Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

QUOTE(Aistyyte @ 2010 03 25, 15:12)
Sveikos
pasisakysiu ir as koks mano nuomone geriausias nuo striju kremukas, pirma nestuma tepiau Thalgo firmos krema (tik nezinojau kad ir krutine reikia tept, tai kelios mazytes strijos yra) o ant pilvo 0, antra nestuma vel tepu Thalgo kremuka ir esu labai patenkinta, poveikis jauciasi visa para. mano oda yra sausa, tai butina naudoti. Nezinau ar yra lietuvoje , uzsisakineju internetu 100ml kainuoja apie 20svaru. Bet tikrai rekomenduoju.  4u.gif

Kiek laiko jo ustenka ar men ustektu? g.gif
Atsakyti
As naudojau va toki nuo striju. Labai patiko 4u.gif
http://www.ciao.co.u..._Cream__6732085
Atsakyti
Labas visoms,
Kadangi pasidare aktuali striju tema smile.gif , tagi skaitineju sia tema, ir ziuriu, kas naujo rinkoje. Taip pat noriu pasidalinti savo patirtimi apie krema nuo striju, kuri tepiau, budama nescia. Naudojau Jean Piaubert krema nuo striju. Tiesa pradejau tepti labai anksti, kiek atsimenu ir saziningai 2 k per diena. Efektu likau labai patenkinta (krutine buvo padidejusi gal 4 dydziais, ir jokiu liekamuju reiskiniu ), pilvo ir slaunu srity irgi nieko. Taigi tokia ta patirtis.
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2010 03 21, 10:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  čia kalbama apie galvos plaukus, tikrai ne apie plaukus ant pilvo  biggrin.gif . Kadangi mano plaukai natūraliai šviesūs, tai ir sausoki, todėl savaitėje kartą palepinu juos sviestmedžio sviestu. Tiesa, patarčiau pirmą kartą mėginančioms plaukus tept ir plaut tą dieną, kai nesiruošiat niekur bėgti į svečius (nebent pas geriausią draugę  smile.gif ), nes jie vis tiek ir po plovimo šampūnu palieka tokie ale šiek tiek riebalini. Bet po antro plovimo jau viskas tvarkoj.
Bet jau kainos to sviesto Lietuvoj  blink.gif  doh.gif

QUOTE(Neytiri @ 2010 03 21, 20:14)
Nėra ko pykti  4u.gif  Radau atsakymą, kad plaukų augimą skatina ne sviestas, o šampūnas su taukmedžių sviestu: "šampūnas su grynu taukmedžių sviestu padeda atverti užsikimšusias poras, todėl plaukai ima augti greičiau". smile.gif

o kur tokio pirkti??? ir kiek kainuoja? labai norisi blush2.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 05 01, 08:27)
o kur tokio pirkti??? ir kiek kainuoja? labai norisi  blush2.gif  ačiū

Aš jį siunčiuosi iš Anglijos per ebay. 250 g lyg iki 20 Lt tekainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2010 05 01, 13:22)
Aš jį siunčiuosi iš Anglijos per ebay. 250 g lyg iki 20 Lt tekainuoja  4u.gif

įmesk tiksų pavadinimą blush2.gif ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 05 01, 18:39)
įmesk tiksų pavadinimą  blush2.gif  ačiū  oro_buckis.gif

Įsimesk paieškoj SHEA BUTTER 4u.gif . Aš perku tą natūralų, be jokių priedų. Jis toks ale kiaulių taukai biggrin.gif
Atsakyti
Striju neatsirado. Naudojau krema, kad psichologiskai butu lengviau. bet nemanau, kad tai kremo galia.... na gal siek tiek smile.gif , manau cia nuo odos elastigumo priklauso. Svarbu nepriaugti daug svorio. as pati priaugau 14 kg ir tai normalau. Nestumas buvo kaip knygose raso (cituoju ginekologes zodzius ax.gif )
o kremas tik del sventos ramybes. Avon'o nuo striju naudojau jau beveik pries 3 metus . Nzn ar cia kremo deka ar mano odos elastingumo smile.gif . o gal tiesiog kai viskas ejosi palaipsniu , tai organizmas pats susireguliavo mirksiukas.gif
Buckis visom
Linkiu gero ir ramaus nestumo. 4u.gif
Atsakyti
As taip pat uzsisakiau nerafinuoto sviesmedzio aliejaus pilvukui tepti thumbup.gif Skaiciau, kad jis apsaugo nuo striju atsiradimo. Turiu sviestmedzio sviestuko, bet jis kietas, nepatogu tepti pilva. Ji naudoju pedoms mirksiukas.gif
Per pirmaji nestuma pilvuka tepliojau Collistar kremu nuo striju - tikrai super dalykas, rekomenduoju visoms. Neatsirado nei vienos strijos, odyte visa laika buvo svelni, kaip silkas ir labai minksta. Tikrai naudosiu ji ir per si nestuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 02 22, 22:51)
Gal kas bandė VICHY kremuka nuo striju? Būtu įdomu išgirsti  ax.gif

Vis jau pasidomiu, nes ko gero "del sventos ramybes" reiks kazkuo tepti. But gerai, zinoma, kad jos ir neislystu.

aš bandžiau pirmo nėštumo metu, bet man labai netaupus pasirodė (užteko tik savaitei). Dabar naudoju Avent, šiek tiek ilgesniam laikui užtenka, nei kad VICHY (2 savaitėms), bet šiaip galvoju į kokį geresnį keist didėjant nėštumui.
Atsakyti
is viso tie kremukai yra visi sh**ukai ax.gif man nuo ju ne tik kad oda dar labiau sausejo, nieztejo, bet ir nuo striju atsiradimo visai nesaugo! Cia kaip ir viskas, kas susije su kudikiu ir nesciuju reikalais - padidintos kainos, akiu dumimas. Man geriausiai padejo paprasciausi aliejai, pilvelis nebenieztejo, oda lygut lygutele, ir bent jau aisku, ka tepi ant saves. Geriausiai nuo sausumo ir niezulio apsaugo sezamu aliejus, dar ypac geri avokadu ir makadamiju riesutu aliejai thumbup.gif visoms besilaukianciom linkiu pameginti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuse @ 2010 05 06, 21:45)
is viso tie kremukai yra visi sh**ukai  ax.gif  man nuo ju ne tik kad oda dar labiau sausejo, nieztejo,  bet ir nuo striju atsiradimo visai nesaugo! Cia kaip ir viskas, kas susije su kudikiu ir nesciuju reikalais - padidintos kainos, akiu dumimas. Man geriausiai padejo paprasciausi aliejai, pilvelis nebenieztejo, oda lygut lygutele, ir bent jau aisku, ka tepi ant saves. Geriausiai nuo sausumo ir niezulio apsaugo sezamu aliejus, dar ypac geri avokadu ir makadamiju riesutu aliejai  thumbup.gif  visoms besilaukianciom linkiu pameginti. 4u.gif

pritariu smile.gif tepiau ir aventir visoki kita, niezejo ir plius smirdejo sad.gif o paskui pradejau ivairiais aliejais, yapc migdolu paprastu is vaistines iki 10 lt kainuoja, liuks, odele kaip kudikio, elastinga, kvepia, uzsideda tokia apsaugine plevele, kad tris dienas gali netepti, uztenka dregmes ir riebumo ax.gif
Atsakyti