Įkraunama...
Įkraunama...

Dvarčionyse gyvenam mes

turim kuo pasidžiaugt ir pasididžiuot - Dvarčioniškė laimėjo III vietą eurovizijoje!!!!
Atsakyti
Man tai šis konkursas visai nebuvo panašus į vaikų Euroviziją. Nebuvo labai daug lygiaverčių konkurentų. Mūsiškės daina tai nieko, bet pats atlikimas tai kažkoks dirbtinas, pati atlikėja lūpų nekrutina, taip dirbtinai viskas, aišku patyliu apie kitas šalis, kur vaikai -atlikėjai puikiai galėtų sudalyvauti suaugusių Eurovizijoje, niekas nesuabejotų, kad tai vaikai. Vat gruzinukai su bitučių daina, tai tikrai verta pirmos vietos buvo.
Atsakyti
O aš galvojau, kad čia man tik vienai lietuvaitė keistai kažkaip dainavo, per nacionalinę atranką daug gražiau ta daina skambėjo, bet vistiek smagu, kad buvom į vertinti. Bet gruzinukai tai tikrai verti pirmos vietos - tikra vaikų Eurovizjos daina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lomena @ 2008 11 25, 17:34)
Man tai šis konkursas visai nebuvo panašus į vaikų Euroviziją. Nebuvo labai daug lygiaverčių konkurentų. Mūsiškės daina tai nieko, bet pats atlikimas tai kažkoks dirbtinas, pati atlikėja lūpų nekrutina, taip dirbtinai viskas, aišku patyliu apie kitas šalis, kur vaikai -atlikėjai puikiai galėtų sudalyvauti suaugusių Eurovizijoje, niekas nesuabejotų, kad tai vaikai. Vat gruzinukai su bitučių daina, tai tikrai verta pirmos vietos buvo.

man tai asmenškai buvo gėda už apšvietiimą ir scenografiją visą, o padainavo tikrai gerai. gal tik kai nieko dauiau nebuvo, tik daina, monotoniškai į galą jau skambėjo.

o į pirmas vietas nusikėlė kaip pastebėjau visi vaikai ir vaikiškai padainavę.

visi tie, kurie imitavo suagusius, ir kaip ir sakei, galėtų suaugusių eurovizijoj dainuoti ir liko neįvertinti.
Atsakyti
Fedesperanza, gal galima tave tyliai sveikinti nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina599 @ 2008 11 28, 19:03)
Fedesperanza, gal galima tave tyliai sveikinti nestuke.gif  4u.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina599 @ 2008 11 28, 18:03)
Fedesperanza, gal galima tave tyliai sveikinti nestuke.gif  4u.gif

prisidedu prie tylių sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir mes sveikinam nestuke.gif
Atsakyti
dėkui mergaitės 4u.gif
Atsakyti
tyku tyku tuose Dvarčionyse sad.gif

na, mes bent jau pasidalinsime savo gimtadienio tortuku 4u.gif

user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai dideliam vyrui tortadieninio proga!!!!
Atsakyti
Mes irgi sveikinam DIDĮJĮ VYRUKĄ su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina599: 15 gruodžio 2008 - 15:08