Įkraunama...
Įkraunama...

Dvarčionyse gyvenam mes

labas labas

tikrai. laikas kedenti plunksnas. cool.gif

kur visos dingot?
gal margučių ridenimo varžyboms ruošiatės g.gif

kikina, kur dingus? kaip laikotės? seniai mačiau. eina mažoji į darželį?

dulsi, ko tai tik adrijus vis matosi. kada jūs į lauką keliaujat? kaip joris? minija?

fedes, kaip tavo mažoji? o brolis? į darželį vaikšto?

crazy lady, tau jau link finišo tiesiosios. ane? kaip jautiesi? nesunku?

Atsakyti
laba

ačū kad nepamirštat.
mes tai maratone- serga vienas, arba serga du biggrin.gif
o visa kita normoj.smagu, kai jau orai taip šyla wub.gif

Montege čia visus tuoj iškedens lotuliukas.gif kaip pati laikais su šeimyna?
Atsakyti
labas prieš velykas visoms biggrin.gif

fedes, labai teisingai pasakei.. maratonas. tik pas mus toks variantas - serga abi arba serga abi..... va tris savaites paėjo į darželį abi. ir jau viena su snargliais, kita su snargliais kosuliais... doh.gif doh.gif nu kaip nors. įjungiam optimizmo režimą ir geriam daug arbatų, vit. C, inhaliuojamės. juk vis tiek pasveiksim mirksiukas.gif

gerų švenčių visoms ir visiems thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2010 04 02, 09:21)
labas prieš velykas visoms  biggrin.gif

fedes, labai teisingai pasakei.. maratonas. tik pas mus toks variantas - serga abi arba serga abi..... va tris savaites paėjo į darželį abi. ir jau viena su snargliais, kita su snargliais kosuliais...  doh.gif  doh.gif  nu kaip nors. įjungiam optimizmo režimą ir geriam daug arbatų, vit. C, inhaliuojamės. juk vis tiek pasveiksim  mirksiukas.gif

gerų švenčių visoms ir visiems  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif

matai, pas tave jau abi į darželį žygiuoja.
nors serga pas mus daugiau mažoji, iš vis beveik be pertraukos nuo keturių mėn.

jo, įjuungiam optimizmą. kažkaip gal pavasarinis oras, ar kad jau daug spėjom persigrt, atrodo judam geresniąja linkme thumbup.gif
Atsakyti
[quote=montege,2010 04 01, 08:48]
labas labas

tikrai. laikas kedenti plunksnas. cool.gif

kur visos dingot?
gal margučių ridenimo varžyboms ruošiatės g.gif

kikina, kur dingus? kaip laikotės? seniai mačiau. eina mažoji į darželį?

na laaba tikrai sakyčiau senai nesimatėm, šiaip einam, bet keičiau darbo vietą tai turėjau išeiginių tai nėjom, o taip einam, na su tom ligom tai ai manau reik išaugt - gal, aš taip manau
smile.gif)))))))))))) na visiems sveikatytįs ir stiprių margučių
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
na kaip po švenčių smile.gif pilvukai išsipūtę nuo skanumynų? gerai, kad galiu valgyt kiek noriu vistiek nesimato doh.gif lotuliukas.gif
jau antra savaitė sėkmingai atostogauju, taip gera namuose, galiu veikt ką noriu, tik nevisada galiu tai ko noriu doh.gif lotuliukas.gif bet čia tik laikina blush2.gif

Atsakyti
labi,
persiprašau, kad lendu į temą, nors aišku beveik galėčiau būti Jūsų kaimynė - gyvenam Pupojų g. ax.gif
bet aš su reikalu blush2.gif dingo mūsų mylima vilkšunė, tikrai galėjo iki Dvarčionių nuklyst, gal kartais pamatysit - praneškit, ačiū labai 4u.gif

"Vilniuje, Rokantiškėse (Antakalnyje) 2010 balandžio 5 d. dingo vokiečių aviganė Salsa, 3 metų standartinių spalvų (ruda su juoda). Galėjo nuklysti į Antakalnį, Dvarčionis, Galgius, Kairėnus. Buvo su medžiaginiu antkakliu. Neturėtų labai arti prisileist žmonių, nebent išalkus būtų.
tel. 869908868 Agnė"

Atsakyti
labutis 4u.gif

na bet kokios mes tylios doh.gif pavasaris užlango, na nejau visos į daržus sulindot g.gif
taip smagiai nulijo, kad viskas atsigavo smile.gif dabar jau kai pradės viskas sproginėt, tai tik beliks grožėtis gamta ir vel laiko SM neliks.

Fedes, kogero maniškis turi vėjaraupius g.gif tik man keista, kad taip greit apsirgo g.gif nors gal ir ne vėjaraupiai, nes tik keletas spuogelių ant rankyčių, gal 2 ant pilvo ir vienas ant ausies biggrin.gif žiūrėsim kaip bus toliau g.gif na jei čia jie, tai prasirgsim ir bus ramu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2010 04 16, 15:55)
labutis 4u.gif

na bet kokios mes tylios doh.gif  pavasaris užlango, na nejau visos į daržus sulindot g.gif 
taip smagiai nulijo, kad viskas atsigavo smile.gif  dabar jau kai pradės viskas sproginėt, tai tik beliks grožėtis gamta ir vel laiko SM neliks.

