Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(Asio @ 2008 07 24, 16:07)
Liepos 28-rugp.20 einu atostogu, tai atostoginiams DU vidurki nuo kuriu menesiu skaiciuos g.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 24, 16:12)
Nuo balandžio, gegužės ir birželio  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nes liepos atlyginimas dar nebus paskaičiuotas, jeigu eitum nuo rugpj.1 tai jau trauktų ir liepos algytę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2008 07 24, 16:15)
Ciu aciu 4u.gif tai ir norejau isgirsti  tongue.gif (nes geguze premijike gavau ax.gif

O kokią? Mėnesinę. ketvirtinę, pusmetinę ar metinę? g.gif Nuo pavadinimo priklauso, kaip trauks į vidurkį.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 24, 16:19)
O kokią? Mėnesinę. ketvirtinę, pusmetinę ar metinę?  g.gif Nuo pavadinimo priklauso, kaip trauks į vidurkį.

Metine verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2008 07 24, 16:28)

Tai tada, jos turėtų imti tik 1/4.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 24, 16:34)
Tai tada, jos turėtų imti tik 1/4.

Taip ir maniau unsure.gif na bet gi geriau nei nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 07 24, 12:35)
maniau specialiai taip parašei  biggrin.gif biusthalteriukai  cool.gif

nea lotuliukas.gif

QUOTE(Apuokas @ 2008 07 24, 12:44)
Kaži ar tik ne mano nulinis dydis ir kaltas, kad vis dar nebuhalteriauju mastau.gif

jo jo būtent dydis hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

QUOTE(Gege @ 2008 07 24, 13:00)
"įmonės išlaidos" paduodavo  doh.gif  maždaug "hig.paketai, seilinukai"

o geras blink.gif o aš dar rėkauju kai šokoladų prisiperka lotuliukas.gif

QUOTE(temide @ 2008 07 24, 14:11)
Vien žo buhalterio portretas: Bobulė 40-50m, nenusakomo ūgio, nes sėdi, bet greičiausiai nelabai didelė, nes (atsiprašau) papų nuo klaviatūros nepakelia.. gal dar ir dėl to, kad jie mažiausiai D dydžio, kėdės dydis priklauso nuo apatinės dalies pločio, bet pageidautina ne siauresnė nei 1m, be abejo paskendusi popieriuose. užkalbinta pasižiūri į tave pro akinių (pririštų lenciūgėliu) viršų truputį paklaikusiomis akimis.
jei paprašai suskaičiuoti nuo 5 iki 1 atgaline tvarka dažniausiai išeina 5,4,3,2,litas...

hihihi.gif konkretus aprašymas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 24, 15:19)
O kokią? Mėnesinę. ketvirtinę, pusmetinę ar metinę?  g.gif Nuo pavadinimo priklauso, kaip trauks į vidurkį.

o kaip traukiasi ketvirtinė į vidurkį? apie tai toje tvarkoje apie vidurkį gal parašytą ax.gif

aš tai nerašiau kokia, tiesiog premija už tą ir tą blush2.gif ir traukiu kaip normalų atlyginimą skaičiuojant VDU tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 24, 19:02)
o kaip traukiasi ketvirtinė į vidurkį? apie tai toje tvarkoje apie vidurkį gal parašytą  ax.gif

aš tai nerašiau kokia, tiesiog premija už tą ir tą  blush2.gif ir traukiu kaip normalų atlyginimą skaičiuojant VDU  tongue.gif

Ketvirtinė imama paskutinė išmokėta per tris mėnesius ir traukiama visa. Tvarkoj viskas aprašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 24, 18:24)
Ketvirtinė imama paskutinė išmokėta per tris mėnesius ir traukiama visa. Tvarkoj viskas aprašyta  mirksiukas.gif

super thumbup.gif nes pas mane tik vienkartinės ir ketvirtinės blush2.gif ačiū detaliau jau pasiskaitysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 5dienio bigsmile.gif rytas bigsmile.gif

kaičiam kavinukus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 25, 07:51)
Labas 5dienio  bigsmile.gif  rytas  bigsmile.gif

kaičiam kavinukus

Laba,

kad jau kava yra, reik ir valgomo user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(dowwe @ 2008 07 24, 19:26)
super  thumbup.gif nes pas mane tik vienkartinės ir ketvirtinės  blush2.gif ačiū detaliau jau pasiskaitysiu  bigsmile.gif

vienkartinė yra prilyginama metinei rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuolyte: 25 liepos 2008 - 07:06
QUOTE(barskuolyte @ 2008 07 25, 07:05)
Labas rytas  4u.gif

vienkartinė yra prilyginama metinei  rolleyes.gif

g.gif o įsakyme būtina parašyt kokia? tada visur sudėsiu žodelius tuos reikalingus unsure.gif
Atsakyti