Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(dowwe @ 2008 07 25, 09:55)
g.gif  o įsakyme būtina parašyt kokia? tada visur sudėsiu žodelius tuos reikalingus  unsure.gif

Būtina. Geriau rašyk, kad mėnesinė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 25, 09:58)
Būtina. Geriau rašyk, kad mėnesinė.  mirksiukas.gif

man direktorė visada palengvina darbą, atneša įsakymą su prierašu skirti premiją už to ir to mėnesio gerai atliktą darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 25, 09:55)
g.gif  o įsakyme būtina parašyt kokia? tada visur sudėsiu žodelius tuos reikalingus  unsure.gif

atneša man įsakymą ir viskas, o ten tiesiog vienkartinė premija....tai kai skambinausi į darbo inspekciją, man paaiškino kad tai tolygu metinei. Ir jei per metus išmokamos kelios tokios "vienkartinės", skaičiuojant VDU imama tų visų premijų 1/4 rolleyes.gif
Atsakyti
Siaubas, nekenčiu penktadienio nes baisiai ilga ta paskutinė darbo diena, užtai bus galima anksčiau pasiplaut nes į Sodrą reikia topint, atleidimą nunešt, ot gerai, kad neturim sutarties internetu teikt hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 25 liepos 2008 - 12:56
QUOTE(Carevna @ 2008 07 25, 13:55)
Siaubas, nekenčiu penktadienio nes baisiai ilga ta paskutinė darbo diena, užtai bus galima anksčiau pasiplaut nes į Sodrą reikia topint, atleidimą nunešt, ot gerai, kad neturim sutarties internetu teikt  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

taigi paštu galima išsiųsti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 09, 00:25)
Nieko nedaryt. Čia info- jai ką, nu jei piktybinis kokis, nu.

Laba vakara 4u.gif
nezinau kur kreiptis. Drauge pasake, kad siame forume labai daug vertingo rado. Tai va. Manau, kad pataikiau pas tuos, kurie man gales padeti...
g.gif Gal kas pasiulytu savo paslaugas (galiu moketi) arba duotu nusirasyti kebabu ir blynu kalkuliacija, arba bent parasytu ta formule. butu thumbup.gif Esu is mazo miestelio, kur labai ,,draugiski" zmones.
Juk kazkas is mamyciu tuirte toki bizni...
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2008 07 25, 13:58)
taigi paštu galima išsiųsti  cool.gif

Aha galima, bet geriau Sodra nei paštas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 25, 08:58)
Būtina. Geriau rašyk, kad mėnesinė.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Carevna @ 2008 07 25, 10:26)
man direktorė visada palengvina darbą, atneša įsakymą su prierašu skirti premiją už to ir to mėnesio gerai atliktą darbą  mirksiukas.gif

gera direktorė, kuri pati rašo įsakymus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas, buhalterytės user posted image

Atsigaivinam user posted image ir į darbus kimbam
Atsakyti
Labi rytai bigsmile.gif paskutinė savaitė ir trumputės atostogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 28, 09:47)
Labi rytai  bigsmile.gif paskutinė savaitė ir trumputės atostogos  thumbup.gif

Laba rytuką visoms 4u.gif 4u.gif

Man kažkaip reikia iki ketvirtadienio vakaro atsėdėt user posted image o penktadienį jau laisvė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif košmaras kaip nesidirba doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 28, 09:47)
Labi rytai  bigsmile.gif paskutinė savaitė ir trumputės atostogos  thumbup.gif

g.gif g.gif g.gif kokios čia atostogos?
Atsakyti