Įkraunama...
Įkraunama...

Dvarčionyse gyvenam mes

QUOTE(montege @ 2009 09 08, 23:17)

fedesperanza >> katran čia galan per visą miestą vaiką vežiojat? į pilaitę kokią?  rolleyes.gif

niu ačiūDiev ne pilaitę, iki Krasnūchos pakanka kelio ... bet lengvai pasilieka vaikas, daug gerų įspūdžių pasakoja, tai kol kas dar nenusibodo važinėt.
visos virėjos pažįsta mano vaikį - pro langą rytais sveikinasi cool.gif matyt nedaug tokių, kuriems atskirai valgyt gamina... doh.gif

QUOTE(Dulsi @ 2009 09 09, 00:02)
pamokos tai trumpos dvi savaites
reikia vaika nuvesti ir pasiimti
o prailginta yra  mirksiukas.gif

o kur vedat - į Dvarčionių pradinę?
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 09 09, 10:50)
niu ačiūDiev ne pilaitę, iki Krasnūchos pakanka kelio ... bet lengvai pasilieka vaikas, daug gerų įspūdžių pasakoja, tai kol kas dar nenusibodo važinėt.
visos virėjos pažįsta mano vaikį - pro langą rytais sveikinasi  cool.gif matyt nedaug tokių, kuriems atskirai valgyt gamina...  doh.gif
o kur vedat - į Dvarčionių pradinę?

jo einam i dvarcioniu pradine mirksiukas.gif ,man gerai salia namu
Atsakyti
oi kaip senai kas buvo čia užsukęs ax.gif mes tai va sirguliuojam, bijau kad stomatito nebūtu nes daržely grupėj net 3 kuriuos pažėstu serga, oi oi, na kaip kitos laikotės?
Atsakyti
tikrai.. lėtai bendraujasi mums..

kaip jums, kikina, ten su tuo stomatitu? ar pasitvirtino tavo įtarimai?

nuo rytojaus pradedu modestą pratinti prie kolektyvo...

kaip adrijus laikosi mokykloje?

kaip kostukui darželis?
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2009 09 28, 00:17)
tikrai.. lėtai bendraujasi mums..

kaip jums, kikina, ten su tuo stomatitu? ar pasitvirtino tavo įtarimai?

nuo rytojaus pradedu modestą pratinti prie kolektyvo...

kaip adrijus laikosi  mokykloje?

kaip kostukui darželis?

dėkui, dėkui, darželis thumbup.gif šeštadienio rytą daugiausia ašarų, nes supranta, kad šiandien nebevažiuosim į darželį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 09 28, 10:02)
dėkui, dėkui, darželis  thumbup.gif  šeštadienio rytą daugiausia ašarų, nes supranta, kad šiandien nebevažiuosim į darželį  doh.gif

abas ,visoms ,kaip faina ,kad vaikuciui ,taip patiko ,darzas
fedesperanza ,kada su vezimais susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulsi: 28 rugsėjo 2009 - 09:14
QUOTE(Dulsi @ 2009 09 28, 10:14)
abas ,visoms ,kaip faina ,kad vaikuciui ,taip patiko ,darzas
fedesperanza ,kada su vezimais susitiksim mirksiukas.gif

labas labas, jau apsitrumpinau, uodega apsikarpiau, Fedes, jau Fedes smile.gif alia dar prisimeni vią litaniją lotuliukas.gif thumbup.gif
na, su mao pasivaikščiojimais taip tokelės tokios - mažoji, kol ratuką apeinu jau antrą sapną sapnuoja dažniausiai, todėl niekur toliau ir nevažiuojam... blush2.gif bet svečių visad laukiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 09 28, 21:36)
labas labas, jau apsitrumpinau, uodega apsikarpiau, Fedes, jau Fedes smile.gif alia dar prisimeni vią litaniją  lotuliukas.gif  thumbup.gif
na, su mao pasivaikščiojimais taip tokelės tokios - mažoji, kol ratuką apeinu jau antrą sapną sapnuoja dažniausiai, todėl niekur toliau ir nevažiuojam...  blush2.gif bet svečių visad laukiu  drinks_cheers.gif

pas mane irgi nekas biggrin.gif ,maniske pastoviai ant supyniu nori ,kol pasisupam ,tai ziurek kitas valgyti uzsimano ,o trecias tuoj is mokyklos grista lotuliukas.gif ,zodziu sukuosi biggrin.gif ,bet visvien reiks iki taves atpedinti,bo jau seniai matemes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2009 09 30, 06:22)
pas mane irgi nekas  biggrin.gif ,maniske pastoviai ant supyniu nori ,kol pasisupam ,tai ziurek kitas valgyti uzsimano ,o trecias tuoj is mokyklos grista lotuliukas.gif ,zodziu sukuosi biggrin.gif ,bet visvien reiks iki taves atpedinti,bo jau seniai matemes mirksiukas.gif

aš tai kol vasara mažąją visur maitinau. dabar jau bus sunkiau,kaip šalta sad.gif bet dabar ir miega geriau lauke, matyt jai labiau šalčiai prie širdies. blogiausia soduose, a nei vieno suoliuko ar kampuko kur sustot ir pamaitint, jei užsiklykdavo, tai ir važiuodavau per visus sodus namo su klykiančia doh.gif

nuo vakar vakaro abu mano vaikai kriokia, be temperatūrų, bet eisim pas gydytoją, nes vyresnėliui ryškiai arti bronchito. tai kol kas pas mus neikite, o tai zarazų padalinsim biggrin.gif

ehc, gal šiandien oras bus gražus, be vėjo, būtų faina, lauke galėčiau mažąją pamigdyt, sloga šiek tiek gal palengvėtų... o tao per tuos vėjus jaučiu kur ir perpūtė mus doh.gif

Kristina, kuku, kur dingot, kaip jūsų sveikatos operacijos? ar gyjate?
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 09 30, 08:46)
aš tai kol vasara mažąją visur maitinau. dabar jau bus sunkiau,kaip šalta sad.gif bet dabar ir miega geriau lauke, matyt jai labiau šalčiai prie širdies. blogiausia soduose, a nei vieno suoliuko ar kampuko kur sustot ir pamaitint, jei užsiklykdavo, tai ir važiuodavau per visus sodus namo su klykiančia  doh.gif

nuo vakar vakaro abu mano vaikai kriokia, be temperatūrų, bet eisim pas gydytoją, nes vyresnėliui ryškiai arti bronchito. tai kol kas pas mus neikite, o tai zarazų padalinsim  biggrin.gif

ehc, gal šiandien oras bus gražus, be vėjo, būtų faina, lauke galėčiau mažąją pamigdyt, sloga šiek tiek gal palengvėtų... o tao per tuos vėjus jaučiu kur ir perpūtė mus  doh.gif

oi tai sveikite ,ziuriu dabar daug kas sega,ligu sezonas prasidejo
Atsakyti
na pas mus tai gydytoja sakė kad nera stomatito, bet man kaškaip vistiek atrodo kad bent jau lengva forma buvo, na bet viskas jau gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 09 30, 08:46)

Aš čia gyva........
Mes gyvenam neblogai, gyjam ir jau beveik baigia viskas užgyti. Pirmadienį vyrukas jau keliaus į darželį thumbup.gif
Atsakyti