Įkraunama...
Įkraunama...

Dvarčionyse gyvenam mes

QUOTE(Avita @ 2009 08 20, 10:25)
Labuka,
Grazuoliai vaikuciai smile.gif
Dulsi, savo vyresneliui galetum daugiau saugaus eismo pamokeliu pravesti 4u.gif Daznai as ji prie parduotuves matau,tai kelis kartus vos nenutrenke jo,nes i gatve net neziurejes eina doh.gif O va pries kelias dienas ir man sugebejo i kelia isokti net neatsisukes i kaire, tiesiai nere i parduotuves puse blink.gif Sakau tavo vaikas man infarkta ivarys doh.gif

nu geras ,reiks man jam pravesti pamokele mirksiukas.gif ,aciu ,kad pasakiai
nu nebutu bernas doh.gif ,lekia stacia galva
parodyk sako vaikucius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2009 08 20, 09:53)
nu geras ,reiks man jam pravesti pamokele mirksiukas.gif ,

nu su tais bernais - atrodo mokini, mokini, sakai, sakai, o apsisukę vis tiek kaip laukiniai doh.gif
Atsakyti
jau siandien morala atskaiciau saviskiui biggrin.gif ,ka galvoji jei mama nemato ,tai galvoji ,kad kiti zmones nepasakys
Atsakyti
Nu va... Isdavike tapau ax.gif Bet nieko,sveika kartais moralus atskaityti bigsmile.gif Dulsi,galiu tau i AZ atsiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2009 08 20, 20:48)
Nu va... Isdavike tapau ax.gif  Bet nieko,sveika kartais moralus atskaityti bigsmile.gif  Dulsi,galiu tau i AZ atsiusti ax.gif

gerai ,lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rudenėlis 4u.gif

kaip gyvenat?
kaip pirmosios dienos mokyklose? darželiuose?
pasipasakokit, a?

aš modestą gal nuo spalio pradėsiu vesti į darželį. kol kas namie sėdim. martyna šiandien atsikėlė susuktu sprandu.. tai irgi namie pasiliko.. visos trys linksminamės smile.gif doh.gif

Atsakyti
na sveikos, mums tai nieko jau ketvir ir penkta liko be ašarų, šian nėjom, bet dar nemiegam, šiaip atrodo nieko, tik dabar auklėtoja tik 1 pastovi, nes kitai sesija, tai vaikam biški nelabai
Atsakyti
Dulsi, atbinzinot, atbinzinot kartą ir dingot. kuku? biggrin.gif aš po dvylikos kažkur mažąją į lauką vežu, gal kurią dieną susikertam maršrutais? wink.gif

mes irgi jau ketvirtą dieną buvom darželyje. kol kas viskas ok - ir vaikas patenkintas, ir maistą kruopščiai sužiūri auklėtojos, ir man abi jos patinka thumbup.gif

šiandien jau vakare zirzia šiek tiek, kad neis dar į darželį, bet nekreipiu dėmesio, nes palikau ir pasiėmiau visas dienas smagų smagų thumbup.gif
Atsakyti
laba vakareli,
mes jau i mokyka pradejom eiti
praita savaite 9.30 reikia pasimti, o sia savaite iki10.30 pamokos vyksta
Fedesperanza-reiks su vezimais susitikti ,sia savaite daug visokiu reikalu ,gal kita savaitele mirksiukas.gif
telefona savo parasyk ,nes istryniau ,netycia doh.gif
i kuri darzeli leidi ,ten kur sakiai
kaip mazoji gyvena,kokie pasiekimai
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2009 09 07, 22:26)
laba vakareli,
mes jau i mokyka pradejom eiti
praita savaite 9.30 reikia pasimti, o sia savaite iki10.30 pamokos vyksta
Fedesperanza-reiks su vezimais susitikti ,sia savaite daug visokiu reikalu ,gal kita savaitele mirksiukas.gif
telefona savo parasyk ,nes istryniau ,netycia doh.gif
i kuri darzeli leidi ,ten kur sakiai
kaip mazoji gyvena,kokie pasiekimai

drinks_cheers.gif

jo, vežiojam per visą miestą.
Atsakyti
dulsi >> girdėjau, kad trumpai kol kas pamokos.. o tai prailginta grupė yra mokykloj? jeigu tėvai dirba.. nepaliksi gi vaiko visai dienai namie vieno.. g.gif

fedesperanza >> katran čia galan per visą miestą vaiką vežiojat? į pilaitę kokią? rolleyes.gif

kikina >> fainiai, kad vaikas pakankamai lengvai pasilieka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2009 09 08, 23:17)
dulsi >> girdėjau, kad trumpai kol kas pamokos.. o tai prailginta grupė yra mokykloj? jeigu tėvai dirba.. nepaliksi gi vaiko visai dienai namie vieno..  g.gif

fedesperanza >> katran čia galan per visą miestą vaiką vežiojat? į pilaitę kokią?  rolleyes.gif

kikina >> fainiai, kad vaikas pakankamai lengvai pasilieka.  thumbup.gif

pamokos tai trumpos dvi savaites
reikia vaika nuvesti ir pasiimti
o prailginta yra mirksiukas.gif
Atsakyti