Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

Man geriausiai aliejus smile.gif
Ir nebūtina pirkti kokio spec. nuo strijų, nes čia tik biznio krypti smile.gif

Puikiai tinka natūralūs aliejai - nuo gero maistinio alyvuogių ar riešutų, kokosų ir pan. iki natūralaus kosetinio pvz.migdolų ir pan. Svarbu tepti ant drėgnos odos, po dušo. Kol kas strijų neturiu, nors man nuo paauglystės jų yra atsiradę ant šlaunų, kai brendimo metu pradėjau greit įgavinėt moteriškas formas. Tada juk teptis kuom nors nedaėjo tiesiog.

pvz. kokiuose "sveikuose produktuose" tie aliejai kūnui nuo 20 Lt 100 ml kainuoja.
kokios weledos jau brangesni

O tie losjonai tai tepk netepus
Papildyta:
QUOTE(BusimiDvynukai @ 2009 09 09, 13:29)
niu mielosios gal ir atrodysiu kaip is kaimo, bet as tepuosi paprastu alyvuogiu aliejumi, jis siek tiek brangesnis bet ir maistui ir pilvukui labai gerai, nei vienos strijos, nors neuzilgo ir gimdyti turesiu, priaugau 16kg....
nes buvau nusipirkusi babycare krema nuo stiju pacioj pradzioj, kaina nebloga, bet sudetis siaubinga, 2oje vietoje po vandens(o tai reiskia kieki kreme) yra kenksminga medziaga kad kremas ilgiau laikytusi, o ta medziaga skatina apsigimimus ir t.t., pakraupau ir daugiau nenaudoju, tik pinigu metimas i bala.
o cia jau jums mielosios spresti blush2.gif

ne kaip iš kaimo smile.gif

Mano viena pažįstama, kuri šiaip jau gali sau leisti daug ką, patarė paprastą alyvuogių aliejų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 25 rugsėjo 2009 - 19:31
as naudiju naturalu kokosi alieju wub.gif man jis tinka ir patinka

bet kaip dauguma sako ..tepk ka nori..strijos atsiras arba ne
as laukiuos antro leliuko ir nei vienos strijos
nu bent kol kas biggrin.gif
Atsakyti
aisku kiekvienos oda skirtinga, pas vienas elastingesne, pas kitas maziau, bet vistiek, manau, kad nestumo metu reikia daugiau demensio skirti savo odai.. na isties ir alyvuogiu aliejus yra geras pavyzdys ir kiti aliejau, netgi paprastas kremas, geriau nei nieko. man teko bandyti chicco, bet taip ir vaikiska aliejuka panaudodovau... rezultatas visai neblogas, atsirado vos kelios ir labai mazytes ir gal jas tikiuosiu iseis sumazins, nors mano oda ne itin elastinga, turiu striju is paauglystes..
Atsakyti
Merginos, o kaip del eteriniu alieju? kazkada girdejau, kad negalima. O konkreciau? Tur but negalima lasinti i spec.zvakides ar i vonia. O tarkim jei mano kremo ar kuno aliejaus sudetyje irasyta pvz.bergamotes eter. aliejus, tai jau pilvuko negaliu tepti ar kaip? nors pastebejau, kad ju buna kremuose nuo striju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2009 09 27, 20:14)
Merginos, o kaip del eteriniu alieju? kazkada girdejau, kad negalima. O konkreciau? Tur but negalima lasinti i spec.zvakides ar i vonia. O tarkim jei mano kremo ar kuno aliejaus sudetyje irasyta pvz.bergamotes eter. aliejus, tai jau pilvuko negaliu tepti ar kaip? nors pastebejau, kad ju buna kremuose nuo striju g.gif

Na jei bijai - naudok tiesiog natūralų aliejų. Aš pvz naudoju migdolinį ir kokosinį.

O eterinių aliejų gali ir natūraliuose šampūnuose rast ir dar kur nors. Nemanau kad kas atsitiktų, tiesiog atys vieni eteriniai aliejai yra stiprios koncentracijos.

