais "sparciais" tempais ax.gif jau tuoj 5 menesiuka pasieksiu smile.gif taip greit laikas eina blush2.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 09 09, 09:43)
Jeanne Piaubert "Vergeturyl Creme" pirkau Kristianoj, labai patiko, bekvapis mirksiukas.gif  beje tos pacios firmos nestumo metu galima naudoti ir anticeliulitini geli "Supermince", tikrai padejo blush2.gif

Papildyta:
Mane nuo VERGETURYL CREME, kuri pirkau Kristianoje-po 2 dienu isbere, tad db teks ziureti kita..., o anticeliulitini geli "Supermince" ir kt. anticeliulitiunis galima naudoti tik po gimdymo praejus keliems men.
Kotryna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medūza @ 2006 02 22, 22:12)
Aš naudojau italų firmos chicco kremą Mamma Donna pilvui nuo strijų, kojoms nuo venų išputimo ir krutinei, apsaugo spenelius, ypač pirmom maitinimo dienom ir patogu , kad jo nereikia nuplauti prieš maitinant.
    Zirafos sese rašo, kad jie neišgydo įtrukusio paodžio. Tai aš pradėjau naudoti nuo 7 nėštumo mėn, tada oda tampa elastinga ir oda neįtruks, o jeigu pradėti naudoti po gimdymo, kai jau yra strijos, tai aišku nepadės.
    Man jie padėjo, neliko jokių pėdsakų. Tiubeliai dideli, viso nesunaudojau, jeigu kam reikia, atiduočiau nebrangiai.

Noriu paklausti, kur galima nusipirkti kremą Chicco Mamma Donnna?
Atsakyti
Internete radau daug geru atsiliepimu apie www.palmers.lt nuo striju ir visokiu dar kremuku ten pilna. Gal kuri dabar naudojate Palmers?
Atsakyti