Įkraunama...
Įkraunama...

Dvarčionyse gyvenam mes

ir vėl dingom. visos džiaugiamės atėjusia vasara? nors šį savaitė tokia šaltoka, palyginus, buvo.. šiandien taip gražu. ir šilta. ir nekaršta.
uodai nesuvalgė? kada jie skris žiemoti.. doh.gif

mes neblogai laikomės.
merginos snargliuotos vėl.
žemoitel tik galva linguoja...
siūlo pneumo skiepą. kas skiepijotės? kokią nuomonę turit? ką iš kitų girdėjot?
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2010 05 27, 16:49)
ir vėl dingom. visos džiaugiamės atėjusia vasara? nors šį savaitė tokia šaltoka, palyginus, buvo.. šiandien taip gražu. ir šilta. ir nekaršta.
uodai  nesuvalgė? kada jie skris žiemoti..  doh.gif

mes neblogai laikomės.

apie skiepus tau crazy lady galetu papasakot doh.gif
mano mazoji irgi snarglejasi be pertrauku beveik. bet keista ta jos sloga, puse dienos gali buti viskas normaliai, o staiga kai pasipils. po to vel kaip be slogos, na, jaucias gerai, tai jau nebekreipiu demesio.
Atsakyti
Mums irgi ta pati skiepa siulo...
Dar aisku siulo ir vaiko i darza neleist ir aukle samdytis biggrin.gif
Mes irgi is slogu neislipam, tik mums dar plius akys pastoviai puliuoja, plius visokiu komplokaciju pasitaiko....
Atsakyti
i

QUOTE(amelituke @ 2010 05 28, 08:57)
Mes irgi is slogu neislipam, tik mums dar plius akys pastoviai puliuoja, plius visokiu komplokaciju pasitaiko....

o jūs kokio pasėlio iš gerklės - nosies nesidarėt? gal kokiabacila tūno,ar net ne viena?
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 05 28, 10:00)
o jūs kokio pasėlio iš gerklės - nosies nesidarėt? gal kokiabacila tūno,ar net ne viena?

Darėmės ir ne vieną... vis padaro, aišku randa kokį brudą...tada skiria antibus (nes anot Žemoitel, kitaip neišgydysim), sugeriam...maximum kokia savaite lyg ir nieko...ir vėl iš radžių...
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2010 05 28, 10:32)
Darėmės ir ne vieną... vis padaro, aišku randa kokį brudą...tada skiria antibus (nes anot Žemoitel, kitaip neišgydysim), sugeriam...maximum kokia savaite lyg ir nieko...ir vėl iš radžių...

na, mano kol daržo nelankanti, tai sėdim valom nosį ir tiek. antibiotikų ir taip gavusi ji daug. eisim kitą sav pas savo gyd., yra atidėtų skiepųnors skiepytis nelabai išeina per slogąč, bet gal ką gero pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 05 28, 10:53)
na, mano kol daržo nelankanti, tai sėdim valom nosį ir tiek. antibiotikų ir taip gavusi ji daug. eisim kitą sav pas savo gyd., yra atidėtų skiepųnors skiepytis nelabai išeina per slogąč, bet gal ką gero pasakys smile.gif

Tai va kad mes ar ejom ar nejom i darželi, vistiek sėkmingai vienodai sergam...
Atsakyti
mes neblogai laikomės.

Mano vaikinas po šito skiepo savaitę ligoninėj gulėjo su 40 tempa, nes jis buvo alergiškas kažkuriai sudedadamajai daliai wub.gif bet po to kurį laiką nesirgo arba tai buvo tik sutapimas g.gif manau, kad kito savo klecko neskiepinsiu schmoll.gif

QUOTE(amelituke @ 2010 05 28, 08:57)

man jau tie snargliai...... išvarys tuoj iš proto doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(amelituke @ 2010 05 28, 11:43)
Tai va kad mes ar ejom ar nejom i darželi, vistiek sėkmingai vienodai sergam...

neina vaikinas į daržą jau mėnuo, jei bus taip ir toliau tai tikrai neleisiu kol pati namuos sėdėsiu, o po to ga išaugs, sustiprės blush2.gif bo jau tiek antibų esam sugėrę per trumpą gyvenimėlį doh.gif nors reikalai labai pasitaisė po anginos operacijos wub.gif
Atsakyti
sveikos sveikos oi kiek čia daug su slogelėmis, na nieko kantrybės išaugs, kaip man patinka vasarėlė laukia galima sakyt ir gyvenam smile.gif smile.gif na kai nedirbu smile.gif
Atsakyti
Sveiki mamukai 4u.gif

na pas mus tikri tropikai bigsmile.gif arba lyja arba kepina arba ir tas ir tas vienu metu biggrin.gif jaučiu tuoj palmės pradės augt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2010 07 01, 16:36)
Sveiki mamukai 4u.gif

na pas mus tikri tropikai bigsmile.gif  arba lyja arba kepina arba ir tas ir tas vienu metu biggrin.gif  jaučiu tuoj palmės pradės augt doh.gif

jeee, jau pasirodei wub.gif su pusmėnesiuku tavo mažąją 4u.gif
jo, man irgi į tropikus panašu, bet pavėsiuke prie namo visai gerai.

pasakok kaip augat, kaip laikotės, kiap broliuko meilė?

maniškis tai pradėjo dubasint mažąją bet kokia proga ... žaidžia ką, konstruoja, neišeina kas -atsisuka ir jei mažoji šalia ir vožia doh.gif na, bet tokia paguoda, kad iš esmės jie vienas kitą myli, myluoja, vakarais prieš miegą būtinai pasivoliot abiem ant mamos lovos, tai tikiuosi laikini čia protrūkiai doh.gif
Atsakyti
na mamytes tuscia cia laaabaaii, na lauksim rudens kai visos gris smile.gif
http://tavovaikas.lt...-vasara/Vasar-l
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikina: 13 liepos 2010 - 13:38