Atsakyti
Sveikos ax.gif gal žinot kokį geresnių tepaliukų nuo strijų ? Ir kokia maždaug jų kaina ? blush2.gif unsure.gif norisi kuo ankščiau pradėti naudoti, nes paskui jai bus per vėlu, tai bus tikra kančia kariauti su strijomis blink.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos
as nusiprikau Droge Baby dream aliejuka nuo striju smile.gif jam kaip tik akcija siuo metu iki 10Lt kainuoja smile.gif sudetis man patiko, nes nera sintetikos, dazu, kvapu. Aliejukas gerai susigeria i oda, nelieka tokio riebumo pojucio nestuke.gif nemanau kad perkant kremus ar aliejus po 50Lt sulauksi kazkokio stebuklo, juk svarbu kad oda butu elastinga, tai ir saugo ja nuo trukimo thumbup.gif paprasciausi aliejukai tinka kuo puikiausiai striju profilaktikai, tik reiketu ieskoti kur maziau sintetikos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 04, 10:40)
Sveikos ax.gif  gal žinot kokį geresnių tepaliukų nuo strijų ? Ir kokia maždaug jų kaina ? blush2.gif  unsure.gif  norisi kuo ankščiau pradėti  naudoti, nes paskui jai bus per vėlu, tai bus tikra kančia kariauti su strijomis  blink.gif  doh.gif

sveika, as naudoju sita http://www.emama.lt/...riju-150ml.html
pamegink, gal tiks, man striju kol kas neatsirado... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2009 10 04, 20:23)
sveikos
as nusiprikau Droge Baby dream aliejuka nuo striju  smile.gif  jam kaip tik akcija siuo metu iki 10Lt kainuoja smile.gif  sudetis man patiko, nes nera sintetikos, dazu, kvapu. Aliejukas gerai susigeria i oda, nelieka tokio riebumo pojucio nestuke.gif  nemanau kad perkant kremus ar aliejus po 50Lt sulauksi kazkokio stebuklo, juk svarbu kad oda butu elastinga, tai ir saugo ja nuo trukimo  thumbup.gif paprasciausi aliejukai tinka kuo puikiausiai striju profilaktikai, tik reiketu ieskoti kur maziau sintetikos  drinks_cheers.gif

Tai jau tikrai, as naudojau aliejus ir kremus ir ne pigius, is pradziu netrukinejo, ir dziaugiausi bet paskutinem savaitem pries gimdyma sutruko ir slaunys ir visas pilvas. Nezinau kaip kitom, bet man tikrai nepadejo jokie kremai schmoll.gif
Atsakyti
vienoms padeda, o kitoms ne blink.gif sunku suprasti... bet atsarga gedos nedaro, visgi geriau naudoti krema unsure.gif thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 07, 20:39)
vienoms padeda, o kitoms ne  blink.gif sunku suprasti... bet atsarga gedos nedaro, visgi geriau naudoti krema  unsure.gif  thumbup.gif  aciu 4u.gif

drinks_cheers.gif Tai as tik tuo ir guodziaus, kad padariau viska kas priklauso nuo manes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2009 10 04, 20:23)
sveikos
as nusiprikau Droge Baby dream aliejuka nuo striju  smile.gif  jam kaip tik akcija siuo metu iki 10Lt kainuoja smile.gif  sudetis man patiko, nes nera sintetikos, dazu, kvapu. Aliejukas gerai susigeria i oda, nelieka tokio riebumo pojucio nestuke.gif  nemanau kad perkant kremus ar aliejus po 50Lt sulauksi kazkokio stebuklo, juk svarbu kad oda butu elastinga, tai ir saugo ja nuo trukimo  thumbup.gif paprasciausi aliejukai tinka kuo puikiausiai striju profilaktikai, tik reiketu ieskoti kur maziau sintetikos  drinks_cheers.gif

Ir aš šitą pasirinkau, kaip natūralesnį variantą drinks_cheers.gif
Atsakyti