Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

yra, yra.. smile.gif as jau du kartus is kleopatra bella salono atsisiunciau. mokejau lygtais 80 LT.siunciaus 100 proc naturalu nerafinuota taukmedzio sviesta, tai man tik kvapas jo nelabai mielas.. o ir konsistencija jo kaip tikro sviesto - jis kietas, susiles tarp ranku tirpsta, tai man atrodo nelabai skalsus jiss...bet siaip geras daiktas, as veidui naudoji ju, man atrodo rauksleliu maziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2010 03 19, 08:37)
yra, yra..  smile.gif  as jau du kartus is kleopatra bella salono atsisiunciau.

O kaip rast tą kleopatra bella? ax.gif
Atsakyti
http://www.natures-l.../kontaktai.html
cia galima pasiziuret ju puslapy ivairus dalykeliai su issamiais aprasymas, per cia ir siunciausi.
tingiu dabar ieskot, bet man atrodo ju salonas yra kaune kazkur aplink ozeskienes gatve... nepamenu tiksliai dabar....... blush2.gif
del striju as manau, kad cia ir hormonai daro savo. mano krutines apimtis padidejo 10 cm, bet striju kol kas nematyt (gimdyt tureciau poros savaiciu begy), o va uzpakaliukas kaip "isartas", nors apimtys nepakito, taigi ir odai nereikejo temptis..... g.gif kazi ar pranyks pagimdzius ar taip ir busiu pasipuosus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2010 03 19, 17:06)
http://www.natures-l.../kontaktai.html
cia galima pasiziuret ju puslapy ivairus dalykeliai su issamiais aprasymas, per cia ir siunciausi.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Paskaičiau išsamiau apie tą taukmedžių sviestą ir radau tokį dalyką, kad skatina plaukų augimą. Kaip šitą suprast?? Gal galėtumėt suprantančios pakomentuot 4u.gif Tai gal ne toks ir nekaltas, kaip atrodo?

Atsakyti
QUOTE(Neytiri @ 2010 03 20, 09:36)
Paskaičiau išsamiau apie tą taukmedžių sviestą ir radau tokį dalyką, kad skatina plaukų augimą. Kaip šitą suprast?? Gal galėtumėt suprantančios pakomentuot  4u.gif  Tai gal ne toks ir nekaltas, kaip atrodo?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia kalbama apie galvos plaukus, tikrai ne apie plaukus ant pilvo biggrin.gif . Kadangi mano plaukai natūraliai šviesūs, tai ir sausoki, todėl savaitėje kartą palepinu juos sviestmedžio sviestu. Tiesa, patarčiau pirmą kartą mėginančioms plaukus tept ir plaut tą dieną, kai nesiruošiat niekur bėgti į svečius (nebent pas geriausią draugę smile.gif ), nes jie vis tiek ir po plovimo šampūnu palieka tokie ale šiek tiek riebalini. Bet po antro plovimo jau viskas tvarkoj.
Bet jau kainos to sviesto Lietuvoj blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 21 kovo 2010 - 09:30
kad ant kūno plaukuotumas padidėtų, tai tikrai nepastebėjau...
bandysiu tept srijikes, nors stebuklų nesitikiu............
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2010 03 21, 08:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  čia kalbama apie galvos plaukus, tikrai ne apie plaukus ant pilvo  biggrin.gif

Aš ir nebijau, kad man pilvas plaukais apaugs biggrin.gif Tačiau, jei kažkaip įtakoja plaukų augimą, įdomu, kaip veikia vaisių. Na, plaukai gal geriau auga dėl paprasčiausių vitaminų, esančių jame, nežinau. Dėl to ir kalusiau, gal kuri žinot.
Atsakyti
QUOTE(Neytiri @ 2010 03 21, 14:41)
Aš ir nebijau, kad man pilvas plaukais apaugs  biggrin.gif  Tačiau, jei kažkaip įtakoja plaukų augimą, įdomu, kaip veikia vaisių. Na, plaukai gal geriau auga dėl paprasčiausių vitaminų, esančių jame, nežinau. Dėl to ir kalusiau, gal kuri žinot.

Tik nesupykit, aš tikrai neturėjau nieko blogo omenyje. Tik mane taip pralinksmino šįryt ta jūsų žinutė, kad nesusilaikiau neišreiškusi savo emocijų biggrin.gif . Kadangi tas sviestas visiškai natūralus, be jokių priemaišų, tai tikrai neturi įtakos augančiam vaikeliui. Manyčiau, kad plaukų augimą skatina būtent tie visi vitaminai, o be to ir drėgmės jiems suteikia, kas taip pat plaukams tik į sveikatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2010 03 21, 14:18)
Tik nesupykit, aš tikrai neturėjau nieko blogo omenyje. Tik mane taip pralinksmino šįryt ta jūsų žinutė, kad nesusilaikiau neišreiškusi savo emocijų  biggrin.gif . Kadangi tas sviestas visiškai natūralus, be jokių priemaišų, tai tikrai neturi įtakos augančiam vaikeliui. Manyčiau, kad plaukų augimą skatina būtent tie visi vitaminai, o be to ir drėgmės jiems suteikia, kas taip pat plaukams tik į sveikatą  mirksiukas.gif

Nėra ko pykti 4u.gif Radau atsakymą, kad plaukų augimą skatina ne sviestas, o šampūnas su taukmedžių sviestu: "šampūnas su grynu taukmedžių sviestu padeda atverti užsikimšusias poras, todėl plaukai ima augti greičiau". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neytiri @ 2010 03 21, 19:14)
Nėra ko pykti  4u.gif  Radau atsakymą, kad plaukų augimą skatina ne sviestas, o šampūnas su taukmedžių sviestu: "šampūnas su grynu taukmedžių sviestu padeda atverti užsikimšusias poras, todėl plaukai ima augti greičiau". smile.gif

na, mano supratimu, tai tą augimą ir skatina būtent sviestas, esantis šampūne mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
pasisakysiu ir as koks mano nuomone geriausias nuo striju kremukas, pirma nestuma tepiau Thalgo firmos krema (tik nezinojau kad ir krutine reikia tept, tai kelios mazytes strijos yra) o ant pilvo 0, antra nestuma vel tepu Thalgo kremuka ir esu labai patenkinta, poveikis jauciasi visa para. mano oda yra sausa, tai butina naudoti. Nezinau ar yra lietuvoje , uzsisakineju internetu 100ml kainuoja apie 20svaru. Bet tikrai rekomenduoju. 4u.gif
Atsakyti