Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(dowwe @ 2008 07 29, 13:16)
ar išimt kortelę kuro, ir uždėt apribojimą, kad pilti tik darbo dienomis  bigsmile.gif

Jis kortelės neturi, perka kurą už grynus pinigus... Tai ką man geriausia būtų daryti? Jis pats sako, statyk man darbo dienas... Bet ar neprikibs niekas, kad jis ir darbo dienom ir savaitgaliais dirba... Ar savaitgaliai jau automatiškai gaunasi kaip viršvalandžiai? unsure.gif Patarkit buhalterės ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 29, 12:16)
ar išimt kortelę kuro, ir uždėt apribojimą, kad pilti tik darbo dienomis  bigsmile.gif

Irgi neblogas dalykas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(babyface @ 2008 07 29, 12:48)
Jis kortelės neturi, perka kurą už grynus pinigus... Tai ką man geriausia būtų daryti? Jis pats sako, statyk man darbo dienas... Bet ar neprikibs niekas, kad jis ir darbo dienom ir savaitgaliais dirba... Ar savaitgaliai jau automatiškai gaunasi kaip viršvalandžiai?  unsure.gif Patarkit buhalterės  ax.gif  4u.gif

Atimt pinigus nėr čia ko švaistytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jei pvz kurią darbo dieną nieko ypatingo neveikia gali suformint kaip laisvą t.y tegul jis parašo prašymą, kad pvz jam reikia vidury savaitės išeiginės ir jis atidirba pvz šeštadienį ir sekmadienį, mes visada taip darom ir tfu tfu tfu kol kas neužkliuvom dar, nu ką daryt jeigu dyrikui taip patogiau mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 29, 12:48)
Jis kortelės neturi, perka kurą už grynus pinigus... Tai ką man geriausia būtų daryti? Jis pats sako, statyk man darbo dienas... Bet ar neprikibs niekas, kad jis ir darbo dienom ir savaitgaliais dirba... Ar savaitgaliai jau automatiškai gaunasi kaip viršvalandžiai?  unsure.gif Patarkit buhalterės  ax.gif  4u.gif

Nu ir tūpas tas dyrikas. pats save karia.... aš tokius čekius tiesiai į šiukšliadėžę....
Šiaip nėra gerai... trauk jei jis taip nori. parašyk kokias 2 val... nu gal su kuo žvejyboj sutartis aptarinėjo, bet paskui atiduok laisvą dieną ir nereiks viršvalandžių, pageidautina pirmadienį.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(Carevna @ 2008 07 29, 13:09)
Irgi neblogas dalykas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Atimt pinigus nėr čia ko švaistytis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai jei pvz kurią darbo dieną nieko ypatingo neveikia gali suformint kaip laisvą t.y tegul jis parašo prašymą, kad pvz jam reikia vidury savaitės išeiginės ir jis atidirba pvz šeštadienį ir sekmadienį, mes visada taip darom ir tfu tfu tfu kol kas neužkliuvom dar, nu ką daryt jeigu dyrikui taip patogiau  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(temide @ 2008 07 29, 13:32)
Nu ir tūpas tas dyrikas. pats save karia.... aš tokius čekius tiesiai į šiukšliadėžę....
Šiaip nėra gerai... trauk jei jis taip nori. parašyk kokias 2 val... nu gal su kuo žvejyboj sutartis aptarinėjo, bet paskui atiduok laisvą dieną ir nereiks viršvalandžių, pageidautina pirmadienį.

o dabar pagal naujus pasikeitimus, atidavus laisvą dieną, ją reiks apmokėti rolleyes.gif Įdomu kaip čia reik praktiškai daryti, tiesiog prie DU pridėti užmokestį už tą laisvą dieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2008 07 29, 13:49)
Laba diena  4u.gif
o dabar pagal naujus pasikeitimus, atidavus laisvą dieną, ją reiks apmokėti  rolleyes.gif Įdomu kaip čia reik praktiškai daryti, tiesiog prie DU pridėti užmokestį už tą laisvą dieną  g.gif

