Ir nebūtina pirkti kokio spec. nuo strijų, nes čia tik biznio krypti

Puikiai tinka natūralūs aliejai - nuo gero maistinio alyvuogių ar riešutų, kokosų ir pan. iki natūralaus kosetinio pvz.migdolų ir pan. Svarbu tepti ant drėgnos odos, po dušo. Kol kas strijų neturiu, nors man nuo paauglystės jų yra atsiradę ant šlaunų, kai brendimo metu pradėjau greit įgavinėt moteriškas formas. Tada juk teptis kuom nors nedaėjo tiesiog.
pvz. kokiuose "sveikuose produktuose" tie aliejai kūnui nuo 20 Lt 100 ml kainuoja.
kokios weledos jau brangesni
O tie losjonai tai tepk netepus
Papildyta:
QUOTE(BusimiDvynukai @ 2009 09 09, 13:29)
niu mielosios gal ir atrodysiu kaip is kaimo, bet as tepuosi paprastu alyvuogiu aliejumi, jis siek tiek brangesnis bet ir maistui ir pilvukui labai gerai, nei vienos strijos, nors neuzilgo ir gimdyti turesiu, priaugau 16kg....
nes buvau nusipirkusi babycare krema nuo stiju pacioj pradzioj, kaina nebloga, bet sudetis siaubinga, 2oje vietoje po vandens(o tai reiskia kieki kreme) yra kenksminga medziaga kad kremas ilgiau laikytusi, o ta medziaga skatina apsigimimus ir t.t., pakraupau ir daugiau nenaudoju, tik pinigu metimas i bala.
o cia jau jums mielosios spresti
nes buvau nusipirkusi babycare krema nuo stiju pacioj pradzioj, kaina nebloga, bet sudetis siaubinga, 2oje vietoje po vandens(o tai reiskia kieki kreme) yra kenksminga medziaga kad kremas ilgiau laikytusi, o ta medziaga skatina apsigimimus ir t.t., pakraupau ir daugiau nenaudoju, tik pinigu metimas i bala.
o cia jau jums mielosios spresti

ne kaip iš kaimo

Mano viena pažįstama, kuri šiaip jau gali sau leisti daug ką, patarė paprastą alyvuogių aliejų