Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

sveikos, na, kaip ir rasiau, tepiau ivairiais paprastais aliejais, jokio pakitimo kune, pilvas jau beveik susitrauke, manau susitrauks visai, kai gimda susitrauks ir nemanau, kad cia turejo reiksmes kokia kaina dejau ant saves smile.gif o gal man tiesiog pasiseke smile.gif
Atsakyti
as tai kuna tepu the body shop, jie su sviestu yra, tai manau kad strijos mane aplenks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(witamine @ 2010 06 09, 22:05)
as tai kuna tepu the body shop, jie su sviestu yra, tai manau kad strijos mane aplenks ax.gif

aisku aplenks 4u.gif , tik zinoma ir maista ziurek, kad butu ne bandeles ir saldainiai o visavertis smile.gif
Atsakyti
As tai tepuosi 100% simondsiju (jojoba) aliejumi, pirktu is "Naujosios barmunes" (toks "kioskelis" VCUP'e pirmame aukste prie lifto), kainavo keturgubai pigiau nei TBS sviestai, produktas 100% naturalus, dabar jau savaite iki gimdymo termino - ir jokiu striju (tfu tfu tfu biggrin.gif). Ir pasirinkimas ten tu alieju nemazas (tikiuosi, negausiu per galva uz reklama rolleyes.gif bet labai man sios imones produktai patinka, ir eteriniai, ir kosmetiniai aliejai) 4u.gif
Tiesa, kas aliejus naudoja - reikia juos tepti ant dregnos odos, tada ir isigeria geriau, ir dregmes daugiau sulaiko thumbup.gif
Atsakyti
patarkit
koki kremuka geriausia butu naudoti nuo striju krutiniai, visa krutine vienos strijos doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2010 05 24, 22:26)
O as va nusiperkau Collistar firmos krema nuo striju,gal kuri bandet ir turit jau atsiliepimu..?

As jau sunaudojau 2 indelius... bet ant krutines strijos vistiek atsirado doh.gif tad manau, kad stebuklu nebuna schmoll.gif
Atsakyti
ai kaip supratau 100% aliejukas geriau nei kaskoki kremukai g.gif as ir va treciadieni laisva diena turiu tai kol pilvukas nedidelis tai jau reik pirk ir tept kad paskui neliku negrazumu ax.gif o gal zinot koki spec nesciom gera aliejuka? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naują MATERN PROGRAM Kūno želė nuo strijų 200 ml, man neprireikė, tad yra visiškai naujas. Kaina 35lt.
Atsakyti
As pries nestuma jau buvau kunui nusipirkus ginko+saltalankiu aliejaus, labai malonaus kvapo. Tai dabar juo ir tepuosi, o paskui visdelto pirksiu sviestmedzio alieju.
Atsakyti
As naudoju L'occitane aliejuka nuo striju smile.gif . Labai patinka kaip kvepia, gerai isigeria, oda tampa svelni, minksta ir sudrekinta ilga laika thumbup.gif .
Atsakyti
sveikos, nezinau gal pasikartosiu bet as visa nestuma geriu daug vandens girdejau kad padeda po 2l per diena, besimaudant duse isitepu su jonsons aliejuku ir nusisluoscius isitepu dar Mary Cohr Anti-Stretch Mark Cream pilvas nieko ten kur daugiausiai tepiau o ant slaunu kazkaip pagailedavau taj slaunys atrodo nekaip unsure.gif taj pradejau ant slaunu tept jei ka pastebesiu pasidalinsiu butinai. smile.gif
Atsakyti
O gal užtenka drėkinamojo kremo?
Atsakyti