Fedes, kogero maniškis turi vėjaraupius g.gif  tik man keista, kad taip greit apsirgo g.gif  nors gal ir ne vėjaraupiai, nes tik keletas spuogelių ant rankyčių, gal 2 ant pilvo ir vienas ant ausies biggrin.gif  žiūrėsim kaip bus toliau g.gif  na jei čia jie, tai prasirgsim ir bus ramu wub.gif

o tu upužke, tai vis dėl to užsikrėtė? o mes taip drąsiai biggrin.gif bet gal ir gerai, kad dabar, tai bus ramu dėl mažojo/mažosios paskui 4u.gif nors iš tikro man sakė gy, kad pirmąsias 14 dienų nesusergama tikrai... g.gif

Dulsi mane jau kitoj temelėj užtikai, kaip gyvenat? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2010 04 06, 11:57)
labi,
persiprašau, kad lendu į temą, nors aišku beveik galėčiau būti Jūsų kaimynė - gyvenam Pupojų g.  ax.gif
bet aš su reikalu  blush2.gif  dingo mūsų mylima vilkšunė, tikrai galėjo iki Dvarčionių nuklyst, gal kartais pamatysit - praneškit, ačiū labai  4u.gif

"Vilniuje, Rokantiškėse (Antakalnyje) 2010 balandžio 5 d. dingo vokiečių aviganė Salsa, 3 metų standartinių spalvų (ruda su juoda). Galėjo nuklysti į Antakalnį, Dvarčionis, Galgius, Kairėnus. Buvo su medžiaginiu antkakliu. Neturėtų labai arti prisileist žmonių, nebent išalkus būtų.
tel. 869908868 Agnė"

na, dėl tokio reikalo tikria nepykstam, kad "lendate", bet tik klausimas, o kai pamatai paskambini... tai paskui ką - juk šuo vis tiek nubėga kur jis nori... mes jau kartą matėm šunį, kurio šeimininkai ieškojo, na ir jis nubėgo tarp namų per tą laiką... juk svetimo nepulsi gaudyt, bent jau aš nedrįsčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 04 21, 00:31)
o tu upužke, tai vis dėl to užsikrėtė? o mes taip drąsiai  biggrin.gif  bet gal ir gerai, kad dabar, tai bus ramu dėl mažojo/mažosios paskui  4u.gif nors iš tikro man sakė gy, kad pirmąsias 14 dienų nesusergama tikrai...  g.gif

gal ir ne nuo jūsų, nes MB prisipažino, kad jo bendradarbis vėjaraupiais irgi prasirgo, tai vat ir jis galėjo parnešt, bet gerai prasirgo ir dbar visai ramu, nes buvo tik keletas spuogelių ant rankų, nugaros ir pilvo smile.gif o dabar vot su tempa ir snargliais namuose sėdim verysad.gif
Atsakyti
[quote=Fedes,2010 04 21, 00:31]
o tu upužke, tai vis dėl to užsikrėtė? o mes taip drąsiai biggrin.gif bet gal ir gerai, kad dabar, tai bus ramu dėl mažojo/mažosios paskui 4u.gif nors iš tikro man sakė gy, kad pirmąsias 14 dienų nesusergama tikrai... g.gif

Dulsi mane jau kitoj temelėj užtikai, kaip gyvenat? 4u.gif
Papildyta:
labas ,jo seklys morka biggrin.gif
gyvenam lyg nieko ,Joriukas jau 6dantukus turi ,iskart 4dantukai isdygo ,landzioja visur biggrin.gif
kaip jus gyvenat ?
dabar silti orai reiktu susitikti drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2010 04 21, 08:56)
gal ir ne nuo jūsų, nes MB prisipažino, kad jo bendradarbis vėjaraupiais irgi prasirgo, tai vat ir jis galėjo parnešt, bet gerai prasirgo ir dbar visai ramu, nes buvo tik keletas spuogelių ant rankų, nugaros ir pilvo smile.gif  o dabar vot su tempa ir snargliais namuose sėdim verysad.gif

o tikrai vėjaraupiniai? mums gi irgi buvo per naujaką, galvojom vėjaraupiai, o pasirodo ne.
sveikit greičiau 4u.gif jau tie snargliai doh.gif

QUOTE(Dulsi @ 2010 04 21, 10:03)

Dulsi mane jau kitoj temelėj užtikai, kaip gyvenat?  4u.gif
Papildyta:
labas ,jo seklys morka biggrin.gif
gyvenam lyg nieko ,Joriukas jau 6dantukus turi ,iskart 4dantukai isdygo ,landzioja visur  biggrin.gif
kaip jus gyvenat ?
dabar silti orai reiktu susitikti drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

smile.gif
užsukit kavos 4u.gif aš labai darbais užsivertus, pasivaikčiot tai tik ratais aplink savo kvartalą, bet svečių visad laukiu.
Atsakyti