Įdomiai kažkaip tarkim per mėnesį yra 20 darbo dienų ir tie keli savaitgaliai bet jeigu aš tarkim sukeičiu dienas iš šeštadienio laisvos padaru pirmadienį laisvą tai man nuo to darbuotojo pradirbtų dienų skaičius nepasikeičia blink.gif nebesuprantu blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 07 29, 14:14)
Įdomiai kažkaip tarkim per mėnesį yra 20 darbo dienų ir tie keli savaitgaliai bet jeigu aš tarkim sukeičiu dienas iš šeštadienio laisvos padaru pirmadienį laisvą tai man nuo to darbuotojo pradirbtų dienų skaičius nepasikeičia  blink.gif nebesuprantu  blink.gif  blink.gif  blink.gif

194 straipsnis. Mokėjimas už darbą poilsio ir švenčių dienomis
1. Už darbą poilsio arba švenčių dieną, jeigu jis nenumatytas pagal grafiką, mokama ne mažiau kaip dvigubai, skaičiuojant nuo darbuotojo vidutinio darbo valandos užmokesčio (darbo dienos užmokesčio), arba darbuotojo pageidavimu kompensuojama suteikiant darbuotojui per mėnesį kitą poilsio dieną arba tą dieną pridedant prie kasmetinių atostogų ir mokant už tas dienas darbuotojui jo vidutinį darbo užmokestį.
2. Už darbą švenčių dieną pagal grafiką mokamas ne mažesnis kaip dvigubas darbuotojo vidutinis darbo valandos užmokestis (darbo dienos užmokestis).

na taip nepasikeičia pradirbtų dienų skaičius, tik dar reikia papildomai sumokėti už tas "poilsio " dienas . Na tai kaip tada gaunasi, pvz gauna 1000Lt, 20 d.d. dirbo sekmadienį, laisva diena pirmadienis - vadinasi DU 1000+VDU už prmadienį g.gif
ar aš taip mąstau g.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2008 07 29, 14:34)
194 straipsnis. Mokėjimas už darbą poilsio ir švenčių dienomis
1. Už darbą poilsio arba švenčių dieną, jeigu jis nenumatytas pagal grafiką, mokama ne mažiau kaip dvigubai, skaičiuojant nuo darbuotojo vidutinio darbo valandos užmokesčio (darbo dienos užmokesčio), arba darbuotojo pageidavimu kompensuojama suteikiant darbuotojui per mėnesį kitą poilsio dieną arba tą dieną pridedant prie kasmetinių atostogų ir mokant už tas dienas darbuotojui jo vidutinį darbo užmokestį.
2. Už darbą švenčių dieną pagal grafiką mokamas ne mažesnis kaip dvigubas darbuotojo vidutinis darbo valandos užmokestis (darbo dienos užmokestis).

na taip nepasikeičia pradirbtų dienų skaičius, tik dar reikia papildomai sumokėti už tas "poilsio " dienas . Na tai kaip tada gaunasi, pvz gauna 1000Lt, 20 d.d. dirbo sekmadienį, laisva diena pirmadienis - vadinasi DU 1000+VDU už prmadienį  g.gif
ar aš taip mąstau  g.gif

Tai mano supratimu kažkas panašaus turėtų gautis g.gif g.gif g.gif eina jie švilpy kaip užknisa su savo nesąmonėm jie prigalvoja, o toliau kapstykis, o kad nukvakt šitaip galima doh.gif doh.gif doh.gif nu žodžiu sveiks valio vėl kapstysiuos kaip nieko nepametus lotuliukas.gif kol man dašunta tokie dalykai tai dar gerai sugromuliuot reikia, nu nieko dar turiu beveik dvi dienas pavirškinimui doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2008 07 29, 15:34)
na taip nepasikeičia pradirbtų dienų skaičius, tik dar reikia papildomai sumokėti už tas "poilsio " dienas . Na tai kaip tada gaunasi, pvz gauna 1000Lt, 20 d.d. dirbo sekmadienį, laisva diena pirmadienis - vadinasi DU 1000+VDU už prmadienį  g.gif
ar aš taip mąstau  g.gif

Bet kažkaip nelogiška sumokėt darbuotojui ir už šeštadienį ir dar už pirmadienį unsure.gif Man atrodo jam reik sumokėt tiesiog už šeštadienį, bet dvigubu tarifu (nes tai yra diena ne pagal grafiką), o laisva diena pirmadienį jam suteikiama kaip kompensacija... Nes nesąmonė gautųsi, kad ir už šeštadienį dvigubai ir dar už pirmadienį vidutinį atlyginimą...

