Įkraunama...
Įkraunama...

Prieš kokį maistą

Apklausa: Pries koki greita maista esate nusiteikusi? (269 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labiausiai netoleruoju gazuotu gėrimų,colu,fantų,šeimoj jie pas mus yra tabu. Nebent prie kokio brendžio tai būna cola,bet ir tai ne visada...
Atsakyti
Kai bunu labai alka ir zinau, kad namie nieko greito nepasigaminsiu, tada galiu sau leisti uzsukti i McDonalda suvalgyti viena hamburgeri ir maza bulvyciu, bet tai buna labai retai, retsykiais issikepu popkornu kai ziuriu gera kina, arba perku kinotetre ir t.t.

Jei mes vartosime viska su saiku, tai ir nebus nieko blogo. Tas pats naminis maistas jei jo persivalgome yra didziausias nuodas musu organizmui. Be to parodykit man nors viena darzove ar desros gabala, kurioje butu maziau hemijos ar nitratu nei tuose greito maisto produktuose.
Atsakyti
Greitas maistas, ypac McDonaldo - ne uz ka schmoll.gif mano skrandis net nevirskina tokio. Ivairus gazuoti gerimai - coca cola, fanta it t.t. bei lietuviski su daugybe dazykliu - ne, ne, ne. sau neperku, ka jau sakyti - vaikui.
Atsakyti
Rūkytos vytintos dešros, nenatūralių atspalvių kumpiai, apskritai visa rūkyta mėsa - uždraust gun_bandana.gif Nebent kokio kaimiško lašinuko kartais paragauju smile.gif
Na ir tos pieniškos dešrelės, "šlapenkos" visokios - nu ir ne maistas.
Atsakyti

 i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti