Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(Gege @ 2008 07 24, 09:57)
nu tikrai įdomus pasirinkimas būtų neturėjus nieko bendro su buhalterija iškart lįsti į vyr.buhalterės pareigas transporto įmonėje???  biggrin.gif  šioj vietoj man tik įdomu, kur įmonės vadovo protas  mastau.gif

Va va aš baigus kalbas buvau patupdyta į buhalteres tik skirtumas tas, kad aš savas vaikas tai nebuvo kur dėtis doh.gif o klykiau nuo kokios 11 klasės, kad jau mano kojos buhalterijoj nė per kur nebus, tai leido pasireikšt kaip vertėjai, paskui vistiek atsidūriau čia lotuliukas.gif nu traukia popieriai su skaičiukais ir viskas, tik tiek kad visą laiką kol mama buhalteriavo namie tai ir aš porciją gaudavau, paskui dar į kursus nupėdinau, o dabar dar magistro užsimaniau, žodžiu klykiau spardžiausi bet vistiek buhalteriauju biggrin.gif

QUOTE(temide @ 2008 07 24, 11:13)
lotuliukas.gif 
ot... geras pastebėjimas... ko gero reiks atostogas kokią sav paimt, nes galiu prisidėt prie suvestinės papildymo, nes labaijaunoriu ka nors  gun_rifle.gif

Čia jau sakyčiau reiktų kai kurioms įstaigoms susirūpint, ir buhalterių nukvakimą priskirt profesinėms ligoms, pvz kaip traktorininkam vibracinė liga, o ką ir mes pašalpas galėtume gaut lotuliukas.gif pvz pirmas požymis, nerišlus minčių dėstymas doh.gif paskutiniu metu mane retai supranta kai aiškinu lotuliukas.gif ir vis perklausia ką aš tuo norėjau pasakyt doh.gif doh.gif

O jei dabar siūlytų buhalteriaut, tai į transporto įmonę tikrai neičiau schmoll.gif avansinės, ataskaitų krūvos pvz statistikai, pirkimai, pardavimai ir dar kokiais kiekiais atsirink kur varžtą dėt o kur padangą, čekučiai visokiom įmanomom kalbom, kurių nematęs ir atrink kuris vairuotojas ką pirko, o kur dar draudimai, o va kaip sakė neduok dieve kur išvažiavęs koją nusisuks doh.gif doh.gif doh.gif arba mašiną sudaužo kokioj Vokietijoj, o visi atostogauja sėdi viena ir rauniesi plaukus nes valdžia iš Egipto tai neparskris per 5min doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 24 liepos 2008 - 11:18
Jooo... nelengvas tas buhalkteriukų gyvenimėlis... ta tema prie pietų stalo vaišinu user posted image
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 24, 12:29)
Jooo... nelengvas tas buhalkteriukų gyvenimėlis... ta tema prie pietų stalo vaišinu user posted image

Dėkui už vaišes, man tas laikraštukas iškart "buhalterijos" savaitraštinį priminė doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 24, 11:29)
Jooo... nelengvas tas buhalkteriukų gyvenimėlis... ta tema prie pietų stalo vaišinu

nu bet ir beraštė aš doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 24, 13:27)
nu bet ir beraštė aš  doh.gif  doh.gif  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

maniau specialiai taip parašei biggrin.gif biusthalteriukai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 07 24, 13:35)
maniau specialiai taip parašei  biggrin.gif biusthalteriukai  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kur šiutos padarus reiktų padėt g.gif vairuotojai nenaudoja, tai gal tada administracijos reikmėm tenkinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 07 24, 12:17)
Čia jau sakyčiau reiktų kai kurioms įstaigoms susirūpint, ir buhalterių nukvakimą priskirt profesinėms ligoms, pvz kaip traktorininkam vibracinė liga, o ką ir mes pašalpas galėtume gaut  lotuliukas.gif  pvz pirmas požymis, nerišlus minčių dėstymas 

kažkada skaičiau kokios yra buhalterių profesinės ligos (aišku neoficialios ir nekompensuojamos)ne visas pamenu, bet pora pavardinsiu: nutukimas, skrandžio opos, nervų ligos, hemarojus...