Nors dabar tik atėjo į galvą mintis, kad čia turbūt turėjo omeny, kad darbuotojui galima mokėt tiesiog tik už šeštadienį dvigubai, arba, darbuotojo pageidavimu, suteik laisvą dieną pirmadienį ir tada už 6dienį ir 1dienį jam mokėt vidutinį dienos atlyginimą bigsmile.gif Va, tada jau logiškai gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 29 liepos 2008 - 13:56
QUOTE(babyface @ 2008 07 29, 14:54)
Bet kažkaip nelogiška sumokėt darbuotojui ir už šeštadienį ir dar už pirmadienį  unsure.gif Man atrodo jam reik sumokėt tiesiog už šeštadienį, bet dvigubu tarifu (nes tai yra diena ne pagal grafiką), o laisva diena pirmadienį jam suteikiama kaip kompensacija... Nes nesąmonė gautųsi, kad ir už šeštadienį dvigubai ir dar už pirmadienį vidutinį atlyginimą...

Nors dabar tik atėjo į galvą mintis, kad čia turbūt turėjo omeny, kad darbuotojui galima mokėt tiesiog tik už šeštadienį dvigubai, arba, darbuotojo pageidavimu, suteik laisvą dieną pirmadienį ir tada už 6dienį ir 1dienį jam mokėt vidutinį dienos atlyginimą  bigsmile.gif Va, tada jau logiškai gaunasi  smile.gif

O aš visa dar gromuliuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 29, 14:54)
Bet kažkaip nelogiška sumokėt darbuotojui ir už šeštadienį ir dar už pirmadienį  unsure.gif Man atrodo jam reik sumokėt tiesiog už šeštadienį, bet dvigubu tarifu (nes tai yra diena ne pagal grafiką), o laisva diena pirmadienį jam suteikiama kaip kompensacija... Nes nesąmonė gautųsi, kad ir už šeštadienį dvigubai ir dar už pirmadienį vidutinį atlyginimą...

Nors dabar tik atėjo į galvą mintis, kad čia turbūt turėjo omeny, kad darbuotojui galima mokėt tiesiog tik už šeštadienį dvigubai, arba, darbuotojo pageidavimu, suteik laisvą dieną pirmadienį ir tada už 6dienį ir 1dienį jam mokėt vidutinį dienos atlyginimą  bigsmile.gif Va, tada jau logiškai gaunasi  smile.gif

bet tokiu atveju vadinasi darbo dienų skaičiu tas pats 20 d.d, o gaus žmogelis piniginiu atžvilgiu daugiau kaip už 21 d.d g.gif
Atsakyti
aš iš pricipo nežaidžiu su savaitgaliais ir kaip temidė metu savaitgalio čekius į šiukslių dėžę thumbup.gif mažiau problemų, mažiau vargo, o jei šefas nesuvokia, kad laisvu laiku negalima užsipilnėt benzo įmonės sąskaitą, tai po kelių neišmokėtų sumų susipranta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 29, 15:44)
aš iš pricipo nežaidžiu su savaitgaliais ir kaip temidė metu savaitgalio čekius į šiukslių dėžę  thumbup.gif  mažiau problemų, mažiau vargo, o jei šefas nesuvokia, kad laisvu laiku negalima užsipilnėt benzo įmonės sąskaitą, tai po kelių neišmokėtų sumų susipranta  mirksiukas.gif

aš taip padaryčiau wacko.gif bįgti tada reikėtų kuo toliau unsure.gif
Atsakyti