Įkraunama...
Įkraunama...

Dvarčionyse gyvenam mes

QUOTE(svetute777 @ 2008 11 03, 10:41)
Sveikutės visos dvarčionytės 4u.gif  Linkiu, kad visi vaikučiai augtų sveiki ax.gif  Kristina, prie visų vaistų gali duot jam alijošiaus su medum ir biški citrinos sulčių (jei nėra itrusiniam alergiškas, galima ir be jų). Mums tai super padeda thumbup.gif Visą šeštadienį Rimantas kosijo sausai neužsičiaupdamas, o jau vakar žymiai geriau buvo, mažai kosijo ir atsikosėdamas thumbup.gif Ir alijošių į nosį galima lašint, irgi neprilygsta nei vieniems vaistams. Tik ne kiekvienas vaikas geria ir leidžia sulašint doh.gif Sveikatos visiems mirksiukas.gif

Sveikutes smile.gif

sveikit visi 4u.gif

Ir toks klausimelis, o kur tu gauni alijosiaus?

Atsakyti
QUOTE(spyglius @ 2008 11 06, 09:50)
Sveikutes smile.gif

sveikit visi  4u.gif

Ir toks klausimelis, o kur tu gauni alijosiaus?

Sveikutės 4u.gif Mano mama augina du vazonėlius lotuliukas.gif Vienas man skirtas, tik jis dar mažiukas, ne labai ką galima išspaust iš jo, o kitas jau didelius lapus turi (jei tai galima lapais pavadint tongue.gif ). Šiaip tokį augalą verta turėti kiekvienuose namuose, ypač jei vaikų yra. Jis grožio jokio neturi, bet vaistas - liux thumbup.gif
Atsakyti
Siaip tai su to alijosium reikia labai atsargiai, nes galima ne tik padeti, bet ir pakenkti.
Vaistazoles yra vaistas tada, kai gerai ismanai, kaip su jom elgtis biggrin.gif
Atsakyti
Ei, help!!!!!!!!!!!!!!!!

Gal pažįstat kokią moterytę ar šiaip mergytę, kuri galėtų prižiūrėt mano pyplį kai jis serga, nes jau nebežinau ką daryt, jis vis serga ir serga, o į darbą eiti tai reikia. Jei auklytė gyvena Dvarčionyse ir jai tolokai ateiti tai galėtumėm atsivežti ir parvežti namo.

Prašau padėti. wub.gif

Mano tel nr. 8612 71531
Atsakyti
QUOTE(kristina599 @ 2008 11 10, 17:31)
Ei, help!!!!!!!!!!!!!!!!

Gal pažįstat kokią moterytę ar šiaip mergytę, kuri galėtų prižiūrėt mano pyplį kai jis serga, nes jau nebežinau ką daryt, jis vis serga ir serga, o į darbą eiti tai reikia. Jei auklytė gyvena Dvarčionyse ir jai tolokai ateiti tai galėtumėm atsivežti ir parvežti namo.

Prašau padėti. wub.gif

Mano tel nr. 8612 71531

deja, neturiu ką pasiūlyti, jei tik ką išgirsčiau, būtinai.... argi vėl sergate? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 10, 18:11)
deja, neturiu ką pasiūlyti, jei tik ką išgirsčiau, būtinai.... argi vėl sergate?  verysad.gif

Pakolkas dar ne, jau nuo vakar dienos eina į darželį, bet nežinau kada vėl susirgs, o dabartinė auklytė, kurią kaip ir turim, nelabai nori žiūrėti, nes jai per sunku. Kaip ji išsireiškė, galvojau, kad reikės keletą kartų per mėnesį pažiūrėti, o ne ištisom savaitėm g.gif Panašu, kad sutikdama prižiūrėti mano vaikį ligos atveju nelabai įsivaizdavo kaip dažnai vaikai serga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina599 @ 2008 11 11, 10:21)
Pakolkas dar ne, jau nuo vakar dienos eina į darželį, bet nežinau kada vėl susirgs, o dabartinė auklytė, kurią kaip ir turim, nelabai nori žiūrėti, nes jai per sunku. Kaip ji išsireiškė, galvojau, kad reikės keletą kartų per mėnesį pažiūrėti, o ne ištisom savaitėm g.gif  Panašu, kad sutikdama prižiūrėti mano vaikį ligos atveju nelabai įsivaizdavo kaip dažnai vaikai serga doh.gif

niu nieko sau, dažniausiai nenori žiūrėti, nes per mažai darbo, o čia - kad per daug... smile.gif tikrai be supratimo matyt moteriškė jau buvo apie vaikų ligas....
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 11, 10:23)
niu nieko sau, dažniausiai nenori žiūrėti, nes per mažai darbo, o čia - kad per daug... smile.gif tikrai be supratimo matyt moteriškė jau buvo apie vaikų ligas....

Atsibodo ją po pietų išleidinėt namo, nes visada su vyru turim tai vienas tai kitas atsiprašyt iš darbo ir dar kiekvieną ryta ateina kaip į katorgą, juk už tai pinigus gauna doh.gif Be to nėra net elementariausio tvarkingumo, pvz laiko Kiprą su pampersu, nors jis jau pats prašosi ant puoduko, matai jis jai nesako kada nori ir pridaro į kelnes, maistas turi būti padarytas ir padėtas šiltai, kad nereikėtų šildyti ir pan., na aš jau pavargau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina599 @ 2008 11 11, 10:41)
Atsibodo ją po pietų išleidinėt namo, nes visada su vyru turim tai vienas tai kitas atsiprašyt iš darbo ir dar kiekvieną ryta ateina kaip į katorgą, juk už tai pinigus gauna doh.gif  Be to nėra net elementariausio tvarkingumo, pvz laiko Kiprą su pampersu, nors jis jau pats prašosi ant puoduko, matai jis jai nesako kada nori ir pridaro į kelnes, maistas turi būti padarytas ir padėtas šiltai, kad nereikėtų šildyti ir pan., na aš jau pavargau doh.gif  blush2.gif

įsivaizduoju doh.gif
mums lengviau tuo atžvilgiu, nors dar nesiprašo ir nedaro, auklė vis tiek pasodina kai tik proga būna, ir valgyt kai savo namuose gamina viską ir man galvos nereikia sukti apie tai.
sakyčiau vesk kartu pas mūsų auklę, bet kad kai serga su kitais vaikais negerai, gaunasi uždaras ratas..... verysad.gif
Atsakyti
sveikos,siaip yra tikrai neviena kuri priziuri vaikus, tik va reik sutikus paklaust ar nepriziuri db vaiko kokio, nes telefonu ju neturiu, pakabink skelbima.
Atsakyti
dar karta sveikos, turiu vienos moteriskes telefo nr. jei kam dar reik auklytes. ji is dvarcioniu
Atsakyti
QUOTE(Kikina @ 2008 11 16, 14:34)
dar karta sveikos, turiu vienos moteriskes telefo nr. jei kam dar reik auklytes. ji is dvarcioniu

Parašiau į AŽ smile.gif
Atsakyti