Žinokit kas laukia... 4u.gif
Atsakyti
vaikystėje su močiute vaikščiodavom į taip vadinamą ,,buhalteriją,, ji tvarkė viso miestelio visuomeninio maitinimo popierius. tai ten visos buhalterės, tiesiogine to žodžio prasme, savo papulius ant skaitliukų susikrovusios būdavo biggrin.gif mano vaikiškomis akimis taip atrodė ,,buhalterė,, cool.gif
Kaži ar tik ne mano nulinis dydis ir kaltas, kad vis dar nebuhalteriauju mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(temide @ 2008 07 24, 13:42)
kažkada skaičiau kokios yra buhalterių profesinės ligos (aišku neoficialios ir nekompensuojamos)ne visas pamenu, bet pora pavardinsiu: nutukimas, skrandžio opos, nervų ligos, hemarojus...
Žinokit kas laukia...  4u.gif

Siaubas blink.gif blink.gif blink.gif reikia gal eit palakstyt kur aplink pastatus, bet tada tikrai išveš kaip pamišusią, sakys, kad nuo sėdėjimo susiko šratukai doh.gif

QUOTE(Apuokas @ 2008 07 24, 13:44)
vaikystėje su močiute vaikščiodavom į taip vadinamą ,,buhalteriją,, ji tvarkė viso miestelio visuomeninio maitinimo popierius. tai ten visos buhalterės, tiesiogine to žodžio prasme, savo papulius ant skaitliukų susikrovusios būdavo  biggrin.gif mano vaikiškomis akimis taip atrodė ,,buhalterė,,  cool.gif
Kaži ar tik ne mano nulinis dydis ir kaltas, kad vis dar nebuhalteriauju mastau.gif

Kokia karti patirtis lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano bobulė buvo tiekimo skyriaus viršininkas ir a la vadybininkas nu tiksliau dabar tai vadybininkas tais laikais buvo tiekėjas ir vsio, tai sėdėjo vienam kabinete su buhaltere tai atsimenu kaip ta barškėdavo skaitliukais, vartydavo tabelius, kurių plotis metras ant metro ar daugiau ir vis dejuodavo tongue.gif užtat kiek visokių tuščių blankų turėjau new_russian.gif new_russian.gif new_russian.gif tokių pacackų niekas kieme neturėjo, kaip dabar gerai pagalvoju tai pas mus giminėj paplitęs buhalterių užkratas, teta buhalterė, kita teta vėl buhalterė, jos abu tėvai buhalteriai, mama buhalterė, močiutei nenuskilo tik vadybininke buvo, dabar aš buhalteriauju kaži kas sekantis g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 07 24, 13:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o kur šiutos padarus reiktų padėt  g.gif vairuotojai nenaudoja, tai gal tada administracijos reikmėm tenkinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vedžiau aš kažkada įmonės apskaitą, kuri pirkdavo kanceliarines prekes ir jas nuveždavo savo klientams, t.y. parduodavo. tai direktorė tokių pirkimo sąskaitų ale "įmonės išlaidos" paduodavo doh.gif maždaug "hig.paketai, seilinukai" ir panašiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2008 07 24, 13:44)
vaikystėje su močiute vaikščiodavom į taip vadinamą ,,buhalteriją,, ji tvarkė viso miestelio visuomeninio maitinimo popierius. tai ten visos buhalterės, tiesiogine to žodžio prasme, savo papulius ant skaitliukų susikrovusios būdavo  biggrin.gif mano vaikiškomis akimis taip atrodė ,,buhalterė,,  cool.gif

blin, pas mane bebuhalteriaujant užaugo nuo B iki D biggrin.gif ir laikau susikrovusi ant klaviatūros lotuliukas.gif nu tai aš tikra buhaltere assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 07 24, 13:58)
vedžiau aš kažkada įmonės apskaitą, kuri pirkdavo kanceliarines prekes ir jas nuveždavo savo klientams, t.y. parduodavo. tai direktorė tokių pirkimo sąskaitų ale "įmonės išlaidos" paduodavo  doh.gif  maždaug "hig.paketai, seilinukai" ir panašiai  biggrin.gif

2 klasė prekės skirtos perparduoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mūsų padalinyje laikomas šuniukas prie būdos aišku niekas jo kaip biologiio turto neapskaito vairuotojam duodama iš savos kišenės kad tą šunį pašertų, bet jie kažkodėl vistiek į išlaidas įtraukia prierašą "šuns maistas" lotuliukas.gif o kiek dar atkasinėju kas yra kas nors ir lietuviškai parašo, neįtrauksiu gi aš į apsakitą "podfarnyko" doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 07 24, 13:52)
užtat kiek visokių tuščių blankų turėjau  new_russian.gif  new_russian.gif  new_russian.gif

ir aš ir aš clap.gif šūstriausia ant visos gatvelės buvau cool.gif su savo makulatūra doh.gif
QUOTE(Gege @ 2008 07 24, 14:00)
nu tai aš tikra buhaltere  assa.gif

tai univero ir nerekia tep gaunasi laugh.gif
Atsakyti